Bizi bu yolda yanlız bırakmayan sevgili eşlerimizin
çam sakızı çoban armağanı bizlere aldıkları doğum hediyelerini de
burada paylaşalım mı? Ne dersiniz
Bizi bu yolda yanlız bırakmayan sevgili eşlerimizin
çam sakızı çoban armağanı bizlere aldıkları doğum hediyelerini de
burada paylaşalım mı? Ne dersiniz
eşim sağolsun yemeğe olan düşkünlüğü yüzünden doğumdan sonra yemek yapmaya vakit ayıramayacağımı düşünerek schafer klipso düdüklü tenceresini almış hehehe birde çalışan anneler için son derece kullanışlıymış 10-15 dk pişiyor neolsun hayatı kolaylastırmak adına işte :))) buarada mutfağa ayrı bir düşkünlüğüm var bununla ilgili blog sayfam var (tofinin mutfağı) reklamımı yapmış oldum :)))
eşim sağolsun yemeğe olan düşkünlüğü yüzünden doğumdan sonra yemek yapmaya vakit ayıramayacağımı düşünerek schafer klipso düdüklü tenceresini almış hehehe birde çalışan anneler için son derece kullanışlıymış 10-15 dk pişiyor neolsun hayatı kolaylastırmak adına işte :))) buarada mutfağa ayrı bir düşkünlüğüm var bununla ilgili blog sayfam var (tofinin mutfağı) reklamımı yapmış oldum :)))
eşin birazda kendini düşünmüş aslında
bebekten artan zamanı yemekle harcamasın bana vakit ayırsın dye düşünmüş
akıllıca bir hediye almış
fotosunuda ekle göreyim canım
eşin birazda kendini düşünmüş aslında
bebekten artan zamanı yemekle harcamasın bana vakit ayırsın dye düşünmüş
akıllıca bir hediye almış
fotosunuda ekle göreyim canım
doğum hediyesi olarakmı ? bak işte onu bende bilmiyorum bizimkide sürpriz yapmayı çok sever :) hamileliğim sırasında Allah ondan razı olsun basımızdan eksik etmesin ne istediysem aldı sağolsun :)) canım heyecanlı bekleyiş tabi bakalım ne alacak haberlerini bekliyorum :)) canım buarada topiğin değil ok tofinin mutfağı :)))) hehe
eşim sağolsun kocaamann şahane bir çiçek ve tektaş pırlanta almış bana.aslında pırlantam vardı evlilik teklifi yaparken takmıştı ama eve giren hırsız götürmüştü çok üzülmüştüm ama şimdi eşim tekrar almış çok sevindim:)