Kocanizla tartistiginizda ayrı yatiyo musunuz?

Onun gulusu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
39
28
18
Evet bayanlar merak ettıgım şu eşınızle tartıstıgınızda ayrı mı yatarsınız yoksa aynı yatakta olup arkanızı mı doner uyursunuz yoksa tartısmayı bı kenara bırakıp sarmas solas uyuyanınızda varmıdır

Son düzenleme:
Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
4 yillik evliyim sadece bir kez ayri yattik kus bile kalsan o yatagi paylas. Bu gurur yarin baska gururlara sebel olur. tut ki inatla bosanmaya karar verdiniz ikinizin gururu da gel bosanmayalim yuvamizi yikmayalim demez. hem cocugun var mi bilmiyorum ama cocugun oldugunda da ona iyi ornek olmazsin

haaa tabiki hayat senin hayatin diledigin gibi yasa orasi ayri :)

Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
Cagirmaniza gerek yok ki onunda odasi onunda yatagi, kusken ayri yatmayiz ama ayri uyudugumuzda olur.
Yatagin ortasina X seklinde yatinca salondaki koltuga yayiliyorum bende
Tavsiyem eslerin muhabbetinin devami icin ozellikle de kus iken yataklarin ayrilmamasi.

4 yillik evliyim sadece bir kez ayri yattik kus bile kalsan o yatagi paylas. Bu gurur yarin baska gururlara sebel olur. tut ki inatla bosanmaya karar verdiniz ikinizin gururu da gel bosanmayalim yuvamizi yikmayalim demez. hem cocugun var mi bilmiyorum ama cocugun oldugunda da ona iyi ornek olmazsin

haaa tabiki hayat senin hayatin diledigin gibi yasa orasi ayri :)
Çok haklisiniz evet bebeğim de var şuan anlamıyor ama ilerde anliycak ...aslında kindar bi insan değilim ve biliyorum ki istedigimde esimide gelip yanıma yatması konusunda çok zorlanmadan ikna ederim sarilsam ateşkes istersen çok fazla dayanamaz ama iste bazen ....

Cagirmaniza gerek yok ki onunda odasi onunda yatagi, kusken ayri yatmayiz ama ayri uyudugumuzda olur.
Yatagin ortasina X seklinde yatinca salondaki koltuga yayiliyorum bende
Tavsiyem eslerin muhabbetinin devami icin ozellikle de kus iken yataklarin ayrilmamasi.
Annm hep derdi ne olursa olsun ayrı yatilmaz diye annmlerde de öyle görmedim ama...bende biraz inatçiyim esimde ne olursa olsun hep ilk adımı bnden bekliyo biliyo ki BN kus duramiyorum bnde benden beklemesin artik istiyorum..tamam BN cagirsam gitsem bna yok diyemez ama iste...

Çok haklisiniz evet bebeğim de var şuan anlamıyor ama ilerde anliycak ...aslında kindar bi insan değilim ve biliyorum ki istedigimde esimide gelip yanıma yatması konusunda çok zorlanmadan ikna ederim sarilsam ateşkes istersen çok fazla dayanamaz ama iste bazen ....
ama iste o bazenler cok seyi etkiler hale gelir. belki cok iyi anlasan ciftlerken bir anda bi tuzluk bile uzatmaz olursunuz en ufak konuda zitlasirsiniz dikkat edin böyle davranmak hayatinizi derinden etkileyebilir

Biz de bir kere küsüp ayri yattik
Tv karsinda uyuyakalmis da
Ben cok uzulmustum çünkü yine nolursa olsun ikimiz de gelir o yataga yatariz
Sabah da sarılmış sekilde kalkariz
Hayat sacma seylerden küs kalmak icin cok kisa
Haklisiniz...son cumleniz gelicek aklıma her ayrı yatma olasılığımız olduğunda ...teşekkürler

yatmayin yatak ayirmak sizi dahada uzaklastirir

İlk zamanlar bir iki kez ayrı yattığımız oldu
Sonra bıraktık bunu, üzerinde hiç konuşmadık kendiliğinden geçip gitti

Yatağı terk eden taraf ben olmadım bu zamana kadar hiç
En başlarda çok zoruma gidiyordu
En son tartışmamızda ben ayırdım yatağı
Şoka girdi
Bir hafta on gün ayrı yattık
Zaten küstük, konuşmuyorduk ama
Her gece yattığımda mesaj atıyordu:halay::KK76:
Bu saatten sonra aklı başına gelmiştir diye düşünüyorum

Ben yatağımı hiç terketmem. Çok bağlıyım yatağıma. Küste olsam önce ben gidiyorum yatağa. Oda mecbur geliyor arkasını dönüyor. Sıfır temas yatıyoruz:)

eşim hayatta adım atmaz. bu da beni daha da delirtir. beş yıllık evliyiz tabi bende farklı tattik geliştirdim.okaçarsa yanına gider dırdırıma devam ederim .küsme huyum yok herkese aynı

kavga etsekte esim kendi yataktan gitmez ben git git derim yarim saat sonrada giderim rahatsiz ederim laf carparim oda anlar geri gelir .daha gelirken guler falan barismaya meyilleniriz zatrn.hakkaten ayni yatakta yatinca kus kalinmiyo.evlilikte gurur olmuyo bence .olmamali.

Yaslı cıfte uzun evlılıgın sırrını sormuslar.
Dargında olsanız bırbırınıze sarılarak uyuyun demısler ya o mısal.. hayat cok kısa ne nedenle olursa olsun (ihanet vb. dısında) yatak ayrılmaz. ilk adımı atıp yatagınıza cagırın .

Annm hep derdi ne olursa olsun ayrı yatilmaz diye annmlerde de öyle görmedim ama...bende biraz inatçiyim esimde ne olursa olsun hep ilk adımı bnden bekliyo biliyo ki BN kus duramiyorum bnde benden beklemesin artik istiyorum..tamam BN cagirsam gitsem bna yok diyemez ama iste...
ben küs olsam da çağırırım, yatağa gelince yine küserim, ilk adımı o atana kadar.
asla ayrı yatmam, yatırmam.

Biz kavga etmesekde ayri yatiyoruz bazen mesela hava cok sicak olunca bunaliyoruz havadan yatak zaten das bence bir sorun yok yani herkesin kendi tercihi

Back
X