Çok teşekkür ederim bazen abartıyor muyum dıyordum. Sarılmayı seviyorum tam sarılıyorum ve o yogun kızarmış yağ kokusu... Neyse su an kendimi daha iyi hissettim.Babam gıda sektöründe işletme sahibi. İşletme yerlerimiz mevcut. Cafe, restaurant, fastfood vs.. ordan oraya koştur ordan oraya koştur. Aşırı yogun ve yorucu bunca yoğunluğun içinde kokuların içinde kalmalarına anlam verebiliyorum. Koku hassasiyetinizi en iyi anlayanlardanım.
Çözümü direkt duş. Sık sık duş ve yeni kıyafetler.
Koku hassasiyetinizi anlıyorumEski konularımdan bilen bilir nişanlıyım ve nişanlım ailesiyle birlikte lokanta işletiyorlar. Genelde lahmacun kebap pide çorba vs uzerıne. Gelelim asıl konuya müthiş derecede koku hassasiyetim var. Ve nişanlımda işinden ötürü haliyle buram buram kebap kokuyorKoku hassasiyetimi bildiği için buluşmalarımızda hep duş alıp geliyor ama araba vs haliyle hep bir şekilde yoğun yemek kokuyor. Düğünden sonra işten ayrılacak yani sektör ddğiştirecek o biraz içimi rahatlatıyor açıkçası. Ama merak ettiğim bişey var kocası gıda sektöründe olupta bu sorunu yaşayan var mı?
Bilirim cok yogun yag bile olabiliyor bazen. Çok işlek bi caddede oturuyorum bu arada yüksek kattayız cadde full işletmelerle dolu sabahın köründe gıda kokuları hamileler gibi uykumdan uyandırıp midemi bulandırıyor. Bu sektör yorucu ve yoğun. Sektör degistirmesi iyi olur.Çok teşekkür ederim bazen abartıyor muyum dıyordum. Sarılmayı seviyorum tam sarılıyorum ve o yogun kızarmış yağ kokusu... Neyse su an kendimi daha iyi hissettim.
Yapacak birşey yok. Benim babam balıkçıydı, eve geldiği zaman her yer balık kokardı. Annem ne kadar kaynatsa, yıkasa da kıyafetlerinde az da olsa koku olurdu. Alışmıştık hassasiyetimiz olmasına rağmenEski konularımdan bilen bilir nişanlıyım ve nişanlım ailesiyle birlikte lokanta işletiyorlar. Genelde lahmacun kebap pide çorba vs uzerıne. Gelelim asıl konuya müthiş derecede koku hassasiyetim var. Ve nişanlımda işinden ötürü haliyle buram buram kebap kokuyorKoku hassasiyetimi bildiği için buluşmalarımızda hep duş alıp geliyor ama araba vs haliyle hep bir şekilde yoğun yemek kokuyor. Düğünden sonra işten ayrılacak yani sektör ddğiştirecek o biraz içimi rahatlatıyor açıkçası. Ama merak ettiğim bişey var kocası gıda sektöründe olupta bu sorunu yaşayan var mı?
Başınız sagolsun...Yapacak birşey yok. Benim babam balıkçıydı, eve geldiği zaman her yer balık kokardı. Annem ne kadar kaynatsa, yıkasa da kıyafetlerinde az da olsa koku olurdu. Alışmıştık hassasiyetimiz olmasına rağmen
Canım babam, keşke yaşasaydı...
O günleri öyle özledim kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?