Merhabalar. 3 ay once sert zeminde mekik cekmekten kuyruk sokumum kirilmis. Doktor bekleyelm braz dedi. Oturamadm hareket etmek iskenceydi. Iyilesme olmayinca ameliyat gunu verdi ameliyat olacagm. Cok korkuyorm. Aranizda bu operasyonu geciren varmi? Iki kemigi alacak. Iyilesecegmi soyluyor. Hamile kalmada skinti da olmaz dedi. Suan morale cok ihtiyacm var
Kimse yazmadi ama benim gibi olan kizileri bilgilendirmek istiyorum. Ameliyatim cok sukur iyi gecti . suan 8. Gun . agrilarim var ama gececek insallah. Kolay ameliyat denoyor ama cok zahmetli bi ameliyat. Herkes kuyruk sokumununa sahip ciksin acisi cok kotu :)
Kimse yazmadi ama benim gibi olan kizileri bilgilendirmek istiyorum. Ameliyatim cok sukur iyi gecti . suan 8. Gun . agrilarim var ama gececek insallah. Kolay ameliyat denoyor ama cok zahmetli bi ameliyat. Herkes kuyruk sokumununa sahip ciksin acisi cok kotu :)
Merhabalar ameliyatınız üzerinden bir sene geçmiş şuan nasıl oldunuzu merak ediyorum çünkü aynı sorunu 7 aydır ben yaşıyorum bir sürü şey denedik olmadı en son ameliyat olduğunu söyledi doktorum tabi bende bu kadar olumsuzluktan sonra korkuyorum siz eski halinize dönebildiniZmi