- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
halen mesaj bekliyorum sanırım tırstı ve tahminimce bu bir erkek. ama nasıl bi erkek ne alaka yaa
Erkek konuşmalarından belli hatta ergen bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halen mesaj bekliyorum sanırım tırstı ve tahminimce bu bir erkek. ama nasıl bi erkek ne alaka yaa
belki bu yazıyı okuyunca hepiniz bana kızacaksınız ama gitme kardeşim ailenin yanına gitme daha hepi topu 11 haftalıksın gözünü seveyim ağarlaşmadın sex yasak değil biz türk kadını böyleyiz işte ya yaz gelir memlekete anamıza kaçarız hamile kalırız bitek kendımızı cocugu düşnürüz oda insan erkeği evde tutan kadındır bunu bilir bunu söylerim sen onu boşlarsan birisi yakınlaşır
evet gelişmeleri yazıyorum diğer telden aradım iki kez diye dedim yaa. açmadı. şimdi mesaj geldi. kimsin diye bende telini aç öğrenirsin dedim.
panik oldu. beni tehtitmi ediyosun dedi. nasıl bi tehtit hissettiyse artık. sonra şöyle bi mesaj daha geldi. sen kimsin birader şimdi karakola gidip suç duyurusunda bulunacam dedi. delimidir nedir. bir mesaj attım aç öğrenirsin diye. ordan nereye getirdi. ya akli dnegesi yerinde değil yada sorunlu. bende suc duyurusunda bulun hangi karakola gidiyorsan söyle geliyorum seninlede tanışmak istiyorum dedim. kal geldi bi dahada mesaj yazmadı. bu neki şimdii
Bence o bayan ve anladı sen olduğunu kendini erkek gibi tanıtıyo,sözde seni inandıracak.Eğerki gerçekten erkek olsa hemen arardı seni.Ve bu karakol muhabbeti tamamen uydurma.Ben bu numarayı lisedeyken yapardım:)
Bence o bayan ve anladı sen olduğunu kendini erkek gibi tanıtıyo,sözde seni inandıracak.Eğerki gerçekten erkek olsa hemen arardı seni.Ve bu karakol muhabbeti tamamen uydurma.Ben bu numarayı lisedeyken yapardım:)
Erkek konuşmalarından belli hatta ergen benceAma cidden ne alakası var eşinle bir de gece ders mi olur ya:44:
malesef bu düsünce benimde aklima geliyor!
kiz anam sende taktin gece dersine haaaaaa
![]()
bacim kanimca dedi ya arkadas numarayi alip aramis sonra,yani hemen o gece aramamis,gündüz aramis![]()
Ama ben öğrenciyim aklıma takıldı napıym![]()
kocişin galiba kırık cnm.![]()
Bakıyorum da ekşi sözlükte görüp hemen buraya yazmışsınız.