merhaba kızlar konuya hemen giricem elim ayağım titriyor çünkü. bugün sabah kocişim lavaboya girince elim cep telefonuna uzandı kayıtlarına baktım gece 02:26 da bir mesaj gelmiş ama mesaj kutusunda mesaj yok çünkü silmiş.ben bu numaranın daha öncede kocama nasılsın diye bi mesaj gönderdiğini görmüştüm. görüntüde masum bi mesaj ama gece 1 gibi gönderilmişti. numarayı aldım aradım defalarca açmadı. sonra beni bi gizli numara aradı sesimi dinledi sonrada bana mesaj gönderdi. mesaj aynen şöyleydi '' ABLA SEN KİMSİN' bende dedimki ben .... sen kimsin eşime gece mesaj çekmişsin. eşimin adı bu numarasıda bu. abla ben can dedi mesaj atıyorum çünkü dersteyim dedi. rahatsız olma abla bi daha eşine mesaj atmam felan yazdı.bir kaç ay sonra tekrar eşimin telefonunu kontrol ettiğimde gene gizli numaranın onu aradığını gördüm. ama eşim cevap vermemiş sadece cevapsız çağrı kalmış.şimdi aynı numara gene gece mesajı. ne yapmalıyım.hamileyim ve sıklıkla ailemin yanına memlekete geçiyorum .ve 20 gün felan kalıyorum. sizce aldatılıyormuyum. nasıl bir yol izlemeliyim. kafam karıştı