kocişin cep telefonuna gelen mesaj

essira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
901
4
0
Erzurum
merhaba kızlar konuya hemen giricem elim ayağım titriyor çünkü. bugün sabah kocişim lavaboya girince elim cep telefonuna uzandı kayıtlarına baktım gece 02:26 da bir mesaj gelmiş ama mesaj kutusunda mesaj yok çünkü silmiş.ben bu numaranın daha öncede kocama nasılsın diye bi mesaj gönderdiğini görmüştüm. görüntüde masum bi mesaj ama gece 1 gibi gönderilmişti. numarayı aldım aradım defalarca açmadı. sonra beni bi gizli numara aradı sesimi dinledi sonrada bana mesaj gönderdi. mesaj aynen şöyleydi '' ABLA SEN KİMSİN' bende dedimki ben .... sen kimsin eşime gece mesaj çekmişsin. eşimin adı bu numarasıda bu. abla ben can dedi mesaj atıyorum çünkü dersteyim dedi. rahatsız olma abla bi daha eşine mesaj atmam felan yazdı.bir kaç ay sonra tekrar eşimin telefonunu kontrol ettiğimde gene gizli numaranın onu aradığını gördüm. ama eşim cevap vermemiş sadece cevapsız çağrı kalmış.şimdi aynı numara gene gece mesajı. ne yapmalıyım.hamileyim ve sıklıkla ailemin yanına memlekete geçiyorum .ve 20 gün felan kalıyorum. sizce aldatılıyormuyum. nasıl bir yol izlemeliyim. kafam karıştı

bence eşinle paylaş böyle böyle oldu gördüklerini herşeyi anlat ama karsıdakinin erkek olduğunu ve sana mesj çektiğini söyleme bakalım ne diyecek gerçekten o kişi ise o zaman söylersin sana ispatlasın hemen o anda arasın ve konuşsun hopörloru da aç dinle yoksa inkar eder tabi gerçekten yapıyorsa ispatlamıyorsa da anlamlı bir konuşma yap senin yaptığın ayıp değilmi ben senin çocuğunu taşıyorum bana destek olman gereken yerde neler yapıyorsun ben hakediyormuyum falan içinden geldiği gibi sakin konuş vijdanı sızlasın mutsuz bir aile mi olalım bebeğimi daha dünyaya yeni gelicek günah değilmi ona değer mi falan falan içini sızlat umarım yoktur sıkıntı yapma

belki bu yazıyı okuyunca hepiniz bana kızacaksınız ama gitme kardeşim ailenin yanına gitme daha hepi topu 11 haftalıksın gözünü seveyim ağarlaşmadın sex yasak değil biz türk kadını böyleyiz işte ya yaz gelir memlekete anamıza kaçarız hamile kalırız bitek kendımızı cocugu düşnürüz oda insan erkeği evde tutan kadındır bunu bilir bunu söylerim sen onu boşlarsan birisi yakınlaşır

Bana hiç aldatılıyormuşsun gibi gelmedi.Abla tabiri çok erkek ağzı tanımadığınız kişiye sizden büyükse direk abla der misiniz siz ben demem:1: Tam erkek ağzı yani :34: Ya da çingene :26:

belki bu yazıyı okuyunca hepiniz bana kızacaksınız ama gitme kardeşim ailenin yanına gitme daha hepi topu 11 haftalıksın gözünü seveyim ağarlaşmadın sex yasak değil biz türk kadını böyleyiz işte ya yaz gelir memlekete anamıza kaçarız hamile kalırız bitek kendımızı cocugu düşnürüz oda insan erkeği evde tutan kadındır bunu bilir bunu söylerim sen onu boşlarsan birisi yakınlaşır

söylediklerine hak veriyorum. çogu zamanda bu yüzden ikilemler yaşıyorum. ama hamile olduğum için ailemin yanına gitmiyorum ben. mühendisim ve benim kendi memleketimde bir atolyem var. 20 kişi çalıştırıyorum. boşlamaya gelmiyor. eşim erzurumda. evlenirken nasıl olucak diye defalarca sordum. bana tayinimi isterim 6 ay dayanabilirsen yeter dedi. daha önce bi fabrikada mühendislik yapıyordum.ondan istifa ettim kendi atolyem zaten vardı ayriyeten. velhasıl kelam olay benim kaçışım aileme düşkün oluşum değil malesef iş yerimin orda oluşu ve benim bu insanlara ve işima karşı olan sorumluluğum. gidişim tamamen bundan ibaret uzun uzadıya konuya başlarken yazmak istemedim.

Bana hiç aldatılıyormuşsun gibi gelmedi.Abla tabiri çok erkek ağzı tanımadığınız kişiye sizden büyükse direk abla der misiniz siz ben demem:1: Tam erkek ağzı yani :34: Ya da çingene :26:

umuyorum tatlım dediğin gibidir. ama öyleyse açıp telefonda benimle konuşabilirdi. belki bu tavırda olup dikkati çekmek istemiyordur. yada eşimmi tembihlemiştir.biemiyorum. acaba diyorum bende geç bir vakitte eşimin telefonundan onu arasam açarmı. açarsa sesini duıyarım böylece olay daha netleşir.sesini suyup kapatsam. sonra rkekse bile birbirlerine söylediklerinde eşim benden şüphelenmez. zira özel şeyleri karıştırmadığımı biliyor.fakat ondan gelen mesajı silmesi asıl garip olan. çokmu kuruntu yapıyorum

bence eşinle paylaş böyle böyle oldu gördüklerini herşeyi anlat ama karsıdakinin erkek olduğunu ve sana mesj çektiğini söyleme bakalım ne diyecek gerçekten o kişi ise o zaman söylersin sana ispatlasın hemen o anda arasın ve konuşsun hopörloru da aç dinle yoksa inkar eder tabi gerçekten yapıyorsa ispatlamıyorsa da anlamlı bir konuşma yap senin yaptığın ayıp değilmi ben senin çocuğunu taşıyorum bana destek olman gereken yerde neler yapıyorsun ben hakediyormuyum falan içinden geldiği gibi sakin konuş vijdanı sızlasın mutsuz bir aile mi olalım bebeğimi daha dünyaya yeni gelicek günah değilmi ona değer mi falan falan içini sızlat umarım yoktur sıkıntı yapma

sorunda o ya zaten karşımdakinin gerçekten erkek olduğuna inansaydım kuşkulanmıyacaktım. ama bir sır var gibi. telefona cevap verilmiyor gizli numaradan sesimi dinliyor sonra mesaj yazıyor. gece yarısını geçince kocama mesaj atıyoor. vs vs

Bunu bilmek zor ama bayan da olsa erkek te olsa vakitlice mesaj atmalı.. Üstelik neden numarası herhangi bi isim ya da sıfatla kayıtlı değil ki ? ' Can ' niye yazmıyor mesala mesaj gelince..

Bence 20 gün uzun bir süre böyle bir konu olmasa bile 20 gün eşinizden ayrı kalmayın :34:

Bu arada gece 1 de ne dersi olabilirr :44: Düşündüm düşündüm bulamadım olayla pek alakalı değil ama:/
Belki o tanıdığının eşisin diye telefon edip konuşmak istememiştir.Ayıp olmasın diye kısaca açıklamış olabilir.

peki bu eşimin telefonundan onun numarasını arama olayına nedersiniz. yapimmi en azından bi erkek sesi duysam rahatlarım

Seninle aynı fikirdeyim tatlım.Çok doğru bir tespit.

söylediklerine hak veriyorum. çogu zamanda bu yüzden ikilemler yaşıyorum. ama hamile olduğum için ailemin yanına gitmiyorum ben. mühendisim ve benim kendi memleketimde bir atolyem var. 20 kişi çalıştırıyorum. boşlamaya gelmiyor. eşim erzurumda. evlenirken nasıl olucak diye defalarca sordum. bana tayinimi isterim 6 ay dayanabilirsen yeter dedi. daha önce bi fabrikada mühendislik yapıyordum.ondan istifa ettim kendi atolyem zaten vardı ayriyeten. velhasıl kelam olay benim kaçışım aileme düşkün oluşum değil malesef iş yerimin orda oluşu ve benim bu insanlara ve işima karşı olan sorumluluğum. gidişim tamamen bundan ibaret uzun uzadıya konuya başlarken yazmak istemedim.

seni anlıyorum ama hak vermiyorum kadın fedakardır ve sen hem bir kadın hemde bir annesin sende işini zamanında taşıyabilridin şu anda ikilemde kalıp hem kendini hem bebeğini üzüyorsun ve belkide hiç suçu yokken eşine karşı bakış açın değişti bunlar çok üstüme vazife şeyler değil belki ama sen buralara bu konuyu yazdın dıye bende böyle konusma cesareti buldum

Yap bence de ya da gizli numaradan bir ara için rahatlasın

biraz önce başka bir numaradan iki kere aradım açmadı. dedim ya aralarında bir ilişki varsa eşimin telefonundan arasam ancak açabilir diye düşünüyorum.sanırım doğru vakti kollamalıyım

seni anlıyorum ama hak vermiyorum kadın fedakardır ve sen hem bir kadın hemde bir annesin sende işini zamanında taşıyabilridin şu anda ikilemde kalıp hem kendini hem bebeğini üzüyorsun ve belkide hiç suçu yokken eşine karşı bakış açın değişti bunlar çok üstüme vazife şeyler değil belki ama sen buralara bu konuyu yazdın dıye bende böyle konusma cesareti buldum

fedakarlık yapmaya gelince antep erzurum arasındaki 7 saatlik yolu arabamla gidip geliyorum.işimi taşıyamam çünkü erzurumda bizim atolyenin taşınması ve kalifiye işçi bulmak neredeyse imkansız.bu saattede oraya yapılan yatırım malesef geri çekilmez kapatılmaz. zaten dediğim gibi sıklıkla gidip geliyorum.bu konuda eşim evlenömeden önce söz vermişti o tutmadı sözünü

evet gelişmeleri yazıyorum diğer telden aradım iki kez diye dedim yaa. açmadı. şimdi mesaj geldi. kimsin diye bende telini aç öğrenirsin dedim.

panik oldu. beni tehtitmi ediyosun dedi. nasıl bi tehtit hissettiyse artık. sonra şöyle bi mesaj daha geldi. sen kimsin birader şimdi karakola gidip suç duyurusunda bulunacam dedi. delimidir nedir. bir mesaj attım aç öğrenirsin diye. ordan nereye getirdi. ya akli dnegesi yerinde değil yada sorunlu. bende suc duyurusunda bulun hangi karakola gidiyorsan söyle geliyorum seninlede tanışmak istiyorum dedim. kal geldi bi dahada mesaj yazmadı. bu neki şimdii

halen mesaj bekliyorum sanırım tırstı ve tahminimce bu bir erkek. ama nasıl bi erkek ne alaka yaa

Back
X