kocanız çalışmasa ona muameleniz..

Eşim çalışmazsa aç kalırız çalışmama gibi bir lüksü olamayacağı için:1closedeyes:

Kizim bir erkegin herseyi cekilir, Kumari, Ickisi, Capkinligi hatta bir Tokati bile ama calismayan bir erkegi hicbir kadin cekmez!!!

Bu lafi ben söylemedim kizlar asirlardir kadinlarin kadinlara söyledigi verdigi bir nasihat ama gerceklik payi cok fazla kanimcasengözlerimebaksanab

Ayyy kaçırmışım muhabbetti he!!
Ne güzel konu bulmuşsun Böcükcüm, ne çok gülmüşünüz..:1hug:
Kocem çalışmasa çok zor bizim için aslında..
Bir evde iki deli.. Kesin Manisa'ya gönderirlerdi bizi..gamyoncuiremsu
Pazar günleri bilem kendisine tahamül etmek çok zor inanın çoook..:delphin:

evde ne iş varsa yaptırırdım temizlik camasır ütü tuvalet temizlemeeee
rahata ererdim yahuuuuu

Ben istemem sabahtan aksama kadar kocayi evin icinde..:1shok:

gitsin calissin,bu bizim icin daha saglikli..aksi taktirde ikimizden

birisi kesin iptal olurdu.:mymeka:.(zaten sisko bisiy:asigim:)

bir ev hanımının yapacağı bütün işleri yaptırırdım...
ama bir erkek için herhalde çalışmamak çok zordur...tabi istisnaları katmıyorum...

camlari sildirirdim, bide banyoyu tuvaleti ciflesin isterdim, kendim sevmedigim isleri ona yaptirir kurtulmus olurdum =)
ha birde yemek yapsin ben gelmeden, en az 3 cesit isterimcokacimcoook

Benim kocişim emekli, çalışmıyor, sizin ceza olarak verdiğiniz tüm işleri o zevkle yapıyor, hergün ona dışarda bir iş buluyorum, market&pazar araştırması yapıyor, en ucuzu ve en kaliteliyi buluyor,banka işlerini hallediyor, ilaç--hastane işlerini hallediyor, mutfak alışverişlerini yapıyor, gerekirse yemek yapıyor,televizyonda dizileri var onları seyrediyor, akşam yemeğini hazırlıyor, yemekten sonra da bana çay yapıyor, ben çalışmayımda kimler çalışsın...................

:smiley-cool:

Yani zorunlu bi ayrılıksa iş yerinde tabiki anlayışlı olurum iyi günde kötü günde dedik o kadar=) ama keyfi bişey se ewde ki iş çamaşırıma kadar ütületirdim:)

Önüne yemek koymazdım herhalde...
Birde bütün evi temizletirdim (kanepelerin arkaları dahil her yer)

Back
X