- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
Canım kadınlar merhaba. Benim ciddi bir problemim var. Belki bu size problem olarak gelmeyebilir. Belki okuyunca bu da dert mi diyeceksiniz. Ama psikolojik olarak beni çökerten bir durum. Eşim sürekli tayinci. Bu tayinimiz memleketten çok uzağa çıktı. Ve ben bu durumla baş edemiyorum. Burda sık sık gidip geliyordum diye kendimi avutuyordum. Annemden babamdan uzak kalma duygusu beni yıkıma uğratıyor. Eşimle çok mutluyum ama annemle babamla sürekli doya doya yaşamak istiyorum. Diyeceksiniz ki neden başta düşünmedin de evlendin? Doğum yaptıktan sonra bu hale geldim. Lohusalıkta annem babam gittikten sonra depresyona girdim ama herkes beni sulu göz ilan etti o zamanlar. Normalde de her şeye ağladığım için şımarıklık yaptığımı düşündüler. Sanki beni bilmediğim bir yere atıp yapayalnız bırakmışlar gibiydi o günler. Bende hiç kimseye anlatmadım.Kendim atlatmaya çalıştım. Kendimi iyileştiremiyorum. Onlardan, büyüdüğüm yerden ayrılmak bana çok ağır geliyor. Günlerdir uyuyamıyorum. Sanki artık hiç oraya gidemeyecekmişim ömür billah ayrılmışım gibi. Benim gibi yaşayan var mı varsa da nasıl atlattı ?