• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanızın eve başka kadın getirdiğini o kadından öğrenseydiniz ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
eve kocanızın başka kadın getirdiğini ve kadın la ilişkisi olduğunu öğrenseydiniz uzun süreli ne yapardınız? ilk yapacağınız şey ne olurdu?

Bir süre soğukkanlı davranır delil toplardım.kadını konuşturur konuşmalarımı kayıt altına alırdım.Bu süreçte bir avukatada danışır başka neler yapabileceğimi öğrenir sonra dava açar donuna değil derisine kadar almaya çalışır boşanır bir daha suratını görmezdim. Allah kimseye yaşatmasın.

peki sevgilisi adamı söylemekle tehdit ediyorsa söylersen söyle karıma diyorsa ????ne yapmalı söylemelimi ilişkiyi? arkadaşımı bu durumda kadına söyelemek istiyor ama söylerse adamın gitmesinden korkuyor adamda ayrılmak istiyor.kızı kullanıp bi köşeye atıcak ama adam söyleyebilirsin dediğine göre karısından korkmuyormudur? ya da boşanmaktan?

1 olayı siz mi yaşadız.yoksa arkadaşınız mı.

2o kişinin doğru söylediğini nereden biliyorsumnuz

arkadaşım yaşıyor.
o kişiden kastınız arkadaşım mı adam mı? anlamadım:(

konuyu tam anlıyamadım başta.arkadaşınızın eşi eve kadın getirdi ve o kadın arkadaşınuza anlattı.eide boşanmak istiyor.

kadındaki pişkinliğe bakar mısın.delilde gösterdi mi

hayır öyle değil arkadaşım o adamla beraber adam ayrılmak istiyor da doğruzsu kızı karımdan boşancam diye kandırmış...
bu sırada adamın karısı evde değilmiş bi kaç aylığına terk etmş evi o sırada arkdaşımla tanışıyor bu adam...
şimdi ayrılmak istiyor adam tartışma sırasında karına söyliycem demiş arkadaşım adamda söylersen söyle demiş
kadının herşeyini biliyor evine bile gitmişler...

çok hassas bir durum.peki arkadaşınız adamın evli olduğunu baştan biliyor muydu.

eğer adam zaten ayrılacaksa eşinden.zaten arkadaşınız olsada ayrılacaktır olmasada.bence arkadaşınız o kadıncağızla konuşursa durum çok çirkinleşmez mi.

her şeyi geçtim.adamın doğru söylediğini ve arkafdaşınızı oyalamadığını nereden biliyorsunuz.

canım biz aldatılan kadının açısındanmı yorum yazalım yani biz onun yerinde olsaydık ne yapardık tarzımı

canım biz aldatılan kadının açısındanmı yorum yazalım yani biz onun yerinde olsaydık ne yapardık tarzımı

hem aldatılan hemde dğier kadın arkadaşım için soruyorum kızı aylardır kandırmış...çok sinirliyim karısına da üzlyrm

kadının biri karşıma geçip kocanla oldum derse onu öldürüldüm gibime geliyor.belki çok ağır bir ifade oldu ama durumun ciddiyeti ortada.bu şekilde yazmak istemedim ama kendimi tutamadım.sizide anlıyabiliyorum.buna inanın.bende eskiden sevdiğim kişinin evlendiğini duydum yakın zamanda.az çok aklınızdan geçenleri tahmin edebiliyorum.

eğer o adam ayrılmak istiyorsa gider dava açar.

ayrıca mehmet çoşkundeizden duymuştum.bazı erkekler baka kadını bahane edip eşlerinden ayrılıyorlarmış.sonrada o diğer kadınıda bırakıyorlarmış.

ben arkadaşının yerinde olsam adamla iletişimi koparırdım o kadıncağızada bişe anlatmazdım adamıda Allah'a havale ederdim
ama arkadaşın burda kenini asla suçlu hissetmesin nede olsa adamın evli olduğunu bilmiyordu eğer bilipte devam ederse o zaman suçlu olur
bide adam karısından gerçekten arkadaşınla tanışmadan önce ayrılık kararı aldıysa ve arkadaşında adamı çok seviyorsa adamla konuşsun boşandıktan sonra adamla ne yapmak istiyorsa yaşasın ama asla o kadıncağızada söylemesin yazık bir ömür onun acısını çekmesin

ben arkadaşının yerinde olsam adamla iletişimi koparırdım o kadıncağızada bişe anlatmazdım adamıda Allah'a havale ederdim
ama arkadaşın burda kenini asla suçlu hissetmesin nede olsa adamın evli olduğunu bilmiyordu eğer bilipte devam ederse o zaman suçlu olur
bide adam karısından gerçekten arkadaşınla tanışmadan önce ayrılık kararı aldıysa ve arkadaşında adamı çok seviyorsa adamla konuşsun boşandıktan sonra adamla ne yapmak istiyorsa yaşasın ama asla o kadıncağızada söylemesin yazık bir ömür onun acısını çekmesin

aynı fikirdeğim.

aynı fikirdeğim.

adamın aslında boşanmak gibi bir niyetii yok kandırmak için öyle söylemiş bence..arkadaşım zorlamak istemiyor zaten adam resmen kandırıp şimdi karısı geldi diye ona dönüyor.
arkadaşımda karısına söyleyim mi söylemeyim mi dye düşünyor? söylese adamın umrunda değil karısı ne yapar bilmiyoruz göz yumar heralde adam korkmadığına göre...

konuyu okuyunca adamin karisi konuyu acmis sandim,ama eve giden sevgili acmis konuyu,
bir kere arkadasinizin evli bi adamla birlikte olmasi yanlis karisi evi terketmis veya etmemis resmen evlimi evli,
karisi geri dönmüs galiba karisi simdi esiyle beraber mi beraber arkadasin fena derecede kandirilmis yada kanmak istemis her neyse
neden adam esime soylerim diye tehdit ediyor anlamadim soylerse esi adami terkeder arkadasinizi baglayan ne bu duruma yoksa kadinla samimi
arkadas mi ?

Bence arkadaşınız o adamı aklındanda ruhundanda silsin adam resmen kızıda karısınıda kullanmış kandırmış adam sağlam ayakkabı değil ondan uzak dursun
arkadaşınızada söyle karıma derken bilöf yapmıştır arkadaşınız onu kullanan sevmeyen bir adamı bu tarz şeyler söyleyerek daha çok havayada sokmasın bide adam arkadaşın söylerse arkadaşınızada zarar falan verebilir
en iyisi arkadaşınız adamı Allah'a havale etsin bu defteride kapatsın

konuyu okuyunca adamin karisi konuyu acmis sandim,ama eve giden sevgili acmis konuyu,
bir kere arkadasinizin evli bi adamla birlikte olmasi yanlis karisi evi terketmis veya etmemis resmen evlimi evli,
karisi geri dönmüs galiba karisi simdi esiyle beraber mi beraber arkadasin fena derecede kandirilmis yada kanmak istemis her neyse
neden adam esime soylerim diye tehdit ediyor anlamadim soylerse esi adami terkeder arkadasinizi baglayan ne bu duruma yoksa kadinla samimi
arkadas mi ?

arkadaşım adamı tehdit ediyor etmiyor aslında yani bugün sinirliyken öyle demiş söyleyeceğini zannetmiyorum.
adam evet fena şekilde kandırmış neler nelr daha burda yazmadığım bir siürü şey anlattıı :(

Back
X