- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
Selam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.