- 7 Kasım 2014
- 7.679
- 14.625
- 448
- Konu Sahibi bengisuyum
Elinin tersiyle bir tane suratına çarpıp s.... git deseydin 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konular gördü benim gozlerim burda . En saçma konular listesinden size birkaç tane örnek vereyim.Bu site beni daha ne kadar şaşırtabilir derken daha çok şaşırtıyor. Hayret bişey.
Corap dir o benceCurop mu![]()
Tuh ya ben de hep attim onlari ustune olmuyor artik, modasi da gecti diye.Var boyle densizler ona lafim yok tabiki ama uygun mu? Tabiki degil. Mesela su an saten geceligi tunik gibi corap ustune giyme modasi var, bircok influencer sanki gecelik degilmiste tunikmis ve asiri şık birseymis gibi bunu pazarlayip duruyor. Gecen birtanesine yorum yazdim, aynisindan ceyizimde vardi diye o da diyor ki ne alakasi var, dm'den fotosunu attim bana satar misiniz diye soruyor. Saka gibi cidden.
A ahhh. Gerçekten çok hayret bişey ya. Neler okuyorumNe konular gördü benim gozlerim burda . En saçma konular listesinden size birkaç tane örnek vereyim.
_Kızın biri evlenmiş. Evlenirken eşinin kuzeni (teyzesinin kızı) bunlara hem maddi hem manevi olarak çok yardımcı olmuş. Teyze kızı yaş olarak bunlardan büyük ve bekar bir hanım. Düğünden sonra evlerine hayırlı olsuna gelmiş. Herkesin içinde bu evlenen kızın kocasına yani kadın teyzesinin oğluna demiş ki "ee anlat bakalım ilk geceniz nasıldı keyif aldın mı?"
_Yine kadının biri evlenip aile apartmanına yerleşmiş. Kadın evden çıktığı zaman eltisinin oğulları bunun evine girip evde banyo yapıyorlarmış.
_Bi hanim arkadaş vardı ki eski üyeler iyi bilir. Kocasi buna çok ilginç bir teklifle gelmişti: "boşanalım, tekrar evleniriz. Hani şimdi çok iyi tanimadan evlendik. Bi daha evlenirsek daha iyi taniyarak evleniriz" diye kadına teklifte bulunuyor. Asıl acayip olan da kadın bu teklifi makul buluyor. Boşanıyorlar. Adam ne çocuğa nafaka ne 1 kuruş tazminat almadan kapının önüne koydu kadını.
Listede çok daha anormal konular vardı da şimdi aklıma gelmiyor. Ablamı çağıralım vakti varsa o da ekleme yapar. E evinincicegi
Yanlis hareket olmusTuh ya ben de hep attim onlari ustune olmuyor artik, modasi da gecti diye.
Ne konular gördü benim gozlerim burda . En saçma konular listesinden size birkaç tane örnek vereyim.
_Kızın biri evlenmiş. Evlenirken eşinin kuzeni (teyzesinin kızı) bunlara hem maddi hem manevi olarak çok yardımcı olmuş. Teyze kızı yaş olarak bunlardan büyük ve bekar bir hanım. Düğünden sonra evlerine hayırlı olsuna gelmiş. Herkesin içinde bu evlenen kızın kocasına yani kadın teyzesinin oğluna demiş ki "ee anlat bakalım ilk geceniz nasıldı keyif aldın mı?"
_Yine kadının biri evlenip aile apartmanına yerleşmiş. Kadın evden çıktığı zaman eltisinin oğulları bunun evine girip evde banyo yapıyorlarmış.
_Bi hanim arkadaş vardı ki eski üyeler iyi bilir. Kocasi buna çok ilginç bir teklifle gelmişti: "boşanalım, tekrar evleniriz. Hani şimdi çok iyi tanimadan evlendik. Bi daha evlenirsek daha iyi taniyarak evleniriz" diye kadına teklifte bulunuyor. Asıl acayip olan da kadın bu teklifi makul buluyor. Boşanıyorlar. Adam ne çocuğa nafaka ne 1 kuruş tazminat almadan kapının önüne koydu kadını.
Listede çok daha anormal konular vardı da şimdi aklıma gelmiyor. Ablamı çağıralım vakti varsa o da ekleme yapar. E evinincicegi
Kocasi, erkek kardesinin karisina deli divane asik olan uyeyi unutmus olamazsiniz?Hepsini yazmışsın zaten. Bunların daha üstü geldi mi bilemiyorum şu an![]()
Kocasi, erkek kardesinin karisina deli divane asik olan uyeyi unutmus olamazsiniz?
150 kere bosanan uye? Bosanip tekrar tekrar evlenen, bi noktadan sonra manasiz yazilariyla delirten...
Kocasi kendisini zerre umursamazken, bosanalim diye yalvarirken, karsi esnaf dahil ucan kusla flort eden koca (kiraz, firincinin karısı) kocam pesime duser, 3.sayfa haberi olurum diye bosanmayan uye... (gerci bosandi)
Peki ya, eski kocasinin yeni karisina kafayi takan, onlara dirlik vermemek icin cocugunu eve ajan olarak yollayan (musakka miydi?)
Gecenlerde vardi bi tane, eski kocasi gitmis baskasiyla evlenmis, 7 yil adami beklemis, adami tekrar ayartip evlenmis, 2.eşten olan cocugu eve almamak icin canini disine takan...
Ha bir de is arkadasindan hamile kalip kocasina senden diye yutturmaya calisan, iliski ortaya cikinca tecavuze ugradim diyen ama burada adiyla saniyla yazan bir uyede vardi.
Daha dun gordugum bir basliktada, kocasi annesine tecavuz eden ve hicbir sey olmamis gibi davranan biri vardi mesela.
Benim saskinligimin arşa ciktigi bazi konular bunlardi :)
Bu kadar bilgiye nerden ulaştınız?Hanımlar zor ama lütfen sinirlerinize hakim olun, üye incelenecek ama bu üyelik bir kadına ait, en az 20 senelik evli bir kadın, karı-koca eğitimciler 18 yaşında 1 kızları var, bir de oğulları var ama onun yaşını bilmiyorum.
Son cümle şaka olsun inşallah abla soruyu şöyle de bize gidip şikayet edelimmKocasi, erkek kardesinin karisina deli divane asik olan uyeyi unutmus olamazsiniz?
150 kere bosanan uye? Bosanip tekrar tekrar evlenen, bi noktadan sonra manasiz yazilariyla delirten...
Kocasi kendisini zerre umursamazken, bosanalim diye yalvarirken, karsi esnaf dahil ucan kusla flort eden koca (kiraz, firincinin karısı) kocam pesime duser, 3.sayfa haberi olurum diye bosanmayan uye... (gerci bosandi)
Peki ya, eski kocasinin yeni karisina kafayi takan, onlara dirlik vermemek icin cocugunu eve ajan olarak yollayan (musakka miydi?)
Gecenlerde vardi bi tane, eski kocasi gitmis baskasiyla evlenmis, 7 yil adami beklemis, adami tekrar ayartip evlenmis, 2.eşten olan cocugu eve almamak icin canini disine takan...
Ha bir de is arkadasindan hamile kalip kocasina senden diye yutturmaya calisan, iliski ortaya cikinca tecavuze ugradim diyen ama burada adiyla saniyla yazan bir uyede vardi.
Daha dun gordugum bir basliktada, kocasi annesine tecavuz eden ve hicbir sey olmamis gibi davranan biri vardi mesela.
Benim saskinligimin arşa ciktigi bazi konular bunlardi :)
Şüpheli durumlarda birebir görüşüp kimlik bilgisi istendiğini okumuştumBu kadar bilgiye nerden ulaştınız?
Şüpheli durumlarda birebir görüşüp kimlik bilgisi istendiğini okumuştum
Şoktayım daha neler, adam bildiğin sapık ,bu adamın yanında duran kadın da hastadır..Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
İnsanlar çeşit çeşit. Bizim inanamadıklarımızı insanlar yaşıyor maalesef. Hadi bu konu fake diyelim ama yok mu böyleleri neler var maalesefBu site beni daha ne kadar şaşırtabilir derken daha çok şaşırtıyor. Hayret bişey.
Önceki konu da korkunç, nasıl yaşıyorlar bu adamlarla , bağımlılar sanırım, normal insan bu adamla evli kalmaz..konu fake degil 3bucuk sene onceden de benzer konulari var bu kocayla
Merhaba bu konuları yakın arkadaşı ma anlatsam olmaz bende sizlere sormak istedim, geçtiğimiz Ramazan ayında son gün gece sahura kadar okurduk film izledik ilişkiye girdik güzel vakit geçirdik, gayet herşey normaldi, eşim 2.ciye boşalamadı bende belki artık gelmez daha yeni yaptık dedim, evet dedi, gelmeyebilir, sahurada az kaldığı için banyoya gittim, sonra sesler duydum, sessizce odaya girdim eşim mastürbasyon yapıyordu okey bunu bir nebze kabul ediyorum, ama bir kızın ismini söyleye söyleye yapıyordu bu işi, ahh..ahhh . Gibi gibi gayet zevkli düşünüyordu, ayrıca kızı tanıyorum, daha...
- Papatyasoluyor
- Yorumlar: 199
- Forum: Cinsellik +18
Böyle bir tip karşılar bir de üzerine swinger teklif eder ahlaksız herifSiz de aynısını yapın. "Şu erkek çalışan çok yakışıklı, kaslı, eğildiğinde kalçası çok güzel görünüyor,elimi onun pantolonun içine sokasım geliyor" diye. Bunu da normal karşılar mı acaba pis sapık.![]()
Öyle gerçekten ya. Ne bileyim insan şaşırıyor her seferinde yine de nasıl olabilir ya diyeİnsan
İnsanlar çeşit çeşit. Bizim inanamadıklarımızı insanlar yaşıyor maalesef. Hadi bu konu fake diyelim ama yok mu böyleleri neler var maalesef