mrb k.k sevgili üyeleri.. uzun zamandır içime attığım kimseyle paylaşamadığım şeyler var. eşimede çaktırsam hemen alınıp trip atıyor. kocam tam bir ana kuzusu ve artık tahammülüm kalmadı. ailesi hakkında yorum yaptırmıyor, herşeyi yanlış anlıyor, o yanlış anladıkça ben deliriyorum.. hatta bir kaç kez bana küstü.. her akşam annesi ile konuşuyorlar. ben bile bayan olduğum halde ailemi sık aramıyorum ama eşim bence aştı. ailesi sürekli hayatımızda günün özetini veriyoruz onlara. bugün ne yaptık nereye gittik, gitmediysek ne yaptık, kredi kartı borcu faturalar vs sanki evin patronu gibiler bende artık onlar aradıkları zaman mutfakta işim var diye kaçıyorum kocam anlamıyor kaçtığımı :) ben her ailede olduğu gibi sadece karı-koca olarak yaşamak istiyorum üçüncü şahıslardan haz etmiyorum.. heleki eşim için 2. planda olmak beni delirtiyor. birde memleketten uzağız 5 saat eşimde memlekete gitmek istiyor iş bulup anne babası ile yaşamak istiyor... bende karşıyım, aslında evler alt üst ama yeme içme birlikte olacak üst katın mutfağı bile yapılı değil, bir hanım kendi mutfağında olmak eşine hazırlıklar yapmak isterr ama onlarla yapamam malesef
çocuğumuzda olmadı bi türlü kayın validem ne zaman konuşsak adet oldunmu diyor çıldırıyorumm
valla kızlar içimi döktüm rahatladım.. size belki saçma gelmiş olabilir fakat anlatmazsam içime ata ata kendimi mahfederdim. bu arada kocamıda çokkk seviyorum. bana dua edin memlekette kocam iş bulamasın şuan gül gibi işi var burda rahatımızda iyi :)

Son düzenleme: