kocası uykucu olan hanım varmı

Bırde Çok uyku vıtamın eksıklıĞındende olabılır hanımlar
ne kadarda yorulsa ınsan her gÜn erken uyurmu yaw
ah Şu erkekler ahhh

ben kendi kocami bas taci yapiyim ozaman..

bende cok sikayet ederdim bu uyku konusunda.. ama benimki genelde pazar gec uyandigi icin pazar gecesi gec uyuyup sabah erken kalkmissa isten sonra uyuya kalir koltukta 6-7gibi.. ertesi gune kadar alir uykusunu

daha sonra bir hafta rahatiz. ertesi pazar- pazartesi ye kadar =)

bende tam tersi cok cok dayanikliyim uykuya, fazlasiyla. bunada sukur neler varmis Allah sabir versin kizlar.

ben eşimden daha çok uyurum :) ne yapıym o benim kadar yorulmuyo işte film izlerken özellikle uyuya kalırım heleki bide alt yazılıysa tamam eşim sinir olur yalnız film izlemeyi sevmez çünkiboshayallersmile

valla kızlar benımkı uykucumu bılmıyorum

hergun aynı sey esım 7 ---7 bucuk gıbı eve gelıyor yemek yıyor bıraz tv bır bakmısın gozler gıtmıs

bır bucuk yıllık evlıyız

cınsel hayat sıfırr

yorgunum uykum var su bu bahaneler

Mızmız bizde de durumlar aynı:(( ama görüyorum ki hamile kalmışsın hayırlı ugurluolsun. darısı başıma:) 1 yıl önce bebişimi kaybettim. uyku sevgısı yuzunden cınsellık yok bebiş halıyle ayda bır/iki yapılanla olmuyor aşılama yaptırcaz galıba:(

Nasıl bu kadar uyuyor eşleriniz şaştımboshayallersmile
benim eşimde hiç uyumuyor,gece yarılarına kadar,hatta sabahlara kadar oturuyoruz,sabah erkenden de kalkıyor..tabii ben kalkamıyorum.
O enerjisi hç bitmiyor,bir acayiplik var benimkinde :bbo:

benim eşimde akşam işten gelir yemek yer 3 lü koltuğa uzanır tabi yarım saat kadar oğlumuzla oynar sonra hemen uyuya kalır o bişey değil artık alıştım ama pazar günleri sabah 11 gibi kalkarız kahvaltı yaparız eğer dışarı çıkmıyorsak o 3 lü koltuğa gene uzanır 1 gibi uyuya kalır 3 e 4 e kadar uyur sonra akşam üstü 7 gibi 1 saat kadar gene uyur akşamda sanki okadar uyuyan o değilmiş de benmişim gibi erkenden yatar ilk zamanlar çok takıyordum ama 4 yıllık evliyis artık alıştım ne yapsam olmuyor adam uyumak için yaradılmış sanki

Aynı benımkı de boyle ama ben de uykucuyum o yuzden pek sıkayetcı degılım ama bazen uyuyakalma saatlerımız farklı oluyo bırbırımızın yuzunu goremıyoruz kaydirigubbakcemile3

arkadaslar aranızda yeniyim ve eşim uykusunu alamıyor sabah işe ve akşamda kursa gdiyorr çok yoruluyor uykusunu alamıyor uykusunu alması için ne yapması gerekiyor yardım edin lütfen çokkkk üzlüyorummmm yardımlarınızı bekliyorumm

kızlar benim sorunum şu eşimin uykuya çok fazla düşkün olması eşm sabah 6:30 da işe gider akşam 18:30 da eve gelr yemeğmizi yeriz sonra o oturma odasına gider ben sofrayı falan toplarım kızımla ilgilenirm sonra onun yanına gelirim bi bakarımki onun gözler kapanmak üzere bu herakşam böyle olur saat 20:30 oluncada oturduğu koltukta uyuyakalır ve hergece yatağa onu o koltuktan ben uyandırıp götürürüm.onu bundan vazgeçrmek için herşeyi yaptım konuştum küstüm tavır yaptım uyuduğu çekyatta öylece bırakıp tek yattım ama olmuyo neyaptıysam adam vazgeçmyo artık bıkkınlık geldi eşi böle olan varmı neolur bi tavsiyede bulunun ne yapsam vazgeçer bundan....

Kızınızla neden tek başınıza ilgileniyorsunuz?
Yemekten sonra siz masayı topalrken, eşiniz kızınızla oynasın. Siz işinizi bitirince de hep birlikte oynayın.
Adam tv karşısında sizin yanına gelmenizi beklerken sızıyordur sıkıntıdan..:40:

Back
X