Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 olayı siz mi yaşadız.yoksa arkadaşınız mı.
2o kişinin doğru söylediğini nereden biliyorsumnuz
arkadaşım yaşıyor.
o kişiden kastınız arkadaşım mı adam mı? anlamadım![]()
canım biz aldatılan kadının açısındanmı yorum yazalım yani biz onun yerinde olsaydık ne yapardık tarzımı
ben arkadaşının yerinde olsam adamla iletişimi koparırdım o kadıncağızada bişe anlatmazdım adamıda Allah'a havale ederdim
ama arkadaşın burda kenini asla suçlu hissetmesin nede olsa adamın evli olduğunu bilmiyordu eğer bilipte devam ederse o zaman suçlu olur
bide adam karısından gerçekten arkadaşınla tanışmadan önce ayrılık kararı aldıysa ve arkadaşında adamı çok seviyorsa adamla konuşsun boşandıktan sonra adamla ne yapmak istiyorsa yaşasın ama asla o kadıncağızada söylemesin yazık bir ömür onun acısını çekmesin
aynı fikirdeğim.
konuyu okuyunca adamin karisi konuyu acmis sandim,ama eve giden sevgili acmis konuyu,
bir kere arkadasinizin evli bi adamla birlikte olmasi yanlis karisi evi terketmis veya etmemis resmen evlimi evli,
karisi geri dönmüs galiba karisi simdi esiyle beraber mi beraber arkadasin fena derecede kandirilmis yada kanmak istemis her neyse
neden adam esime soylerim diye tehdit ediyor anlamadim soylerse esi adami terkeder arkadasinizi baglayan ne bu duruma yoksa kadinla samimi
arkadas mi ?
buraya yazdığınızdan arkadaşınızın haberi var mı