Kocasını Kaynanasından kıskanan var mı?

conal222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
413
5
96
Eskişehir
Belki normal değil bilmiyorum ama..eşim annesiyle çok ilgilendiğinde bozuluyorum..tamam annesi elbette ilgilenecek bunu biliyorum ama niye bozuluyorumki onu bilmiyorum..belkide kocam beni zamanında annesi yüzünden çok kırdığı için :( babası ölünce annesine pek bi düştü..kaynanamda saf ayağına yatan uyanık cinslerden .herşeye karışır ilgi bekler hep.öteki eltim bundan ayağını kesince şimdi sık sk bana gelip gidiyor.5 dk mesafede evlerimiz geldi 10 gün kaldı.kendi anneme gidemiyorum ya onunla ilgilenicem diye.benimkide annesine çok düşkün..3 erkek kardeş bunlar.abileri evli.o eltim küs kaynanaya.ikinci biziz.bekar kaynımla oturuyor.ikiside eşim kadar düşkün değil.çok ana kuzusu yaaa.normal olsa tamam anlıcaz heraldeee

seninki kıskançliktan öte kızgınlık gibi geldi bana.bazı erkekler gerçektende annelerinin üzerine çok fazla düşüyürlar buna bende kızıyırum.herşeyi dozuyla yapmak en iyisi bence.

.aklıma muazez ersoyun şarkısı geldi aannem bile okşa
sa benim bagrım taş olur. bende kıskanrım yanımda sarılmasını felanda istmemm annem olmadıgı için da çok kıskanırım

Evet canım bu durumun bana da kızgınlık gibi geldi.Tabii ki herşeyin bi dozu var ama sanırım eşin seninle annesiyle ilgilendiği kadar ilgilenmiyor olabilir,belki o yüzden böyle bi his oluşmuştur sende.

kocanıza olan kızgınlığın kaynağı annesi olduğu için ona karşı olan herşeyden rahatsız huzursuz oluyorsunuz bence...
işiniz zor.. çok düşünüp dert edinmemeye çalışın. çünkü biri gözümüze batarsa anlaşmak iyi düşünmek çok zordur.

Benim de çok kızgınlıklarım var ben yokken naparsa yapsın ,gözüme de görünmesin zaten(anası). :mymeka:
Ne kıskanıcam o beni kıskansın hem de :emir_bebek:

ben kıskanmıyorumkaydirigubbakcemile2
çünkü bende babama çok dşkünümdür. sarılırım, öperim, omzuna yatarım kocam varken de yokken de:asigim:

kayınvalideme bir gıcıklığım yok...severim kendisini...
eşimle de çok samimi vıcık vıcık bir ilişkileri yoktur...soğuk kadındır kayınvalidem...benim yanımda doğru düzgün sarıldıklarını bile bilmem...bazen eşim burnunu felan sıkar o da üfff yapama der...
di...
ama bu ara, her nedense benim hamile olduğum öğrenildiğinden beri daha bir düştü oğluna...daha bir sıcak ilişki aralarında...agugugugugggguuuuu...
kızmıyorum...ama kabul edeyim hafiften kıskanmaya başladım...battığından değil bana...ama insanım ben de yaaa...zati sevdiğini paylaşamayan bir tipim...püffff...
neyse işte...bence normal bu hisler...oalbilir...abartıya kaçmamak şartıyla normal...
heee...bişey daha...ben hep derim...bizim kayınvalide gelin ilişkimizde kayınvalidem "iyi" olan taraftır...ben de artniyetsiz baktığımdan ki sorun yaşamıyoruz maşallah çok şükür.
..

kıskanmıyorum çünkü eşim annesiyle pek ilgilenmez..
öyle anamı sarılim ,öpim mıncıklim filan huyları yoktur..
zaten pekte anlaşamazlar...ama 2 numaralı kaynım aynı senin eşin gibi...anasını ilgiye boğar,anneside aynı şekilde onu ilgiye boğar.hepte söyler 2 nolu kaynımı cok sevdıgını..
eşimde bu yüzdenmidir bilinmez annesiyle aralarında bi soğukluk var...

Vay be doğur büyüt besle .Sonra dünya üzerinde ki en samimi sevgi anne -çocuk sevgisi kıskanılsın.
Arkadaş azcık kendi nefsinize biçin çocuğu olanlar söylediğimi çok ii anlarlar birisi sizinle çocuğunuz aranızdaki sevgiyi ,ilişkiyi kıskansaydı içten içe istmeseydi ne hissederdiniz..
Biraz relax. Konu sahibi arkadaşımda kıskançlıktan ziyaade kızgınlık seziyorum

Kayınvalidemi Severim:)
Oğlundan daha çok beni sevdiği,Adaletli davrandığı ıçin Ayrıca Daha Çok Saygı Duyarım.
Bazı Huyları mevcut ama Bunlar Örtüyor üstünü...
Bir Banyo sorunumuz Var
Onuda çözeceğiz inşallah:)

Kayınvalidemi Severim:)
Oğlundan daha çok beni sevdiği,Adaletli davrandığı İçin Ayrıca Daha Çok Saygı Duyarım.
Bazı Huyları mevcut ama Bunlar Örtüyor üstünü...
Bir Banyo sorunumuz Var
Onuda çözeceğiz inşallah:)

bizim aportmana gelirseniz banyo sorununuz ikiye katlanabiler...
gelin geliiinnn...malum bebe olacak...gazdan tasarruf şart...

Ne banyosu Barzeyim kaydirigubbakcemile3 sende bir konu aç bari kayınvalidemle banyoyu paylaşamıyoruz. yada kayınvalidem banyoyu kirletiyor gibi:roflol:

Ne banyosu Barzeyim kaydirigubbakcemile3 sende bir konu aç bari kayınvalidemle banyoyu paylaşamıyoruz. yada kayınvalidem banyoyu kirletiyor gibi:roflol:

yok mehalim şöle olabiler Barzeycimin konusu::gitme:

"kayınvalidem banyodan hiç çıkmıyor, banyomuzu çok kıskanır oldum ne yapmalıyım"-tatlicadiarzu-

"kayınvalidem banyodan hiç çıkmıyor, banyomuzu çok kıskanır oldum ne yapmalıyım"-tatlicadiarzu-

Olabilir..CADIARZU...veya....

Kaynanam banyoda ne yapiyor? Banyo ile Kaynanamin arasinda ne var?:kahve:

Vallaha çok hoşsunuz kızlarŞeniz. Ama yeşilim ablam bi görürse konuyu geyiğe çevirmekten tastiknamemizi veriri ona göre :mymeka: :roflol:

bizde tam tersi kayınvalide beni kıskanır
oğlu bana yanındayken bi samimi davransın şekil yapar anındakaydirigubbakcemile3
3 aylık evliyken daha sizin aşkınız bitmedi mi diye sormuştu
bende dur daha yeni baslıyo demiştim
ama damadıyla kızını samimi görse sevinçten hindi gibi kabarır

bizim aportmana gelirseniz banyo sorununuz ikiye katlanabiler...
gelin geliiinnn...malum bebe olacak...gazdan tasarruf şart...

Ben buldum ona çare,Doğalgaza geçiriyoruz Kayınvalideyi.zemuszemus

Olabilir..CADIARZU...veya....

Kaynanam banyoda ne yapiyor? Banyo ile Kaynanamin arasinda ne var?:kahve:

Vallaha çok hoşsunuz kızlarŞeniz. Ama yeşilim ablam bi görürse konuyu geyiğe çevirmekten tastiknamemizi veriri ona göre :mymeka: :roflol:

Cıkxs cıkkkxs

Ne fesatsınız Oglumnaniknanik

Back
X