ayyy Benim Kızım Gece 2 Gibi Uyur Sabah 6 7 Gibi Uyanır Eskiden Eşimi Kahvaltı Yapmadan Göndermezdim şimdi Doğumdan Sonra Hiç Kahvaltı Hazırlamadım çok üzülüyorum 7 De Uyanırsak 8 E Kadar Bebişi Emzir Mamasını Yap Altını Değiştir Derken Saat 8 Oluyor Eşimde 8 De Evden çıkıyo O Gidince çoğunlukla Biraz Daha Yatıyorum Saat 11 Gibi Uyanıyorum 12 Ye Kadatr Tekrar Kızımla Ilgileniyorum Eğer Uyursa 2 Ye Kadar Gene Uyuyor Uyumazsa Banyosunu Yaptırıyorum Fakat Kızım Hiç Gucaktan Inmmek Istemiyor Sonra Evimi Topluyoum Arada Tekrara Mamaydı Sebze çorbasıydı Alt Değiştirmeydi öyle Devam Ediyor Eşim 7 De Geliyor 7 30 Gibi Yemekti Bılaşıktı Hayatta Dayanamadığım Tek şey Uykusuzluk Vede Uykumun Bölünmesi Düzenli Uyuyamadığım Içinde Sinirlerinde Bozuk Yanımda Bekar Kayınlarımda Var Evleri Hemen Yanımda Fakat Yeme Içme Vs Hep Bende Artık Nedense Kakldıramıyorum Cinsel Hayatımıza Gelince Hamilelik Kilolarımı Hiç Veremedim Göbeğim Resmen Sarktı Kendimi Hiç çekici Bulmuyorum Zaten Yorgunda Oluyorum Bazen Aynı Odalarda Yatmıyoruz Bile Onun Işde çok Yoğun Muhasebeci Başım çok Ağlıyor Diyor Ondada Hak Veriyorum O Yüzden Yardımda Isteyemiyorum Ev Işlerinde Valla Eşim 12 Kardeş Kaynanam Nasıl Bakmış Bu Kadar çocuğa Bide Tarladsa çalışarak Inanamıyorum

(((