kocisimle coksiki rejime girdikkkk

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
ewet arkadaslar.konu basligindada oldugu gibi biraz once kocacimla rejime girdik bakalim nasil olcak. Ben 24 yas 59,5 kg. Esim 30 yas 75,5 kg. Eger sizinde boyle probleminiz warsa eslerinizle birlikte bekliyoruzzzz.hadi hep birlikte zayiflayalim.buraya yazacagimida soyledimm:):51:

hayırlı olsun canım başarılar diliyorum valla eşim fit olmasına rağmen birkaç gündür rejime girmiş az yiyor çok su içiyor ekmek yemiyor ama bende tık yok yerimde sayıklıyorum kansızlık var diye ilaç kullanıyorum o da kilo yapıyor tiroit var benim katılmam çok zor herhalde. bu arada gece gece rejime giren ilk çiftsiniz herhalde gerçi şu konuda bilgim var çarşamba günü diyete başlamak kalıcı oluyormuş:34:

saol canim dedigin gibi gece gece rejime girdik:) bizde yemeklerde asla ekmek yemeyiz,sadece kahvaltilarda yiyoruz.onuda haftasonu 2 gun yiyoruz iste.girdik bi ise hadi bakalim hayirlisi.ayrica bana onerileri olanlarida dinlemek isterim.kocisimden once zayiflarsam havam olur hanimlarrr:51:

Hayırlısı olsun canım bence sporda yap daha guzel verırsın ve sıkılasırsın canım

dogru soyluyosun canimda bugun yakindaki parka gidip spor calisiim dedim.bi kalktim elektrikler gitmis.evim 5. Katta bi bebegim var 9 aylik.elektrigin gelmesini bekliyorum. Herseymi bana karsi yaaaa, acaba kocisimin bi komplosu olabilirmi.ben gidip bi sigortalari kontrol ediim:40:

biri yer bırı bakar kıyamet bundan kopar derler. sizinki muthiş olmuş. evde tek kişi diyet yapmak çok zor. beraber birbirinize destek olursunuz. tebrik ederim. hedefleriniz kac canım?

ewet cnm ya tek basima yaotigin zaman olmuyo.belli bi hedefim yok ama 5 kg wersem bana yeter.ama esimin bi 10kg vermeye ihtiyaci war.dun aksam bi heyecan yapti,caylar arastirdi,bugun yanina kocaman bi su almis ofiste icicem diye.benden azimli cikti:40:

eet cnm ya bende varım eşimle hemde bizde dün başladık kocişle sizin kilolar normal gibi boylar kaç
benim 158 70 kiloyum
kocişim 185 87 kilo
ne yemeği yapsam akşama

yanlız çok güldüm ya her diyet başlığın altına benim yorumum var :52::52::52::52::32::32: ama bu konuyu sevdim

eet cnm ya bende varım eşimle hemde bizde dün başladık kocişle sizin kilolar normal gibi boylar kaç
benim 158 70 kiloyum
kocişim 185 87 kilo
ne yemeği yapsam akşama

yanlız çok güldüm ya her diyet başlığın altına benim yorumum var :52::52::52::52::32::32: ama bu konuyu sevdim

oncelikle hosgeldin ve hayirli olsun cnm.bende kocisumde 1.58 boylarindayiz ufak tefek tipleriz yani.ben bi 5 kg versem yeter ama esimin 10kg kadar vermesi lazim.dun aksam benle bi inatlasio gorsen "soyle kac kg veriim ne kadar istersin" deyip durdu.20kg desem o inatla ve hirsla vercek.bide girmis aksam internete caylari falan arastiriyo cok guldurdu beni ya.ama benim ondan once zayiflamam lazim.bugunde yanina kocaman bi su almis ofiste icerim aklima geldikce diye.

arkadaslar dun aksam 59,5kg suanda ise 58,8 ha gayret basarcam galiba.benim suyla hic aram yok.ah bi icebilsem daha kolay olcak ama.sabahtan belli zorla 3 bardak su ictim.

Bazen abartıyomuyum acaba dıyorum su diyet işini.. Yok yok ben cok kısayım ondan sanırım.. Puff ne olurdu soyle 160 falan olsaydım.

Benım boyum 154 kilom 46. Benim kocaman bi göbişim var. Benimde nişanlım hem spor hem dıyet yapıyor. 5 aydır spora gıdıyor. 13 kg verdı. 101 den 88 e dustu. Boyuda 181.

canim sevgilininde masaallahi varmis.ama moral bozmak yok sende o gobusu eritceksin.bol bol su.ha gayret

dunku elektrik kesintisine ve olumsuzluklara ragmen bugun parktayim.spor zamaniiii.suan aletlerle calisiyorum kizlar.parkta okadar insan var biri bile spor yapmiyo,hanimlar oturmus sohbet ediyor( kesin dedikodu),amcalar torun gezdiriyor.bi ben spor yapiyorum:) kizimda yanimda arabasinda etrafi seyrediyor.acaba sorun sadece bendemi suphelenmeye basladim kendimden:)

kizlar rejime devam ama bugun spora gidemedim.kocisim eve is getirrmis bilgisayarda onlari yaptim, belim koptu. Bide 2 gun pirinc lapasi dlyetini yaptim ama bende bi ise yaramadi.yapip faydasini goren varmi acaba?

Konuyu acali uc ay olmus.ben sporu neyim biraktim:) migren tedavisine basladim ilac kullaniyorum.bi yandan hayatimin en onemli parcasi olan tatliyi cikardim,sekeri bile caysiz iciyorum okadar yani. Migren icin kullandigim ilacin bir etkiside istah zayiflatirmis,istah kapatirmis.velhasil kelammm suan 54,3 kg'yum.eskisi kadar istesemde yiyemiyorum artik.tatli bile canim istemiyor.

Back
X