• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla sorunlarım var :(

hayaliguzel

Ya SABIR
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
94
17
28
Herkese merhaba 25 yaşında 1 yıllık evliyim eşim benimle severek evlendi benim için mantık evliliğiydi ben onun beni sevmesini değer vermesini beni önemsemesini sevmiştim bunu onada söyledim ne varki evlendikten sonra çok çok değişti nisanliyken elimi tutmak için çıldıran insandan suan eser yok seni bir gün görmesem nefes alamam diyen adamın simdi ben varmiyim yokmuyum umrunda değil çok üzülüyorum ilgisiz sorumsuz duyarsız bi adam oldu her gün kavga her gün tartışma dayanamıyorum artık en büyük sorunumuz da konuşamıyoruz hep o konuşuyor hep ben haksızım çevremdeki arkadaşlara bakıyorum rabbim mutluluklarını daim etsin bide bize bakıyorum içim gidiyor çok sey istemiyorum biraz ilgi sadece :((

Herkese merhaba 25 yaşında 1 yıllık evliyim eşim benimle severek evlendi benim için mantık evliliğiydi ben onun beni sevmesini değer vermesini beni önemsemesini sevmiştim bunu onada söyledim ne varki evlendikten sonra çok çok değişti nisanliyken elimi tutmak için çıldıran insandan suan eser yok seni bir gün görmesem nefes alamam diyen adamın simdi ben varmiyim yokmuyum umrunda değil çok üzülüyorum ilgisiz sorumsuz duyarsız bi adam oldu her gün kavga her gün tartışma dayanamıyorum artık en büyük sorunumuz da konuşamıyoruz hep o konuşuyor hep ben haksızım çevremdeki arkadaşlara bakıyorum rabbim mutluluklarını daim etsin bide bize bakıyorum içim gidiyor çok sey istemiyorum biraz ilgi sadece :((

çok uzuldum durumuna:(

Neler neler olmadi ki o cadı üvey annesi rabbim düşmanıma vermesin biz daha 2 aylık evliyken aynı binada oturuyoduk babasıyla arasını bozdu daha kina gecemde sürdüğüm kinayla ev tasidim yinede olsun dedim huzurum olsun varsın kiracı olayım ama oda olmadı bu seferde birbirimizi yiyiyoruz :(

kıyamam ben sanaaaa :( Allahım tez zamanda sıkıntılarını giderir huzurlu ve mutlu olursun. aslında benzer sorunlar bizdede var seninki kadar yogun olmasada. sabret bi sitedede okuduğuma göre evliliğin ilk 1 yılında hep olağan şeyler olduğu yazıyordu. Allah yar ve yardımcın olsun tatlım..

üzülme! senin gibi yüzlerce kadın var hepimiz bu elekten geçtik..
bir kaç yıl böyle olacaktır..ben bazı sıkıntılarımı, buradaki arkadaşların da
çoğunda olduğunu görerek ve sabrederek yendim..

O kadar ilgili sevgi dolu bir adam nasıl bu hale geldi ki?
Bide flört ve nişanlılık süreniz ne kadardı?
Umarım düzelir ya siz ilgili davranmaya çalışın.
Birazda böyle deneyin.

Merhabalar, durumunuza çok üzüldüm. Bence evliliğinizde monotonlaşma olmuş. Malesef ki hiç bir zaman yuvayı dişi kuş yapar lafına hiç inanmazdım, hersey karsılıklı derdim ama gördümki gercekten dişi kuş yapıyor. Tartışmalar devam ettikçe eşiniz daha çok ilgisiz olacaktır, ilişkiyi heyecanlandırmak sizin elinizde. Başka türlü nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama eşiniz istediğini elde ettikten sonraki sönme durumuna geçmemiştir inşallah. Erkekler çok çok farklı düşünüyorlar malesef, hersey sizin elinizde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zor bir durum arkadaşım, Allah kolaylık versin.
Belki dönemsel bir şeydir. Evliliğin ilk dönemlerinde o cicim ayları bazen çabuk geçebiliyor.
Bence herzaman konuşmak, paylaşmak ve yakın olmakta yarar var. Nedir acaba sebebi diye bi yoklasan?
Belki açılıverir. Sen sıcaklık göstersen birsüre...
Erkek dünyası farklı oluyor. Belki bir sıkıntısı vardır anlatamadığı.

Ya zaten evliliğimiz devam ediyorsa benim çabalarım sayesindedir hayat o kadar kısa ki herseyi dolu dolu yaşamak varken ufak tefek şeylerden çıkan sorunlar beni deli ediyor eşimle her zaman konuşmaya çalıştım ama çok farklı bi karakteri var daha önce eşim gibi birine ne rastladım ne de duydum her zaman o hakli ben hep suçluyum beni hiç konusturmuyor hep kendisi konuşur bağırıp çağırmayı marifet zanneder ahh ahh Rabbim'den sabır istiyorum :(

Arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum malesef türk toplumunun genel erkek yapısı bu. Nişaylıyken kendini bi gösterme kabul ettirme çabası(köprü ayı dayı misali)evlenince saldım çayıra. Evliliği genelde kadın ayakta tutuyor bu bi gerçek. Benim size nacizane tavsiyem evde tartışmayın çözülecek sorun olduğu zaman dışarı çıkın ve sakin sakin kırmadan konuşmaya çalışın.Belki işe yarar belki yaramaz ama birde ona küçük notlar yazarak deneyin hiç değilse bağırmadan derdinizi görüşlerinizi anlatma fırsatı bulmuş olursunuz.İnşallah en kısa zamanda rabbim eşinize hoşgörü anlayış versin.

Slm canim vallah seni cok iyi anliyorum ayni benim durumumu anlatiyosun sanki. Bende 6 yil evliyim iki ay sonra altinci yili dolduracam ilk zaman hersey iyidi kavga vardi ara sira ama güzel yürüyordu hersey iki cocuktan sonra artik sogukluk girdi tartismalar cogaldi ben artik nefret duymaya basladim kocamdan cünkü kendisi cok degisti tanimaz oldum! Saygi sifir sevgi sifir ve güvencemu sarsti hersey kadinin elindede ama erkek te degmesi lazim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım benim Allah yardımcın olsun evliliğimin ilk yılları benimde böyleydi iki gün iyiyse üç gün kötüydü ama bizimki kaynana yüzünden çıkardı çok şükür şimdi eşimle çok iyiyim 10.yılım bitiyor araya üvey annesi giriyorsa ve onuda dinliyorsa vay haline ilk bir kaç yıl sakın çocuk yapma bak eşinle aran düzeliyorsa yap düzelmezse hiç bekleme git baba evine bir ömür böyle geçmez ama çok iyi düşün eşini kendine çekip değiştirebilirsen mutlu olacağına inanıyorum yine her şey senin elinde yuvayı dişi kuş yapar sabır canım Allah'tan sana sabır diliyorum kendine iyi bak inşallah mutlu olursun çok üzüldüm :2:

canım benim Allah yardımcın olsun evliliğimin ilk yılları benimde böyleydi iki gün iyiyse üç gün kötüydü ama bizimki kaynana yüzünden çıkardı çok şükür şimdi eşimle çok iyiyim 10.yılım bitiyor araya üvey annesi giriyorsa ve onuda dinliyorsa vay haline ilk bir kaç yıl sakın çocuk yapma bak eşinle aran düzeliyorsa yap düzelmezse hiç bekleme git baba evine bir ömür böyle geçmez ama çok iyi düşün eşini kendine çekip değiştirebilirsen mutlu olacağına inanıyorum yine her şey senin elinde yuvayı dişi kuş yapar sabır canım Allah'tan sana sabır diliyorum kendine iyi bak inşallah mutlu olursun çok üzüldüm :2:

Allah razı olsun üvey annesiyle görüşmüyor çünkü biz kiraya çıktık hamd olsun bu aralar iyi gidiyor bakalım zaman ne gösterecek güzel dileklerin için çok tşk ederim :)

Back
X