Kocas iip iip kuduranlar

Kocam sosyal içici denen gruba giriyor. Arkadaşlarla beraber olduğumuzda ya da özel günlerde beraber içiyoruz. Ancak benim sıkıntım alkollüyken araç kullanmasıydı babasının arabasını alıyor bir yere gittiğimizde ve alkol alıp aracı kullanıyordu ancak şimdi bunu benim zorlamamla aştık.

benim eşim alkolü bıraktı.. ama içince sapıtmak şöyşe dursun, daha da bir romantik olurdu:kedi:, çenesi düşerdi.. askerliğini, başına gelen olayları, hayat hikayesini en az 1000 kere dinlemişimdir..-tatlicadiarzu-

sizin böyle bir sorununuz var sanırm.. biraz daha açıklarmısınız?

kudurmak derken nasıl yani hangi şekilde dövüyormu sana bişeymi yapıyor neanlamda kudurmak:roflol:

:roflol: :roflol:

dogumuma 2 gun kaldi, bebegim gelmiyor, cok sinirlerim bozuktu, basligi gorunce deli gibi gulmeye basladim. :roflol:

cok ozur dilerim. "kudurmak"dan kastiniz nedir? :utangac:

:))) iç iç kudur, ye kafanı kudur

şarkısını söyleyın siz de naniknanik

Bu adamlarda ne yapsınlar şaşırdılar valla artıkkaydirigubbakcemile3
Kudursalar beğenmiyoruz,kudurmasalar beğenmiyoruz.
Ben çakırkeyifken daha hoş bulurum eşimi mesela:kedi:
Hatta o kıvama gelsin diye,kendi ellerimle kurarım tuzaklarımı çok zamankaydirigubbakcemile3
Arz talep meselesi tabizemuszemus
Siz hoşlanmıyorsunuz demekki

içmek çok yakışır benim kocama. içinde şeker kıvamına geliyor romantik savunmöasız çıplak ruhlu bir adam oluyor.
normalde de sakin sessiz romantiktir. ama içince konuşkan olur.

kudurmaktan kasıt ilişki isteği mi artıyor.?

yoksa sayıp sövüyor mu?

ya kudurmaktan kasıt..bencede dövme sövme..degişme gibi geldi..aman evlerden ırak :Saruboceq:

Back
X