Kocası doktor olanlar burda mi ??

Pessimistbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
41
83
3
Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...

Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder

Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder

Cok yorulduklari icin dinlenmek istemesi cok normal. Ben bir sikinti goremedim.

Doktorlar cok yorulur zaten hem fiziken hem de zihnen. Ben de ileride aynı gerekçeleri söyliycem mesela "bugun su kadar hasta muayene ettim, böyle oldu bilmem ne cok yorgunum dinlenmek uyumak istiyorum"..

Üstelik bir de cerrahmış eşiniz. Kat kat daha da yoğundur.

Esiniz geldiginde bi masaj seansı uygulasanız ikiniz de cok memnun olursunuz bence :)

evlenirken mesleğini bilmiyor muydunuz
ne kadar yoğun olduğunu bilmiyor muydunuz
buraya öyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam bir günde doktor olmuş değişmiş
mesela ben kendimi bilirim bir asker veya polisin meslek kosullari bana ters ona göre de evleneceğim kişiyi secerim ki ileride bu durum benim için sorun olusturmasin
keşke siz de ona göre dusunseydiniz
ama doktor olmasi cazip gelmistir tabii

bahane değildir gerçekten de yoruluyordur.
ben de bilirim kocamın kaç defalar yemek bile yemeden uyuyakaldığını.
aha valla az bugün de uyumuş, az önce zar zor uyandırdım, normalde uyanmıyor bile bi daha.
sen de o tempoda çalışsan sen de sızarsın.

Bir genel cerrahın daha doğrusu uzmanlık eğitiminin sonlarında olan birinin içkili iken boşanmakta olduğu eşi ile olan yazışmalarını okudum

Cerrahlar kendilerini tanrı sanırlar sözünün ayrıntılı dökümü idi

Eşinizi tanımam ama ego yüksek olabilir zira bizimkinin eşi de doktordu da uzmanlığı dahiliye mi neydi ama adama egosu yüksek derdi

Doktor olmak cerrah olmak hele ki çok çok zor.saatlerce ameliyathanedesin,ayaktasın,ellerinle ince iş yapıyorsun,bu fiziksel tarafı.masada yatan bi insan,hata yapmaman gerek bu ruhani yorgunluk tarafı.yaptıgın işte dikkat etmen gereken onlarca durum var,oradaki damarlar,sinirler vs. bu da beyni yorgunluk tarafı.
Bir yandan hastalarla,hasta yakınlarıyla görüşmeler.bi yandan kendini geliştirmek zorundasın her daim.
Ay vallahi yazarken yoruldum ben bunları bi de eşiniz yaşıyor.
Yorgunluk kısmının inanın ki kaçışı yok,bu konuda anlayışlı olmak zorundasınız :(

Ego ise biraz kişiliğe bağlı bi durum.o konuda pek bir şey diyemeyeceğim.

Bizim camiada da var aynısı atanınca kendini üstün görme sanırsın ingiiliz kraliyet ailesinden gelmiş veya çok zengin,asil fln sana karşı davranışları tutumu önemli tabi ki. senin mesleğin ne? yada sen nasıl davranıyorsun sana o şekilde bir tutum gösterdiği zaman?

Mesele doktor olmasi degil karakteri.
Ego su yuksek insan ister doktor olsun ister issiz bu karakterle alakali.
Kesinlikle katılıyorum. Karı koca doktor olan arkadaşlarım var. Erkekler sanki eşleri ev hanımı bütün gün evdeler gibi davranıyor sadece kendileri yorgun. Sonra pek çok başka işte çalışan erkek de biliyorum böyle davranan. Bunlar genelde ailesine düşkün olmayanlar. Yoksa gel karıcığın Seni çok özledim, şöyle beraber uzanalım dese kadın zaten Mutlu olur. Bazılarında ego tavan yapıyor.

Back
X