Kocasindan Siddet gören komşum.

orjinal19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
682
720
103
35
Iyi bayramlar diliyorum kadinlar klübü aileme.konu bodrum katında oturan kimliğive nikâhı olmayan yabancı komsum. Iki çocuğu var 3.ye hamile.ve sürekli imam nikahlı eşinden şiddet görüyor. Gitse gidemiyor 2 çocuk var onları goturemez kimliği yok.kalsa bir yerde çalışamaz kimliği yok. Şiddet gördüğünde polisi aramak istiyorum arayamiyorum sınır dışı edilirmi acaba diye.bu gün beni aramış bana gelecekti sanirim ama malum virüs dolayısıyla bayramda herkes evde eşim de evde. Konuştum kendisiyle sadece sabret ve karşılık verme demekten başka birşey diyemedim. Hâlâ aklımda onun çaresizliği ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hatamı yaptım bilmiyorum . Saatler sonra mesaj atmış lütfen beni rahatsız etme diye... eşinin yazdığını düşünüyorum. Sessiz durmayida insanlığına yediremiyorjm. Ne yapmalıyım.

Iyi bayramlar diliyorum kadinlar klübü aileme.konu bodrum katında oturan kimliğive nikâhı olmayan yabancı komsum. Iki çocuğu var 3.ye hamile.ve sürekli imam nikahlı eşinden şiddet görüyor. Gitse gidemiyor 2 çocuk var onları goturemez kimliği yok.kalsa bir yerde çalışamaz kimliği yok. Şiddet gördüğünde polisi aramak istiyorum arayamiyorum sınır dışı edilirmi acaba diye.bu gün beni aramış bana gelecekti sanirim ama malum virüs dolayısıyla bayramda herkes evde eşim de evde. Konuştum kendisiyle sadece sabret ve karşılık verme demekten başka birşey diyemedim. Hâlâ aklımda onun çaresizliği ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hatamı yaptım bilmiyorum . Saatler sonra mesaj atmış lütfen beni rahatsız etme diye... eşinin yazdığını düşünüyorum. Sessiz durmayida insanlığına yediremiyorjm. Ne yapmalıyım.
Keşke sınır dışı edilse.kocasindan çektiği kadar çekmemiş olur en azindan

Sınır dışı edılebılır izni yoksa.Ne desem bılemedım.Bence siz karışmayın.Baktın kadını çok dovuyor o zaman tabıkı polıse haber verebılırsın.Dayak yemesındense sınır dışı edılmesı daha ıyıdır.Umarım gıdecek bır yerı vardır.

Ben çoktan ederdim emniyete şikayeti ama ya sınır dışı edilirse sebepte olmak istemiyorum 2 çocuk ortada kalırsa suçluluk hissederim. Adamın ailesi urfada burda kimseleri yok yani o çocukların hali ne olur bilmiyorum.

Diyeceğim odur ki şiddet uygulayan bir kocaya katlanmaktan sa, bi çare aramak lazım, ama kendi istemesi lazım bunu..

Ay bence hiç karışmayın istese kendi de arar. Bizim üst kattakiler de böyle bir gece adam kadını dövmeye başladı. Sonra kadın kaçarken tam bizim kapının önünde yakalamış biz bir çıktık kadını sürükleyerek götürmeye çalışıyor. Eşim adamın üstüne atladı ama iyice delirdi ben korktum bırak polisi arıyalım diye bağırıyorum çünkü hiç tanımıyoruz neyin nesi. Ben öyle deyince kadın bir anda kalkıp eve çıkmasın mı biz şok olduk sözde kaçmaya çalışıyordu. Sonra adam tekrar bizim kapıya indi bizi tehdit etti polisi aramayacaksınız diye. O bana büyük ders oldu bu işlerde.

Eğer polisi ararsanız olacağı söyleyeyim size
#Sanane benim kocam döverde severde
#Polis bey eşim beni dövmüyor bu kadın bizi kıskanıyor
Bunları demezde polise evet eşim dövüyor diyerek sınır dışı edilirse kocasının başınıza bela olma riskide var.
Yurt değiştirip bide 3 çocuk yapabildigine göre istese kendisini de savunur diye düşünüyorum ben olsam karışmamayi tercih ederim kendi secimi kendi hayatı. Karışırsanız alacağınız cevap yukarda da yazdığım gibi olacak çünkü

Zaten insanlığınıza yediremeyin bence şikayet edin. Çocuklarının gözü önünde öldürse adam daha mı iyi sınır dışı edilmesinden? Mülteci politikası o kadar sıkı değil bu ülkede sınır dışı edileceğini de sanmıyorum. Şimdiye kadar şikayet etmediğiniz, sabret demeniz hata zaten.

Kendisi yalanlasa da, polis gelince öyle birşey yok dese de siz görevinizi yapın.

Sevse bu kadar eziyet edermi ki.
Tatlım acilen şikayet şart, şuan kadının hiç bi hakkı yok, evlenirlerse çoçuğu da üstüne alır kadın, haklarını kazanır. Zaten resmi nikah olunca burada yaşama izni olur istediği yere gider, kocası sövünce şikayet hakkı oluşur

Yoksa yok ederler o kadını kaçak zaten kimsenin haberinde olmaz.

Ay bence hiç karışmayın istese kendi de arar. Bizim üst kattakiler de böyle bir gece adam kadını dövmeye başladı. Sonra kadın kaçarken tam bizim kapının önünde yakalamış biz bir çıktık kadını sürükleyerek götürmeye çalışıyor. Eşim adamın üstüne atladı ama iyice delirdi ben korktum bırak polisi arıyalım diye bağırıyorum çünkü hiç tanımıyoruz neyin nesi. Ben öyle deyince kadın bir anda kalkıp eve çıkmasın mı biz şok olduk sözde kaçmaya çalışıyordu. Sonra adam tekrar bizim kapıya indi bizi tehdit etti polisi aramayacaksınız diye. O bana büyük ders oldu bu işlerde.
Işte böyleleri hakediyor ne diyeyim. Sonra yardım etsen kendi başına bela alıyorsun

Bu durumda insan gercekten ne yapacagini bilmiyor. Bir kez benim de basima gelmisti. Ust katimdaki karıkoca kavga ediyorlardi. Kadin imdat diye bagiriyordu. Adam kapilari kiriyordu. Polisi aramayi dusubdum. Eski esim musade etmedi. Sabahi zor ettim. Aksam eski esim iyi ki polisi aramamissin dedi. Sabah ayni asansordeydik o gece indat diye bagiran kadin esiyke sevgi doluydu sanki hicbirsry olmamis gibi, hatta adamin mantosundaki tuyleri aliyordu dedi. O yuzden gercekten insan ne yapacagini sasiriyor. Sen yardim olsun diye polisi aramati dusunurken, karsi taraf o benim esim dover de sever de diyebiliyor.

Aman allahım iyilikten maraz doğuyor biliyorum bunu . Baksanıza banada beni rahatsız etme demiş. Yani hem bana gelecekti üslubunda kabul etmeyince benu rahatsız etme demiş. Ben çocuklara üzülüyorum. Yani kabul etmeyisim belki yalnis olabilir ama kabul etseydim sizin yaşadığınız durumu bende yaşamış olabilirdim sanirim

Back
X