Kokain içirip kızını sattı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kızına kokain içirip fuhuş yaptıran anne, şartlı tahliye sonrası kaçınca polis tarafından takip edildi ve tekrar yakalandı.
Sitene Ekle
kokain-icirip-kizini-satti-4922380.Jpeg

İngiltere'de bir anne, 14 yaşındaki kızına kokain içirdi ve Manchester'ın fuhuş bölgesinde seks için sattı.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Leanne Gilder isimli 29 yaşındaki kadın, geçtiğimiz ay serbest bırakılmıştı. Ancak iddiaya göre Gilder, şartlı tahliyesinin sınırlarını aştı ve polise nerede olduğunu bildirmedi. Haftasonundan beri takip edilen kadın, yakalandı.

2012 yılında çocuk fuhuşundan tutuklanan Gilder, kızını pazarlaması için 60 pounda Michael Booth'a sattı. Booth, minibüsün arkasında kıza cinsel istismarda bulundu.

İki çocuk annesi Gilder, mahkemede masum olduğunu ve kızının 18 yaşında olduğunu düşündüğünü ve birlikte fahişelik yaptıklarını söyledi.

Annenin ifadesi, mahkemede kızının "beni sattı çünkü bana tecavüz edilmesinden para kazanıyordu" demesi üzerine jüri tarafından reddedildi.

Öte yandan, Micheal Booth ise 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı. milliyet

bu haberler yüzünden annelik müessesini sorgulamaya başladım, nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar, muhtemelen bu onlara kötü değil normal geliyordur ama...

Rabbim hidayete eylesin.. Ne akla hizmet kadınlığımdan utandım... İçler acısı gerçekten

bu haberler yüzünden annelik müessesini sorgulamaya başladım, nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar, muhtemelen bu onlara kötü değil normal geliyordur ama...

Sorgulanmayacak gibi değil ki chess, anneler kutsal değildir zaten, sorgulanamazlar diye birşey yok, öyle anadan Doğma anne olmuyorsun, ben inanmıyorum, öyle olsaydı kadınlar bebeklerini kendi elleriyle öldürmez, çöpe atmazdı.

Tüm Dünya'da ne haberler okuyoruz, çocuğunu satan, gayrımeşru ilişkisini çocuğu öğrendi diye Öldüren, yasak ilişki sonrası Doğan Bebeğini diri diri gömen, sigarayla demirle işkence eden.

Annelik sonradan öğreniliyor, duygusu da zamanla gelişiyor, kimi kadın annelik ve annelik duygularından uzak, ne yaparsan yap çocuğunu zorla sevdiremiyorsun.

Annelik sonradan öğreniliyor, duygusu da zamanla gelişiyor, kimi kadın annelik ve annelik duygularından uzak, ne yaparsan yap çocuğunu zorla sevdiremiyorsun.

anne 29 yaşında kızı 14 yani 15 yaşında anne olmuş.Ne hissedebilir ne anlayabilir anneliği.
Yaşantısını sorgulasak aynı durumu yaşamış bile olabilir.Yazık...
Yargılarken 5 çocuk doğurmuş 50 yaşına gelmiş anneliği halen öğrenememişlerde var.
Çocuğunu döven,sevmeyen anneler var .hemde ne çok.

bu kız bu kadına anne diye mi hitap ediyor şimdi?

acaba gerçekten biyolojik annesi mi? insan herşeyinden şüphe ediyor.
gerçek olmasa keşke. yalan haber olsa..

Back
X