kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

yaqmurumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
42
1
16
İstanbul
mrb k.k sevgili üyeleri.. uzun zamandır içime attığım kimseyle paylaşamadığım şeyler var. eşimede çaktırsam hemen alınıp trip atıyor. kocam tam bir ana kuzusu ve artık tahammülüm kalmadı. ailesi hakkında yorum yaptırmıyor, herşeyi yanlış anlıyor, o yanlış anladıkça ben deliriyorum.. hatta bir kaç kez bana küstü.. her akşam annesi ile konuşuyorlar. ben bile bayan olduğum halde ailemi sık aramıyorum ama eşim bence aştı. ailesi sürekli hayatımızda günün özetini veriyoruz onlara. bugün ne yaptık nereye gittik, gitmediysek ne yaptık, kredi kartı borcu faturalar vs sanki evin patronu gibiler bende artık onlar aradıkları zaman mutfakta işim var diye kaçıyorum kocam anlamıyor kaçtığımı :) ben her ailede olduğu gibi sadece karı-koca olarak yaşamak istiyorum üçüncü şahıslardan haz etmiyorum.. heleki eşim için 2. planda olmak beni delirtiyor. birde memleketten uzağız 5 saat eşimde memlekete gitmek istiyor iş bulup anne babası ile yaşamak istiyor... bende karşıyım, aslında evler alt üst ama yeme içme birlikte olacak üst katın mutfağı bile yapılı değil, bir hanım kendi mutfağında olmak eşine hazırlıklar yapmak isterr ama onlarla yapamam malesef :( çocuğumuzda olmadı bi türlü kayın validem ne zaman konuşsak adet oldunmu diyor çıldırıyorumm :( valla kızlar içimi döktüm rahatladım.. size belki saçma gelmiş olabilir fakat anlatmazsam içime ata ata kendimi mahfederdim. bu arada kocamıda çokkk seviyorum. bana dua edin memlekette kocam iş bulamasın şuan gül gibi işi var burda rahatımızda iyi :)

Son düzenleme:
İnan anlamadım bir erkek nasıl annesini eşini öptüğü gibi öper :44: Hayretler içindeyim ,eşine bahsettin mi sıkıntılarından?

Uzak durmak en iyisi bu aileden...

anlayamadım gerçekten ne kadar mümkün annesini sizi öptüğü gibi öpmesi, bu biraz ürkütücü geldi bana ama siz dua etmekten çok eşinizle konuşun bunu istemediğinizi dile getirin gerekirse biraz tavrınızı ortaya koyun, hem daha yeni evli sayılırsınız çocuk konusunda dertlenmek için erken bence üzmeyin kendinizi

İnan anlamadım bir erkek nasıl annesini eşini öptüğü gibi öper :44: Hayretler içindeyim ,eşine bahsettin mi sıkıntılarından?

Uzak durmak en iyisi bu aileden...

nerdeyse 5-6 kez uyardım onu yapma diye.. ben senin eşinim özelinim o annen dedim ama o benim kıskandığımı düşündü.. şaka yapıyormuş güya ama insanın ne olursa olsun sinirini bozuyor bu olay.. valla psikolojim çok bozuk bu konuda.. kızıp trip atıp küstü kaç kez annesine tek laf ettirmez..

Yok artık :53: Bu nasıl bir sevgi yahu? Cinsel hayatınıza hatta adet gününüze kadar giriyor çok rahat. E oğluyla öyleyse... Şok durumdayım. :53: Hiç normal değil.

Yok artık :53: Bu nasıl bir sevgi yahu? Cinsel hayatınıza hatta adet gününüze kadar giriyor çok rahat. E oğluyla öyleyse... Şok durumdayım. :53: Hiç normal değil.

evlendiğimiz gecede yanımızda duracak oldu yardım için bu şaka gibi ama değilmi.. ipleri bir türlü elime alamadım kocamı çok seviyorum ama bu sorunuda çözemiyorum bu yüzden ailesinden son derece soğudum :(

İşin iyi tarafından bakmaya çalışıcam : )

Daha çok yeni evlisin..Erkekler yeni evlendiklerinde daha bi ailelerini kıymete bindiriyor..Hemen evlendide değişti demesinler diye..

Tipik erkek psikolojisi işte..

Ama kaynananın sana kaç kere yaptınız : ) vs .. diye sorması çok çok anormal bi durum hele öpüşme olayı Allah muhafaza : )

Bence sen hemen çocuk düşünme evliliğinin normale dönmesini bekle..

Çok saçma geldi bana bunlar ..

Peki sen kaynanana ne cvp veriyorsun öyle sorular sorduğunda ?

evlendiğimiz gecede yanımızda duracak oldu yardım için bu şaka gibi ama değilmi.. ipleri bir türlü elime alamadım kocamı çok seviyorum ama bu sorunuda çözemiyorum bu yüzden ailesinden son derece soğudum :(

Valla ben olsam eşimden soğurum. Annesiyle sevgili gibi öp.... karşımda duracaklar bende bakıcam. :53: Yanınızda olupta ne yardımı edecekmiş? Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Siz içinde olduğunuz için görmüyorsunuz ama sapık bunlar. Çocuk falan yapmayın maazallah .......... :50:

İşin iyi tarafından bakmaya çalışıcam : )

Daha çok yeni evlisin..Erkekler yeni evlendiklerinde daha bi ailelerini kıymete bindiriyor..Hemen evlendide değişti demesinler diye..

Tipik erkek psikolojisi işte..

Ama kaynananın sana kaç kere yaptınız : ) vs .. diye sorması çok çok anormal bi durum hele öpüşme olayı Allah muhafaza : )

Bence sen hemen çocuk düşünme evliliğinin normale dönmesini bekle..

Çok saçma geldi bana bunlar ..

Peki sen kaynanana ne cvp veriyorsun öyle sorular sorduğunda ?

hani bir dizi izlersinizde merak edersiniz ne olacak diye.. aynen kayın validemde böyle işte.. geçen bize geldi 10 gün kaldı bazı akşamlar yatak odamıza daldı yanımıza uzandı konuşmaya başladı havadan sudan sonra odasına gitti. aynı şekilde gündüzleride öyleydi.. bana sorduğunda lafı geçiştiriyorum ama çok üsteliyor sonra eşim anlatıyor inanın ben utanıyorum :(

şaka gibi inan diiicek bişey bulamadım, ben de kendmle ilgili bişeyler yazacaktım bu konuya ama donmuş durumdayım....

hiç ama hiiiiiiç normal değil.

Valla ben olsam eşimden soğurum. Annesiyle sevgili gibi öp.... karşımda duracaklar bende bakıcam. :53: Yanınızda olupta ne yardımı edecekmiş? Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Siz içinde olduğunuz için görmüyorsunuz ama sapık bunlar. Çocuk falan yapmayın maazallah .......... :50:

kayın validem öptürmek istemiyor gülüyor kafasını çeviriyor ama kocam inat yapıyor.. benim endişem çocuğumuz olursa kendisine çeker anne dedirtir. bundan korkuyorum ama bi yandanda çocuk olsa eşim aile babası olduğunu anlar ve daha çok bizi benimser diyede düşünüyorum. ah bi olgunlaşsa kafam karışık :S

hani bir dizi izlersinizde merak edersiniz ne olacak diye.. aynen kayın validemde böyle işte.. geçen bize geldi 10 gün kaldı bazı akşamlar yatak odamıza daldı yanımıza uzandı konuşmaya başladı havadan sudan sonra odasına gitti. aynı şekilde gündüzleride öyleydi.. bana sorduğunda lafı geçiştiriyorum ama çok üsteliyor sonra eşim anlatıyor inanın ben utanıyorum :(

Ya cnm sen ne yazdığının farkındamısın ? Bunlar normal şeyler mi ki normal bi şekilde geçiştirmeye çalışıyosun ?

Ben olsam yıkardım dünyayı ! Bu ne saçma bi ilişki !

Bence sen tepkisiz kaldığın için davet veriyorsun başka saçmalıklarına ..

Hiç hiç normal diil korktum açıkcası böyle bi aileden :53:

Sakın çok seviyosun kocanı diye göz yumma böyle şeylere !

Ortada bir oedipus kompleksi karmaşası var. Yada kısaca sapıklık.

Tüm bu saçmalıkları yaşıyorsun,eşinin bu tuhaf tavırları karşısında eşine saygın, sevgin kalıyor mu?Bu kadar özel konuları eşin annesine nasıl anlatabilir!!

Demekki senin üzüleceğini hiç düşünmüyor,umursamıyor bile...Yada eşinin anlayışı çok farklı!!

Çok üzüldüm... başlarda evlilik yeni tam oturmamıştır diye düşündüm ama evlilik düşünen her erkek artık aile olduğunu farketmiş,özel hayatına eşine evliliğine saygı duyması

gerekir.Sakın bu tavırları hayatınızda normalleştirmeyin...çok anormal tavırlar bunlar

sizi nasıl öpüyor eşiniz? :1:
hiç bişey anlamadım kusurabakmayın ama :44::44::44:
Anladığım şeyi de konduramıyorum bi ana-oğul ilişkisine!
herhalde düşündüğüm gibi annesinin dudaklarına yapışmıyordur.:51:

Ne eşiniz normal nede annesi...

Kusura bakmayında haddim değil ama bu insanlarla bir arada olmak bile ürkütücü..

Eş gbi öpmek,odaya gelmek,adet gününü sormak..

Sakın çocuk bile düşünmeyin,evvela eşinizin büyümesi lazım ki sonra baba olabilsin...

Ya cnm sen ne yazdığının farkındamısın ? Bunlar normal şeyler mi ki normal bi şekilde geçiştirmeye çalışıyosun ?

Ben olsam yıkardım dünyayı ! Bu ne saçma bi ilişki !

Bence sen tepkisiz kaldığın için davet veriyorsun başka saçmalıklarına ..

Hiç hiç normal diil korktum açıkcası böyle bi aileden :53:

Sakın çok seviyosun kocanı diye göz yumma böyle şeylere !

kocam benim dünyadaki tek sığındığım insan.. kimseden fayda görmedim bu güne kadar babam annem öldükten sonra evlendi ve çok değişti bana karşı o yüzden şuan beni tek ayakta tutan eşim.. tek bu sorunlar beni delirtiyor işte nasıl düzeltirim bilmiyorum eşimi küsmeden kırmadan..

sizi nasıl öpüyor eşiniz? :1:
hiç bişey anlamadım kusurabakmayın ama :44::44::44:
Anladığım şeyi de konduramıyorum bi ana-oğul ilişkisine!
herhalde düşündüğüm gibi annesinin dudaklarına yapışmıyordur.:51:

hani yanaktan bir kez öpersiniz ya.. annesinide o şekilde 1 kez ama dudaktan öpmeye çalışıyor kaynanam öptürmüyor kafasını çevirip gülüyor. valla burası olmasa kimseyle paylaşılacak gibi değil tam bi sinir..

kayın validem öptürmek istemiyor gülüyor kafasını çeviriyor ama kocam inat yapıyor.. benim endişem çocuğumuz olursa kendisine çeker anne dedirtir. bundan korkuyorum ama bi yandanda çocuk olsa eşim aile babası olduğunu anlar ve daha çok bizi benimser diyede düşünüyorum. ah bi olgunlaşsa kafam karışık :S

Yani eşinizin annesini sevgili gibi sevmesi cinsel ilişkinizin ayrıntısını pembe dizi gibi anlattırması hatta siz söylemeyince oğluna sorması onun da gayet güzel bie şekilde anlatması sorun değil, çocuğun babaannesine anne demesi sizi korkutuyor. Dilimin ucuna bişeyler geliyor da uygunsuz içerik olur diye korkuyorum anlayın siz :53: Diyorum ki sapık bunları sapık! Ne çocuğu ne doğurması hemde böyle sapkın bir aileye!

Ne eşiniz normal nede annesi...

Kusura bakmayında haddim değil ama bu insanlarla bir arada olmak bile ürkütücü..

Eş gbi öpmek,odaya gelmek,adet gününü sormak..

Sakın çocuk bile düşünmeyin,evvela eşinizin büyümesi lazım ki sonra baba olabilsin...

çok güzel söylemişsin eşimin büyümesi lazım evet. ama büyütmekte bana düşüyor ona aile reisi olmayı aşılamam lazım.. anne babaya bağlı olmak iyidir ama aşırısı iyi olmuyor malesef.. Allah korusun kaybettiğinde nasıl kendini toparlar.. ne kadar mesafe o kadar iyidir her zaman saygıda sevgide her zaman mesafe ile yerini korur..

Back
X