• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokmuş et ??

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Kokmuş et yiyen birinde ne gibi reaksiyonlar oluurr ??

Bakar mısınızzz ?

Bircok sey olabilir. Kokmussa bozuktur o et, siddeti degisken bir gida zehirlenmesi yasayabilir. Ya da bunyesi saglamdir, bir iki karin agrisiyla da atlatabilir. Cok bozulmussa ciddi bir sorun yasayabilir, simdi bilemiyorum doktor arkadaslar varsa daha iyi yardimci olurlar ama.

De niye kokmus et yeniyor ki??

Et kokmuş ise bence o et hiç yenmez bozuk et yani kokusunu biliyorum ama tadını bilmiyorum daa o kokudaki et yenmez zaten. Kastedilen bayat et olabilir bu durumda ilk belirti mide eksimesi ve yanması oluyor bende bide Afedersin ishal.

Bircok sey olabilir. Kokmussa bozuktur o et, siddeti degisken bir gida zehirlenmesi yasayabilir. Ya da bunyesi saglamdir, bir iki karin agrisiyla da atlatabilir. Cok bozulmussa ciddi bir sorun yasayabilir, simdi bilemiyorum doktor arkadaslar varsa daha iyi yardimci olurlar ama.

De niye kokmus et yeniyor ki??

Et kokmuş ise bence o et hiç yenmez bozuk et yani kokusunu biliyorum ama tadını bilmiyorum daa o kokudaki et yenmez zaten. Kastedilen bayat et olabilir bu durumda ilk belirti mide eksimesi ve yanması oluyor bende bide Afedersin ishal.

Çok sağolun..

Cahillik diyelim, bişey olmaz kafası diyeyim özetle

Kusma ve ishal olursa ağrılı doktora git hemen . Geçmiş olsun.

muhtemelen ishal olursun.. ya bu gece ya yarın sabah.. umarım değildir..

Back
X