Sanırım evli bayanlar bunu evlilikleri süresince en az bir kez düşünmüşlerdir.Hele yıllar eskitmişse evliliğinizi birçok defa bunu sorguladığınıza eminim. ''Artık beni eskisi kadar sevmiyor'' ''Başka birisi mi var'' ''neden hiçbir şey eskisi gibi değil'' vs. vs. Bir restorana gittiğim zaman masadaki çiftlere baktığımda , artık kimin evli kimin sevgili olduğunu hallerinden anlıyorum. Evli çiftler pek konuşmuyorlar birbirleriyle, konuşsalar da etrafla daha ilgililer. Sevgili olanların ise gözü yan masayı bile görmüyor. Tamamen birbirlerine odaklanmışlar.Tıpkı bizim de bir zamanlar yaşadığımız gibi..
Evlilik aşkı öldürüyormu acaba? Bana göre evet.. aşk yok oluyor ama yerini biçim değiştirmiş sevgi alıyor, o da bitince felaket burda başlıyor işte. Ne yapmalı evlenmeyip birlikte mi yaşamalı yoksa. o zaman hep bir kaybetme korkusu var, ama ya çocuk durumu ?? Bu müesese gerekli ama nasıl ayakta tutmalı ???
Evlilik aşkı öldürüyormu acaba? Bana göre evet.. aşk yok oluyor ama yerini biçim değiştirmiş sevgi alıyor, o da bitince felaket burda başlıyor işte. Ne yapmalı evlenmeyip birlikte mi yaşamalı yoksa. o zaman hep bir kaybetme korkusu var, ama ya çocuk durumu ?? Bu müesese gerekli ama nasıl ayakta tutmalı ???