kocasindan suphelenenler

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Kizlar nette dolasirken bi site buldum ilgimi cekti uygulamaymis casus yazilim cok pis bise

Uygulamanin adi ... die birsey casus yazilimmis 3 dkda indirip aktivite haline getiriyomussun sitesindende girip nerde haritada mekan vs hepsi gosterioms msjlari girdigi siteler.. ilgincmis paylasiyim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programa ihtiyaç duyacak kadar eşine güvenmeyen biri varsa hiç uğraşmasına gerek hemen boşansın. Çünkü evlilik güven üzerine kurulur. Güven yoksa evliliğin ne anlamı var. Gereksiz bence

Bana nedense hep cikiyoo istee naparsinn bu solediginiz ne alaka denk geldim diyorum ruya tabirlerine bakiyodum reklamlrni gordm bune die baktm ayni sizin kocasindan suphelenenler sayfani gorup baktiginiz gibi

eee paylaştınız da ne oldu Allah aşkına yani ne diyorsunuz kocanızdan şüpheleniyorsanız kurun mu diyorsunuz yani. Siz şüpheleniyorsanız kurun da başkalarını neden yönlendiriyorsunuz? böyle hayat geçer mi her an nerede nereye gitmiş bana dediği yerde mi diye takip etmek yorucu olmaz mı? güvenmediğiniz adamla ne işiniz var güveniyorsanız bu işlerle ne işiniz var. Misal eşiniz sizden habersiz bunu telefonunuza kursa ve sizi izlese hoşunuza gider mi bir sorgulayın. Neyime güvenmiyorsun da kurdun dersiniz dimi. Bunu bana eşim yapmış bu program değil başka bir programdı ve izliyormuş ki arkadaşlarıma da kendi bırakır kendi alır ben tesadüfen öğrendim ve boşanma aşamasına geldim çok kötü bir şey.

Kocama güveniyorum asla yanlış bişey yapmaz tipik türk kadınıyım ama sırf merak için yüklerim

Kurun kurun da sonra başınız belaya girsin. Yasak bebişim böyle programlar, donunuza kadar alabilir kocalarınız dava açarsa.

Ne guzel iste kotu oldugunu solemissinn ben sadeve foruma yazdm ha yukler yukez bananee ben sahsen yuklemem bana gelince yani burda yazilani abartmaya gerek yok

Defalarca yazdım ama bir kez daha yazayım, eşlerinizin telefonlarına, PC'lerine casus yazılımlar yüklemeniz suçtur, yüklediğiniz bu programlarla eşleriniz hakkında boşanma maksadıyla delil toplamakta suçtur.

Eşleriniz sizi bu sebeple dava ederse "Bilişim sistemindeki verileri bozma, yok etme, erişilmez kılma, sisteme veri yerleştirme vb. haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek" suçlarından hakkınızda 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanırsınız.

Casus programlarla alakalı konular suça teşvik ettiği için sitemizde yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…