Kocanızla birgün aranızdaki aşk biterse....

babylon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
25
2
86
Adana
Sanırım evli bayanlar bunu evlilikleri süresince en az bir kez düşünmüşlerdir.Hele yıllar eskitmişse evliliğinizi birçok defa bunu sorguladığınıza eminim. ''Artık beni eskisi kadar sevmiyor'' ''Başka birisi mi var'' ''neden hiçbir şey eskisi gibi değil'' vs. vs. Bir restorana gittiğim zaman masadaki çiftlere baktığımda , artık kimin evli kimin sevgili olduğunu hallerinden anlıyorum. Evli çiftler pek konuşmuyorlar birbirleriyle, konuşsalar da etrafla daha ilgililer. Sevgili olanların ise gözü yan masayı bile görmüyor. Tamamen birbirlerine odaklanmışlar.Tıpkı bizim de bir zamanlar yaşadığımız gibi..
Evlilik aşkı öldürüyormu acaba? Bana göre evet.. aşk yok oluyor ama yerini biçim değiştirmiş sevgi alıyor, o da bitince felaket burda başlıyor işte. Ne yapmalı evlenmeyip birlikte mi yaşamalı yoksa. o zaman hep bir kaybetme korkusu var, ama ya çocuk durumu ?? Bu müesese gerekli ama nasıl ayakta tutmalı ???

Canım yıllar geçtikçe aşk yerini sevgiye bağlılığa bırakıyor.
İlk zamanlardaki heyecan pek olmasa da bunun da canlı tutmak yine eşlerin elinde olan birşey.. Değişik birşeyler yapmak, sürprizler hazırlamak, başbaşa yemekler, kısa haftasonu seyahetleri evlilikteki heyacanı sürekli tutmak için yapılabilecek şeyler.. Olmayacak diye birşey yok bence...

ben evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum..kişiye bağlı bence..benim eşim sevgiliyken bana o kadarda aşık değildi ama evlenince daha bi aşık oldu ve bana;sana hergeçen gün daha çok aşık oluyorum diyo..bende durumlar ters..ben de ona ilk zamanlar çok aşıktım..zamanla ve yaşananlar sorunlarla aşkım azaldı sanırım...

aşk bitiyo bence sevgde çok yara alıyo değermi bu adama değmezmi sorusu çok geliyo aklıma ama çocuk işi bağlayıcı oluyo tabi bıçak kemiğe dayanınca onu da görmüo insanın gözü

ben kendimi çok sorguluyorum bu konuda ama net yanıtlar bulamıyorum daha bırakıp gitmeyi göze alamıyorum kalmaya da gücüm kalmadı böyle gel-git duygular arasında boğuluyorum bazen

aslında aşk diye birşey yok bunu bende evlenince anladım herşey birşeylere kavuştupumuz zaman bitiyor insanın amacı kalmıyor bana kalırsa bütün evlilikler hayallerindeki gibi değiller

bence bunu
bekarlar (bende dahil) -hayır öldürmez der. açıklaması tek tabi henüz evlenmediğimiz için herşeyi şimdiki gibi devam edecek sanıyoruz.

ama evli bayanlara sorduğumuzda tam tersini söylüyorlar. demekki tecrübelere güvenmek gerek.

AMA YİNE DE EVLİLİĞE SÖYLEYİN AŞKI ÖLDÜRMESİN YAA...

Evililik aşkı öldürmez ark ben 16 senelik evliyim ve halaeşime aşığım zaman icersinde karşınızdakine olan baglılıgınız daha cok artıyo inanın buna ama gercekten severek ve aşık olarak evlendiyseniz..

aşk bitiyo bence sevgde çok yara alıyo değermi bu adama değmezmi sorusu çok geliyo aklıma ama çocuk işi bağlayıcı oluyo tabi bıçak kemiğe dayanınca onu da görmüo insanın gözü

ben kendimi çok sorguluyorum bu konuda ama net yanıtlar bulamıyorum daha bırakıp gitmeyi göze alamıyorum kalmaya da gücüm kalmadı böyle gel-git duygular arasında boğuluyorum bazen
AHHHHHHHHHHHH
DİYORUM SADECE...
ÇOCUK İÇİN KATLANMAK KATLANMAK ZORUNDA KALMAK.O ÜZÜLMESİN O YARA ALMASIN DİYE HAYATINI HİÇE SAYMAK BUNU ANCAK YAŞAYAN ANLAYABİLİR.

ask cok yorucu, heyecan veren, tedirgin eden, cok dusunduren, kalbi yoran bir duygu
ask hep devam etseydi vucudumuz bunu kaldirmazdi bence

evlenmeden önce eşimin yanında olmak için yanıp tutuşurdum onunla geçirdiğim 1 dakika bile benim için çok özeldi çünkü ozamanlar sorumluluklar yoktu sadece biz vardık evlenince herşey değişiyo malesef aşk bitmiyo aslında geri plana atılıyo hayat kargaşası alıyo yerini okadar çok sorun varki aşk önemini yitiriyo saygıyı yitirmeyelim işte ozaman evlilik biter

11 yıllık evliyim ve iki çocuğum var.eşim çok iyi bir insan. Ama ona karşı duygusal bir bağım yok daha doğrusu kalmadı.ve buyüzden çok acı çekiyorum. Eşimi çok sevmek istiyorum ama olmuyor. Onuda mutsuz ediyorum kendimide. Dışardan bakıldığında çok mutlu bir evliliğim var maddi ve manevi hiç bir sıkıntım yok.fakat ben eşime aşık olmak istiyorum onu duygusal olarak çok sevmek istiyorum ama olmuyor. Eşim mutsuz oluyorsan boşanalım dedi bu beni daha da üzdü ne yapcağımı bilemiyorum.yardım edin lütfen.

11 yıllık evliyim ve iki çocuğum var.eşim çok iyi bir insan. Ama ona karşı duygusal bir bağım yok daha doğrusu kalmadı.ve buyüzden çok acı çekiyorum. Eşimi çok sevmek istiyorum ama olmuyor. Onuda mutsuz ediyorum kendimide. Dışardan bakıldığında çok mutlu bir evliliğim var maddi ve manevi hiç bir sıkıntım yok.fakat ben eşime aşık olmak istiyorum onu duygusal olarak çok sevmek istiyorum ama olmuyor. Eşim mutsuz oluyorsan boşanalım dedi bu beni daha da üzdü ne yapcağımı bilemiyorum.yardım edin lütfen.

canım konu açsana eşim ve ailesi bölümüne.orda daha fazla yardımcı olurlar.çünki ordaki konular daha çok rağbet görüyor.aç mutlaka.

Back
X