Kocamsiz evlilik yıldönümleri :(

hafize3557

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
738
208
133
Kızlar esim bir firmada satışci ısı gereği sehir/ ülke dışına çıkmak zorunda kalıyo bunu anlayabiliyorum. Ama ilk evlilik yıldönümümüzde hataydaydi şimdi bu senede Kayseri'ye gidiyo ve bu seferkini istese oteyelebilirdi. Dun aksam Ben mizmizlaninca aksama evin orda bi yer var her zaman yemek yediğimiz orda yemek yiyelim dedi. Bende tuhaf artık yıldönümümüzde dedim o zaman esorfmanlari giyelim yakın bir avm var oraya gidelim dedi gittik bekledim bu saate kadar bi sirinlik yapar diye ama yok bende tepkimi gösterdim git rahat edersin dedim öyle kavgalı ayrıldık :(

Bizler için böyle günler önemli günler ama erkeklerin bakış açısı çok daha farklı canım. Öncelikleri farklı.Bu seni daha az ya da daha çok sevdiğini asla göstermez, içini rahat tut.
Çok incelik beklememek lazım, hatta sen önce göster, eşin gelince evinizde baş başa bir masa hazırla, giyin süslen, isteğine göre minik bir hediye çiçek falan. o yapmıyorsa sen yap:)

üzüldüm canım senin adına. ben özel günlerde özel şeyleri pek sevmezdim mesela doğum gününde hediyeyi bile ama alışınca insan vazgeçemiyor işte. hediyesinde değil ama beklentisindenn..
kavga etmek yerine sen ona bikaç özel günde sürpriz yapsan gönlünü hoş etsen mutlu olsa, sonrada sende beni aynı şekilde mutlu etmek istemezmisin bu sefrde organizasyonu sen yap diyerek üstüne atsan daha sorunsuz bir çözüm yolu olmazmı :31:

Son düzenleme:
canım benim çok önem veriyorsun demekki böyle günlere.
üzülme lütfen,erkekler bizim kadar hassas değil bu konuda.
bizimde dün 2. yılımızdı nasıl kutladık biliyor musun?
eşim dışardan lahmacun söyledi,evde yiyerek kutladık :1:
ama ben çok mutluydum,birbirimize güzel sözler söyledik
sarıldık,hala sevgili gibiydik...
onun yanımda olması yeter bana.

Ya çok okuzcuk bi kocam yok 27 Mayıs dogum günümdu onda çiçek yollamıştı ama ne biliyim iki senedir tek basıma kutlamak sınırımı bozuyo 17 Haziran da onun dogum gunü yapayım bi organizasyonda görsün :)

Kesinlikle onun doğum gününde sen bir şeyler yap, ama dikkat et hediye flan çok maddiyata dönük olmasın. Genellikle öyle hediyeleri sevmiyorlar :)

takilmayin boyle seylere ya, bak esin disari ciktiginda bi kaza olsa ya da basina bir is gelse pisman olmayacak misin boyle kirdigin icin? dunya 3 gunluk kirmak kirilmak bos...

Back
X