Kocasında varikosel olup bebek sahibi olan varmı

Sizin eşiniz mikro cerrahi ile mi ameliyat olmuştu ? Elbette kısmet Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin .
10 yıl oldu çok hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle mikro cerrahi oldu
doktoru çok iyi tavsiye ederim İstanbul kadıköy medipol hastanesi Bülent Erkurt

Merhaba, size belki Umut olur. Eşimde varoksel var 2.derece. Sperm sayısı 1 milyonu geçmez sperm DNA hasarı %48
hız %10 diğer değerleri hatırlamıyorum ama bize sadece tüp bebek önerildi. Bir Oğlum var ve tekrar hamileyim ikisi de tüp bebek. Toplam 4 tüp bebek tedavisi gördüm 1.tutmadı. 2.tedavim tutu ama 21 haftalık ölü doğum yaptım. 3.tedavim de oğluma kavuştum. 4.deneme Kasım başında oldu bugün Şükür kesemizi gördük ❤️ darısı size Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.

10 yıl oldu çok hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle mikro cerrahi oldu
doktoru çok iyi tavsiye ederim İstanbul kadıköy medipol hastanesi Bülent Erkurt
Teşekkür ederim tavsiyeniz için , İstanbul yaşadığımız yere çok uzak o yüzden şu anda İstanbul düşünmüyoruz ama başka iyi doktor bulamazsak söylediğiniz kişiye bakarız

Merhaba, size belki Umut olur. Eşimde varoksel var 2.derece. Sperm sayısı 1 milyonu geçmez sperm DNA hasarı %48
hız %10 diğer değerleri hatırlamıyorum ama bize sadece tüp bebek önerildi. Bir Oğlum var ve tekrar hamileyim ikisi de tüp bebek. Toplam 4 tüp bebek tedavisi gördüm 1.tutmadı. 2.tedavim tutu ama 21 haftalık ölü doğum yaptım. 3.tedavim de oğluma kavuştum. 4.deneme Kasım başında oldu bugün Şükür kesemizi gördük ❤ darısı size Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.
Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen tüm herkese nasip etsin bizlere de dua edin lütfen , gerçekten zor bir süreç bir yandan çevre baskısı bi yandan çocuk özlemi Allah sabrımızı arttırsın

Teşekkür ederim tavsiyeniz için , İstanbul yaşadığımız yere çok uzak o yüzden şu anda İstanbul düşünmüyoruz ama başka iyi doktor bulamazsak söylediğiniz kişiye bakarız
Benim esimde istanbul cerrahi de mikroceraahi yontrmi ile oldu gecen sene bu zamanlarda cok sukur degerlerimiz duzeldi. Doktorumuzda Tuncay bey . Biz memnin kaldik .

Benim esimde istanbul cerrahi de mikroceraahi yontrmi ile oldu gecen sene bu zamanlarda cok sukur degerlerimiz duzeldi. Doktorumuzda Tuncay bey . Biz memnin kaldik .
Sanırım en iyi doktorlar İstanbul’da , diğer yerlerde araştırdığım kadarıyla çok iyi doktor yok . İnşallah iyi bir doktor bulabiliriz yaşadığımız yere uzak olması sıkıntılı bir durum bakalım artık hayırlısı ... Değerlerinizin düzelmesine çok sevindim Allah tez zamanda evlat sahibi olmayı da nasip etsin inşallah 🤲

Sanırım en iyi doktorlar İstanbul’da , diğer yerlerde araştırdığım kadarıyla çok iyi doktor yok . İnşallah iyi bir doktor bulabiliriz yaşadığımız yere uzak olması sıkıntılı bir durum bakalım artık hayırlısı ... Değerlerinizin düzelmesine çok sevindim Allah tez zamanda evlat sahibi olmayı da nasip etsin inşallah 🤲
Insallah esimim sorunu haloldu ben de sorun cikti bu sefer o yuzden bizim gebelik isi uzuyor .Rabbimin izni ile sizin esinizde sagligina kavuşunca hayirli saglikli evlatlariniz olur❤

Çok kolay ameliyat cok detay olmayacagı içün mokrıteseyapan doktordor bulmanız kafı olcaktır bnce

Insallah esimim sorunu haloldu ben de sorun cikti bu sefer o yuzden bizim gebelik isi uzuyor .Rabbimin izni ile sizin esinizde sagligina kavuşunca hayirli saglikli evlatlariniz olur❤
Kadınlarda tedavi daha kolay oluyor inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşup sağlıklı hayırlı evlat sahibi olursunuz 💕

Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen tüm herkese nasip etsin bizlere de dua edin lütfen , gerçekten zor bir süreç bir yandan çevre baskısı bi yandan çocuk özlemi Allah sabrımızı arttırsın

Amin. Darısı en kısa zamanda başınıza tüm hasret çekenlere..

Canim merhaba benmde eşim de ileri hızlı hareketli + hızlı hareketli toplamı %25 bu şekilde hamile kalamazsn diyolar sen naaptn nasıl hamile kaldım eşin ne yedi
Eşim proxeed plus kullandı 2 kutu, ben de inofolic combi kullandım adet gecikmesi yaşardım sürekli olarak sol yumurtalığımda yavaş çalışma vardı.

Yumurtlama testi ile doğru günde ilişki yaşayınca hamile kalabildiğimi düşünüyorum ben.

Back
X