- 18 Haziran 2016
- 41
- 83
- 3
- Konu Sahibi Pessimistbaby
Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü hep mesleğini öne sürüyor uykusuzum yorgunum diyor canim ondanYani basligi da bi atmissin ki doktorlukla ne alaka diyesim geldi![]()
Çünkü hep mesleğini öne sürüyor uykusuzum yorgunum diyor canim ondan
Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder
Benim eski eşimde doktordu ve boşandım.Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
Oyle diyosan dogrudur da bu ilgizligine bahane olmamali tmm doktorluk zor meslek ama zor olan tek meslekte degil esin bunun farkina varsa keskeÇünkü hep mesleğini öne sürüyor uykusuzum yorgunum diyor canim ondan
Kesinlikle katılıyorum. Karı koca doktor olan arkadaşlarım var. Erkekler sanki eşleri ev hanımı bütün gün evdeler gibi davranıyor sadece kendileri yorgun. Sonra pek çok başka işte çalışan erkek de biliyorum böyle davranan. Bunlar genelde ailesine düşkün olmayanlar. Yoksa gel karıcığın Seni çok özledim, şöyle beraber uzanalım dese kadın zaten Mutlu olur. Bazılarında ego tavan yapıyor.Mesele doktor olmasi degil karakteri.
Ego su yuksek insan ister doktor olsun ister issiz bu karakterle alakali.
siz hemşiresiniz sanırım?Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...