• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocayı yola getirmenin yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaspi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkekleri değiştirmek için önce kendimizi değiştirmeliyiz. sevdiğini belli etmeyeceksin aşkından ölsende bin yılda 1 seni seviyorum diyeceksin olay budur. çok ilgi gören vazgeçebilir. ama senden beklediğini gıdım gıdım alırsa peşine düşer!! hayat böyle :)

erkekleri değiştirmek için önce kendimizi değiştirmeliyiz. sevdiğini belli etmeyeceksin aşkından ölsende bin yılda 1 seni seviyorum diyeceksin olay budur. çok ilgi gören vazgeçebilir. ama senden beklediğini gıdım gıdım alırsa peşine düşer!! hayat böyle :)

aynen aynen çok sevdiğini bilmicekk gıdım gıdım ilgi göstericeksin ve asla ama asla onsuz yapamıcağını bilmicek vazgeçilmez görmicek kendini kaybetme korkusunu hep yaşatıcaksın
ve her dediğini yapmıcaksın her dediğine evet demicek her istediğini vermiceksin artık düşüncem budur yanii
değer ver ki göresin devri geçmiş artık arkadaşlar
değer verme ki değer göresin devri başlamış ne acı:20:

eşini umursamıycaksın.arıyo mu annesini bırak arasın.
Yanına mı gidiyo bırak gitsin.
Hiç gevezelik etme eşine karşı kendinden soğutma adamı.
Senin umursamadığını, kendisine deiyi davrandığını görünce anasını bırakıp sana gelir.
Yeter ki sen çekmeyi bil.
Anasıyla yapabildikleri sınırlı ama senle .....

Son düzenleme:
evet kızlar fikirleriniz işime yarayacak eminim.
işte bide am hemen politik davrnmayı becerebilsem bu yüzden çok kızıyorum kendime çok dobrayım haklısınız bu erkeklere fazla yüz vermeyip peşinde koşturcaksın.

Back
X