Kokular ...

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Her şey kokuyor . Yatak yorgan evin ici sınıfta çocuklar evde kocam . Yıkıyorum sürekli pencereleri açıyorum havalandiriyorum yok yok yok . Zavallı eşim sürekli sariliyor ilgileniyor kaçasım geliyo . Ne zaman bitecek bu

Her şey kokuyor . Yatak yorgan evin ici sınıfta çocuklar evde kocam . Yıkıyorum sürekli pencereleri açıyorum havalandiriyorum yok yok yok . Zavallı eşim sürekli sariliyor ilgileniyor kaçasım geliyo . Ne zaman bitecek bu
Ilerleyen haftalarda gecebilir ya da hamilelik boyunca surebilir, herkes farkli yasiyor.

Bana da buzdolabın içi bişey alırken nefesimi tutuyorum çöpe bakınca bulaşık kirlisini yerleştirince😔

Hadi siz hamilesiniz diye böylesiniz ben her zaman böyleyim :)) geçenlerde lahmacun sipariş etmiştik işyerine.lahmacunu karton gibi bir kutuya koymuşlar sıcak olduğu için kartonun kokusunu çekmiş resmen. Yiyemedim :( eşim yedi ama. Bazen yemek yaparken soğanı kavururuz ya mesela sonra oturup o yemeği yiyemem.kuzartma yaparsam yağ çok koktu diye kızartmayı yiyemem. Giyecekleri yazlık kışlık kaldırırım kaldırırken de temiz şekilde koyarım ama mevsim değiştiğinde çıkardığımda durmuş gibi bir koku oluyor katlanamıyorum,çıkardığım kıtafetleri tekrar yıkarım. Sabun da koydum yanlarına bu sefer de aşırı sabun kokup midemi bulandırıyor yok olmuyor bir türlü. Eşim filan kokmaz kokusunu çok severim ama benim de bu tarz şeylerim var işte. Bir de tabi herkes gibi ağız kokusundan çok rahatsız olurum. Bazıları sanki farkında değil gibi nefesini vere vere konuşuyor hiç hoşlanmıyorum :( tabi insanlık hali ama sonuçta o an fırçalayamayacaksa dişlerini ağzına bir sakız atabilir yada o kadar oflayıp poflayıp nefesini belirgin bir şekilde havaya saçmasalar daha iyi olur. Bazen her zaman yediğim peynirin kokusunu beni rahatsız eder yiyemem;bazen de her zaman kullandığım parfüm midemi bulandırır... o yüzden 3-4 şişe parfümüm var değişik değişik kullanıyorum :) ben migrenden sonra böyle kokulara ve ışığa çok hassas oldum...

Back
X