Kocim beni anlamiyo[o

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar actigim konudan biliyosunuz.esim koye gitmisti onu ozkemistim kusmustum faln.o yokken carsya ggezmye gittim arkadasmla tabi esim bilio bunu ve kendime bikac bisey aldim 30 liracik harcadm bana gereksiz dedi aldiklarin dedi.her yaptigima oyle yapmasaydin böyle yapmasaydın dedi bende beni anlamiuosun benm hevesimi kiriyosun dedim kustum ve suan kusuz.hep kendini hep hakli goruyo.napiyim ben ?

Evden yapabileceğin bi iş yap pasta çörek vs özel günler için ya da takı tasarımı ,düğün doğum şekerleri vs.

O zaman ona bir birey oldugunu, ihtiyaclarin olabildcegini anlat. Aylik harclik al ve ne yaptiginin sadece kendini baglayacagini soyle. Yani o parayi 1 gunde yiyip butun ay acta gezebilirsin yada gunlere boler harcarsin

O zaman ona bir birey oldugunu, ihtiyaclarin olabildcegini anlat. Aylik harclik al ve ne yaptiginin sadece kendini baglayacagini soyle. Yani o parayi 1 gunde yiyip butun ay acta gezebilirsin yada gunlere boler harcarsin
Evt normalde hic harcamam acaba ondan da mi boyle yapiyo alistimi acaba

Igne oyasi yapar satardim hamilelikten yapamiyorum
Vallahi canım güzel evladın doğsun toparlan kendine gel elinden gelen ne varsa yap evden de olsa paranın hesabını soruyorsa ya calıstıracak ya da susacak karısısın cocuğunuzu taşıyosun istersen 100 istersen 200 harca bir günde yine bi şey dememeliydi.

Çalıştırmıyor lafını kabul etmiyorum ben. Kocanız sizi çalıştırmıyor madem o zaman sizin istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda. Böyle erkek müsvetterine kıl oluyorum. İşine gelince erkek oluyorlar. Lütfen bu modellerin karşısında kendinizi ezdirmeyin. Siz de bir bireysiniz unutmayın.

Back
X