Kocası odun olanlar nasıl başediyorsunuz?

bence eşinin davranışları odunlukla alakası yok
odun olsaydı kendine altın alman için para vermezdi sana, seninle bir eşiyaymışsın gibi davranırdı
bunada şükret sen

ASLINDA BU YAZIYI YAZARKEN UTANIYORUM:) AMA MESELE ŞU Kİ BENİM EŞİM İYİDİR HOŞTUR AMA Bİ DERDİM VAR... BANA DEĞERLİ HEDİYELER ALMAZ HEP MANTIKÇIDIR HEP MANTIK... AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATIR.. PARA BİRİKTİRİR BENİM ÇALIŞMAMI BU YÜZDEN DESTEKLER... YANİ AMAN AŞKIM NE İSTER ONA NE YAPSAM NE ETSEM NE ALSAM PEK düşünmez bu da beni mutsuz eder.. bir ara başının etini yedim bana altın vs almıyosun kıymet vermiyosun diye sonra bana 2000 tl hesabıma yatırmış sen ne istersen onu al ben bilmiyorum diye... ben de aldm çatır çatır harcadm:)) ben ara sıra başına kakcam da bana özel bşyler alacak ... bazen istemiyorum onu sırf bana böyle davrandğı, ara sıra jestler yapmadğı için.. acaba beni çok sevmiyormu diyorum kendi kendime.. benim istediğim şey duygusallığın biraz fazlası sanırım.. coook sevilmek istiyorum napiyim ne dersiniz?

bunu bu şekilde algılamamalısın bence,yoksa kendi kendini mutsuzluğa itersin.5 seneye yakın nişanlıyım,benimde nişanlım bugüne dek 1kere bile bi sinema bileti alıp hadi gidelim demiş yada kapıyı açtığımda elinde bir süprizle beni karşılamış değil.hatta şu kadarını söyleyim nişan yüzüğümün parasını verip sen beğen al demişti:97: ilk dönemler çok üzülüp çok kafama takıyordum,benim için vakit harcamayıp kolayına kaçıyor diye.ama sonra oturup akıllı uslu konuşunca ona kızamadım.yapısı,karakteri,yetişme tarzı böyle.aldığı şeyi beğenmeyip,kullanmayıp bir köşeye atmamdan çekindiği için yada değiştirme fişini verip bi ton uğraşmamam için doğumgünümde bile bi buket çiçekle gelir ve hediye içinde parasını verir ihtiyacım olanı almam için:17:
senin eşinde hesabına para yatırmış kendin zevkine göre seç beğen ve içine sine sine kullan diye. enazından amaan altında neymiş,senin neyine alamam uğraşamam,param yok şöyle böyle kırıcı kaba kelimeler kullanmamış. bence bu seninkisi asla ve asla bi dert değil,bütün dertlerimiz böyle olsa daha nee:37:

Benim bitanecim hem romantik hem çok düşüncelidir..
haftanın 2-3 günü illaki şirketin bahçesinden bi çiçek kopartır eve girdiğinde öpünce verir..yada göğsüne felan atar bak ne var burda diyip gömleğinin yaka kısmından baktırır :)))
hediye işine gelince özel günlerimiz gerçekten özeldir..bazen pahalı maddiyata dayalı kutlarız bazende tam anlamıyla manevi değeri yüksek ve yanında mum dolu pastalarla..
en son doğum günümde işteydim eşim benden 1 saat önce geliyor koca gün hiç bişi yokmuş gibi davranmıştı eve girmek için dairenin kapısını açmamla birlikte tüm giriş yatak odasına kadar çiçek yaprakları ve mumlarla doluydu..birde Elvis ten bizim şarkımızı açmış salondan sesi geliyor...birlikte çektirdiğimiz en güzel fotolardan biriylede pasta yaptırmıştı çok özeldi benim için..
yani illaki çiçekçilerden ordan burdan bişiler almak gerekmiyorki bi kadını onure etmek için..
en basiti dün akşam yürüyüşe çıktık kaldırımdaki sarı küçük çiçeklerden 1 tane aldı kulağımın arkasına taktı..
yani bunları bir kadına yaşatmak gözlerine bakıp bi gülümsemek ömre bedel..
Dilerim herkes yaşar bu duyguları bir ömür...

nekadar güzel:nazar: peki eşinin bu davranışlarına senin bir katkın oldumu?yani evlenmeden evvelmi böyleydi;yoksa evlenince senmi aşıladın ona böyle duygusal romantik davranmayı,seni nelerin mutlu ettiğini.
gerçi ben inanıyorumki hiç bıkmadan usanmadan ama başınada asla kakmadan adamı usandırmadan onu minik minik jestlerle mutlu edersek;ne biliyim herşey para değil hediye değil,mesela sevdiği güzel yemeklerden oluşan bir masa ve iki mum ve yüzündede aşk dolu bir bakış bir tebessüm olsa bir akşam işten geldiğinde...ona hala değer verdiğini hissettirimek önemli:69:

nekadar güzel:nazar: peki eşinin bu davranışlarına senin bir katkın oldumu?yani evlenmeden evvelmi böyleydi;yoksa evlenince senmi aşıladın ona böyle duygusal romantik davranmayı,seni nelerin mutlu ettiğini.
gerçi ben inanıyorumki hiç bıkmadan usanmadan ama başınada asla kakmadan adamı usandırmadan onu minik minik jestlerle mutlu edersek;ne biliyim herşey para değil hediye değil,mesela sevdiği güzel yemeklerden oluşan bir masa ve iki mum ve yüzündede aşk dolu bir bakış bir tebessüm olsa bir akşam işten geldiğinde...ona hala değer verdiğini hissettirimek önemli:69:

çıkıyorkende yapardı,mesela çok sık çiçek verirdi..alamıyorsa sokaktan biyerlerden kopartır verirdi..
benimde katkım elbette ki çok çünkü bende süprizlere heyecana değer vermeye değer görmeye çok açım..açım diyorum çünkü tüm bunları karşındaki sana ne kadar hissettiriyorsa o kadar daha istiyorsun..şu da varki böyle şeyler içten gelerek olursa güzel..yani birilerine ödev verir gibi bak ben çiçek severim bana çiçek al,doğum günümü hatırla şunu al bunu al gibi telkinler hiç bi işe yaramaz..yapsalar dahi içinde his yok ruh yok kendi kattıkları bişey yok...
en basiti şu arkadaşım..ben eşime bir bardak su getiriyorum karşılığında öpücük alıyorum ..
yemek yerken masada çatalına çift zeytin geliyor birini benim ağzıma veriyor hemde öperek..
dışarı çıkıcaz bazen ayakkabımın ipini bağlıyor...geçengün saçıma evde bi işlem uyguladım maske gibi..ama saçım
ters tepki verince yaylandı resmen taramak içimden gelmedi sinirim bozuldu diye önüne oturdum tam 1,5 saat kördüğüm olmuş saçlarımı açıp taramakla uğraştı..ben şimdi bu adama aşık olmıyım değer vermiyimde kime vereyim ki..
birazdan işten gelecek ve evimiz ana cadde üzerinde 4 yol..yani çookk uzak mesafeyi görüyor eşimin geliş gidiş mesafesinide neredeyse 200 metre felan görüyorum..beni balkonda görene kadar boynu kopar işe giderkende gelirkende...yani onu aşağıda görüp el sallamamdan bile nasıl mutlu oluyor..oluyoruz..
belki çok basit sıradan şeyler gibi gelebilir size ama benim için dünyalara bedel her biri..

çıkıyorkende yapardı,mesela çok sık çiçek verirdi..alamıyorsa sokaktan biyerlerden kopartır verirdi..
benimde katkım elbette ki çok çünkü bende süprizlere heyecana değer vermeye değer görmeye çok açım..açım diyorum çünkü tüm bunları karşındaki sana ne kadar hissettiriyorsa o kadar daha istiyorsun..şu da varki böyle şeyler içten gelerek olursa güzel..yani birilerine ödev verir gibi bak ben çiçek severim bana çiçek al,doğum günümü hatırla şunu al bunu al gibi telkinler hiç bi işe yaramaz..yapsalar dahi içinde his yok ruh yok kendi kattıkları bişey yok...
en basiti şu arkadaşım..ben eşime bir bardak su getiriyorum karşılığında öpücük alıyorum ..
yemek yerken masada çatalına çift zeytin geliyor birini benim ağzıma veriyor hemde öperek..
dışarı çıkıcaz bazen ayakkabımın ipini bağlıyor...geçengün saçıma evde bi işlem uyguladım maske gibi..ama saçım
ters tepki verince yaylandı resmen taramak içimden gelmedi sinirim bozuldu diye önüne oturdum tam 1,5 saat kördüğüm olmuş saçlarımı açıp taramakla uğraştı..ben şimdi bu adama aşık olmıyım değer vermiyimde kime vereyim ki..
birazdan işten gelecek ve evimiz ana cadde üzerinde 4 yol..yani çookk uzak mesafeyi görüyor eşimin geliş gidiş mesafesinide neredeyse 200 metre felan görüyorum..beni balkonda görene kadar boynu kopar işe giderkende gelirkende...yani onu aşağıda görüp el sallamamdan bile nasıl mutlu oluyor..oluyoruz..
belki çok basit sıradan şeyler gibi gelebilir size ama benim için dünyalara bedel her biri..

çok huzur verici,motive edici,mükemmel ötesi bu yazdıkların.harfi harfine hiçbiride basit değil.hangimiz istemezki böyle bir evliliği:26: Rabbim nazarlardan korusun ve daim olsun aşkınız inşALLAH.siz birbirinize en anlamlı şekilde aşkınızı belirtip gösterebiliyorsunuz:16: her insan bunu başaramıyor işte.sen çok şanslısın bu konuda:kkk:

çok huzur verici,motive edici,mükemmel ötesi bu yazdıkların.harfi harfine hiçbiride basit değil.hangimiz istemezki böyle bir evliliği:26: Rabbim nazarlardan korusun ve daim olsun aşkınız inşALLAH.siz birbirinize en anlamlı şekilde aşkınızı belirtip gösterebiliyorsunuz:16: her insan bunu başaramıyor işte.sen çok şanslısın bu konuda:kkk:

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Dilerim daha güzelleri daha iyileri sizlerin olsun..Ben çok mutluyum çok huzurluyum çok güvendeyim Rabbime bin şükür..
Güzel dualarınızada çok teşekkür ederim..:22:

benim eşim de tam bir odun akşam akm de ferhat göçer konseri var götür diyorum yorgunum boşuna hayal kurma diyor offf ben ne yapcam bu adamla:26:

Her erkeğin her insanın yapısı farklıdır..

Romantik duygusal davranmayı seven erkek eşi yüzünden öyle davranmıyordur çünkü yapısı budur..

Aynı şekilde odun diye tabir ettiğiniz adamında yapısı budur..

Sadece hafif yontma!!! larla ufacık olsa değişme olabilir ama fazla bi beklentiye girmemek, kimsenin hayatına özenmemek lazım..

Hayatın bize neler getirecegi neler götürecegi belli olmaz..

Kendin gidebilme ihtimalin yokmu.Bi arkadaşını al ve git o da otursun ewde kendi başına...

yok canım geç saatte izin vermez öyle ben de gidemem korkarım biraz önce konuştuk telefonla hastayım zor çalışıyorum bugün diyor acıdım ben de ne yapayım başka konserine gideriz inşallah

canım seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim eşim de aynı böyle diyemesem de bazı duygusallıktan yoksun halleri oluyor
yengeç burcu diye çok sevinmiştim çok romantik olur çok duygusal olur diye ama duygusallığı aşırı hassasiyet noktasında kalıyor genelde; jestler şımartmalar hediyelerde fln duygusallık yok yani
benim eski nişanlım her aydönümümüzde özel bir hediye YAPARDI bana; alırdı demiyorum dikkat; kendi elleriyle çerçeve yapar; gül yapar; yapraklara adımı yazar; yapar da yapardı yani dünyası benim etrafımda dönüyormuş gibiydi; klipler hazırlar şarkılar çalar neler neler
onunla düğüne 1 ay kala bambaşka sebeplerden dolayı ayrıldım ve şu anki eşimle evlendim kısa bir sürede
ve flört dönemi boyunca ağzı süper laf yapan eşim bana benim zorumla 2 tane mektup yazdı;
benim zorumla yazmıştı ama ne mektup; hiçbir romanda şiirde duymadığım süper okkalı cümleler; cephansinin ne kadar sağlam olduğunu o gün anladım; ömür boyu bana böyle şeyler yazacak sandım ama 2 yıldır beraberiz ve o mektup dışında doğumgünü ve sevgililer gününde yine özgün cümlelerle süslü 2 ya da 3 tane daha kartım oldu; daha da yok.
şu var; ben jestlere hediyelere alışkın biriyken sadece 1 doğumgünü ve 1 sevgililer gününde hediye almak üzerindeki notların yoğunluğuna rağmen bana yetmiyor.
bunu zaman zaman ona da söylüyorum ama henüz çok ısrarcı değilim; beklemedeyim.
seni çok iyi anlıyorum;
insan kendi yapabilecekelrini düşününce ondan da benzer şeyler bekliyor; görmedikçe de beklentiler azalıyor...
bence beklentilerini azaltma; aksine onunla palaş ve karşılığını iste
ama hepsinden önce sen ona minik süprizler jestler yap ki nasıl bir keyif olduğunu anlasın ki sonra sen istediğinde ne gerek var diye düşünmesin...
bi dolu yazmak istiyorum bu konuda
eşim odun değil; kesinlikle değil; süper bir cephanesi var ama çok yavaş paylaşıyor....

allahım herkese bu kadar güzel bir evlilik nasip etsin..ve maşallah sizide nazarlardan korusun..
:nazar:

takma kafana arkadaşım odunluk erkeğin doğasında var.benimkide odun ama gerektiğinde kendime göre yontup hayatıma devam ediyorum:4:

Mesajlar için teşekkürler herkes ayrı imtihanlara tabi tutuluyor hayatta, ben de öyle.. şuan başka dertlerim var, doğum var 2 ay sonra bir de mahrumiyet döneminden sıkıldım yaşadığımız ilçe tam bi mahrumiyet!!! Allah cümle insanlığı ve bizi korusun inşallah.. Duaya ihtiyacımız var dualarınızı beklerim vesselam.............

Back
X