Kocanizla tartistiginizda ayrı yatiyo musunuz?

Ben de hep ayri yatmayin lafını duydum
Uygulamakta istedim ama olmadı malesef.
Başta gidip sensiz uyumam diyordum. Sonradan sallamadim ben de bazen gidiyorum çağırıyorum genelde inat etmiyor 1-2sinde tersledim kırgınım diye. :(
Kararsızım aslında yanyana olumca hemen barisiyoruz o zaman kirginliklarimi coddiye almiyor diye düşünüyorum :işsiz:

Küsken ayrı yatmama olayını tabu haline getirmeyin bence. Eğer birbirinize olan sevginiz sağlam ise ayrı yattiginiz gecenin sabahında zaten barisirsiniz. Mesela benim eşim ne kadar kavgada etse 1 saat sonra her şeyi unutur ama benim sinirim öyle çabuk geçmez. O kadar sinirliyken de aynı yatağa girmek daha da sinirlendirir ve uykum kaçar. Bazen çok sık olmamakla birlikte kavga ettiğimiz de salonda yatıyorum. Sabah kalktığımda sakinleşmiş ve normale dönüyorum barisiyoruz. O da huyum bildiği için salonda yatmama alınmaz çünkü o an böylesi daha hayırlı ikimiz için bunu biliyor. Ama benim dikkatimi çeken şey şu neden sinir sizin çağırmanizi bekliyor onu anlamadım. Sonuçta onunda yatağı. Acaba beninseyememis hala.

Hayır uyumayız çoğu zaman hemen barisirız zaten.. ne olursa olsun ayrı yatmamak gerek diye düşünüyorum

Biz daha evli olmadığımız halde gece beraber gireriz yatağa yani aynı yatak değil tabi o kendi evin de ben kendi evimde neyse genelde hep ben küserim trip atarım o haklı olsa bile o yalvarır asla gönlümü almadan uyutmaz ben engellerim telefondan baya süründürürüm sonra acırım haline konuşur gölümü alır bitanem benim :)

Ben ayrı yatarım. Kapıyı da kilittlerim.
Napiyim boğa burcuyum sinirlenince gözüm dönüyor, başka türlü sakinlesemiyorum.

iki senedir evliyim. Evimizdeki en büyük kuraldır Her ne olursa olsun AYRI YATILMAYACAK! ayrıca genelde ben haklıyımdır. ona rağmen gururumu yenerek giderim o yatağa.
yatak ayrılmaz.
biz atadan öyle gördük.

14 senelik evliyim ve asla yatak ayırmadık Allah aslada göstermesin.
Belki son geceniz olabilir değermi

Biz eşimle deli gibi kavga ederiz. Gece telefonunu parçaladım,buraya da yazmıştım. O gece bile odadan hiç çıkmadık yattık beraber. Sırtımızı dönüp yattık ama sabah kalktığımızda sarılıyorduk :) Ayrı yatıldıkça araya soğukluk girer diye düşünüyorum.

Biz tartisinca ayri yatsak herhalde hic barisamayiz. Ama ayni yataga girince gece bi bakiyorum sarilmis ya da ben kolumu dolamisim. Oyle olunca sabah daha az ofkeli kalkiyor insan. :)

Ayrı uyumak saçma kaldiki dinimiz ce de iyi değil

1.5 yıllık evliyim kus olsak büyük kavga bile etsek hep aynı yatakta yatariz sizinki değişik bence ne diyeceğimi bilemedim
Haklisiniz değişik ve yanlış olduğunun bilincindeyim ...niye yapıyorsun o halde demeyin çünkü artik yapmiycam;)teşekkürler cevap icin

Biz küs duramıyoruz. Küsüp ayrı yatmadık hiç. Evliliğinin 7. Yılını dolduruyoruz.

Eşimle sevgiliyken karar almıştık ne olursa olsun ayrı yatılmıyacak diye
13 Yılımız bitti büyük kavgalarımızda bile Allaha şükür hiç ayrı yatmadık...

ben yatmam cunku rahat edemem baska yerde, esimde yatmaz oda rahat edemez. mecbur beraber yatiyoruz her durumda :)

Ben salona geçiyorum kızıp, bu sefer o da salona geliyor. Gitmiyor odaya. İkimiz de salonda yatıyoruz, ne manaysa :D

Ayrı yatmıyoruz. .
Küslük dakika sürmüyor. .
En güzeli bu . .

Back
X