Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisim:KK43: napayım yol gösterin
Aynı şeyi yaşadım 10 yıldır borç batagindayiz sakin sakin inanma aynısını yapardı esim

Çok ilginç bence davranışı her ay eşimin maaşının yatıp yatmadigina ben bakarım benim telimde yüklü zaten onun hesabı ben yattı derim oda işten çıkınca maaşını çeker elime sayar bence saklamamali açıkça konuşun sadece bilmek istiyorum dokunmam falan deseniz demez mi

Bende bilmem acıkcası kendiminkinide hayatta vermem..evin belli seylerini ben karsılarım belli seyleri o..hatta bazen skıstıgımkzda maasımı attıgım aylarda oldu ama ben attım onun almasına sifre öğrenmesine izin vermedim..cunku herkesin bi özel hayatı var yani acıp bakması bile hos degil bence bende bakmam gidip bos harcamıyacagını bilirim kac tane cocugumjz var bazen maddiyat yüzünden tartısırız ama yine de ne ben veririm ne onunkini alırım..yani tamam ortak bi hayat ama herkesin özeli olmalı ben calısıyorum ben kazanıyorum isteyincede veriyorum herseyimi bilmek zorunda degil..buarada çalışmadığım dönemler oldu bilmiyodum yine hesabını eksikleri karşılıyorsa bi skntı yok bence bunaltmanın..şahsen ben bunalırım

Ya bu bendede var.
Kocamın bilmediği bir hesabım var ve orda biriktiririm az boz bişey.
İhtiyacım oldugundada kocam mırın kırın ederse ordam alır işimi görürüm.
Bu kendine güven veren bir his.
Siz bilirseniz sanki gizemi kaçar gibi hissediyordur.
Yani kendi kendine özel bir alan yaratmış.

Bende bilmiyorum,merakta etmiyorum gidip bankamatikten görebilirim , para çekerken görüyorum ,9 sene oldu evleneli,bakmadım özellikle gidip ama saklamaya çalışsa eşim rahatsız olurdum.
Gizli saklı şeylerden hoşlanmiyorum. Bende kenara para atıp saklayan bir insan değilim,hiç olmadım da. Çalışırken de saklamazdım şu anda saklamam.
Yani bilemedim,neden özellikle saklıyor ki anlamadım.

Biraz sert bir düşüncem olabilir şimdiden söyleyeyim polemik vs istemiyorum, kimseyi de itham etmiyorum.
Kendi kazandığı parayı biriyle paylaşmasına gerek yok birinin. Bu zorunlu bir şey değil. Nasıl çocuğumuza bak benim bu kadar param var demiyor, isteklerini yapıyor ona bakıyorsak; evde oturan hanımına da adamlar bu şekilde bakıyor. Her ihtiyacını gidereyim elimden geldiğince o da yerini bilsin, bu para işlerine bulaştırmaya gerek yok diyorlar. 2.sınıf insan muamelesi görüyorsunuz aslında konu sahibi.
Yani ne alakası var diyecekler de onların çalışıp kocalarına baktığı bir senaryo yazsınlar. Kocalarına senin istediğini yapıyorum napıcaksın benim paramı desinler. Ya eşiniz işe girer ya boşanır ya da şiddet görürsünüz. Onlar gururuna yediremez çoğu zaman.

Benim hesabımda eşimden gizli para vardır . Olduğunu bilir rakamını bilmez. Arada takılır kaç bankada hesabın var delikanlı gibi söyle diye :)
Hesap kitap işleri bende olduğu için maaş kartı bendedir . Ödemeleri ben hallederim . O yüzden onda kuruş kalmaz.

Back
X