Gebeliğe Hazırlık Kokulu akıntı için bilgi lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
Kızlar herkese iyi akşamlar ,
4 aydır gebelik için uğraşıyoruz ancak olmadı . Yarın regli günüm hafiften sancılar giriyor ve akıntım var . Belli yarın olacağım. Ama ilk defa akıntım kokulu , yanma kalıntı vs yok . Antibiyotik kullanmak istemiyorum, soğan kürü yapsam işe yarar mı yada sizin önerebileceğinix farklı birsey.
Bir de bu durum gebeliğe engel olur mu ?

Bol su için ve yapabilirseniz sogan kürü yapın bence faydası olucaktır mutlaka

Kaş yapayım derken göz çıkartmayın soğan suyu herkese fayda sağlamaz diğer hormonlariniza zarar verir

Soğan kürü denemeyin hamilelik düşünüyorsanız belki hamilesinizdir belli olmaz soğan kürü düşük yaptırma riski var

Yok hamile değilim yarın regli olcağım belli sancım var ama antibiyotik kullanmakta istemiyorum başka yolu yok mı pekş

Yok hamile değilim yarın regli olcağım belli sancım var ama antibiyotik kullanmakta istemiyorum başka yolu yok mı pekş
Elma sirkesini suyla seyreltip temizleyin. Çok büyük ihtimalle mantar olmuşsunuz bol bol yoğurt yemeye çalışın. Geçmezse doktora gidin mutlaka fitil verir ki çok daha iyi sonuç alırsınız. Bu arada mantarda bazen sadece kötü koku yapar. Bu koku biraz balık ya da yumurtayı andırır

Evet doğrudur salo gününe randevu aldım zaten o zamana kadar elma sirkesi su ile temizleyetim belki koku gider cunku cok rahatsızım o kokudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…