Valla bilmiormm gercekmi yalanmi ama siteye baksanaEğer bu program doğru çalışıyorsa yarın KK yerinden oynayacak desene
Bana nedense hep cikiyoo istee naparsinn bu solediginiz ne alaka denk geldim diyorum ruya tabirlerine bakiyodum reklamlrni gordm bune die baktm ayni sizin kocasindan suphelenenler sayfani gorup baktiginiz gibiSürekli bi insanı takip edemem açıkçası, edeceğim kişiyle de ruh sağlığı açısından birlikte olamam.
Bir de ben nette dolaşırken hiç karşıma casus programlar çıkmıyor, neden size çıkıyor?
+1Bu programa ihtiyaç duyacak kadar eşine güvenmeyen biri varsa hiç uğraşmasına gerek hemen boşansın. Çünkü evlilik güven üzerine kurulur. Güven yoksa evliliğin ne anlamı var. Gereksiz bence
Ne guzel iste kotu oldugunu solemissinn ben sadeve foruma yazdm ha yukler yukez bananee ben sahsen yuklemem bana gelince yani burda yazilani abartmaya gerek yokeee paylaştınız da ne oldu Allah aşkına yani ne diyorsunuz kocanızdan şüpheleniyorsanız kurun mu diyorsunuz yani. Siz şüpheleniyorsanız kurun da başkalarını neden yönlendiriyorsunuz? böyle hayat geçer mi her an nerede nereye gitmiş bana dediği yerde mi diye takip etmek yorucu olmaz mı? güvenmediğiniz adamla ne işiniz var güveniyorsanız bu işlerle ne işiniz var. Misal eşiniz sizden habersiz bunu telefonunuza kursa ve sizi izlese hoşunuza gider mi bir sorgulayın. Neyime güvenmiyorsun da kurdun dersiniz dimi. Bunu bana eşim yapmış bu program değil başka bir programdı ve izliyormuş ki arkadaşlarıma da kendi bırakır kendi alır ben tesadüfen öğrendim ve boşanma aşamasına geldim çok kötü bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?