Kokusuz,kaşıntı olmayan akıntı...

tilsim2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
668
0
96
İstanbul
Yalnızca ilişki sırasında gördüğüm ve hissettiğim mama kıvamında beyaz bir akıntım mevcut bulunmaktadır.Daha önceleri yumurtlama dönemim öncesi gelen bir sıvı olduğunu düşünüyordum fakat son iki aydır adet bitimimden sonrada bulgularına rastladım.Bilgilerinize sunarım...Doktor hanım,bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Sevgiler...

Yalnızca ilişki sırasında gördüğüm ve hissettiğim mama kıvamında beyaz bir akıntım mevcut bulunmaktadır.Daha önceleri yumurtlama dönemim öncesi gelen bir sıvı olduğunu düşünüyordum fakat son iki aydır adet bitimimden sonrada bulgularına rastladım.Bilgilerinize sunarım...Doktor hanım,bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Sevgiler...

selam geçmiş olsun. bu konu için bir doktora başvurmanız ve muayenenenizin yapğılması en doğrusu olacaktır, belliki bir sıkıntı var ama görmeden tedavi önermek doğru olmaz.

korkmak değil muayene olmak gerekir. ben birşey kanısında olduğumu yazmadım ki.

Bir sıkıntı olduğu kanısındaymışsınız...Lezyon da niteliği tespit edilmemiş bir bozukluk,normal dışı bir olay demek değilmidir?Çok özür dileyerek söylüyorum ama sanırım yazdıklarımı okumamışsınız...

Bir sıkıntı olduğu kanısındaymışsınız...Lezyon da niteliği tespit edilmemiş bir bozukluk,normal dışı bir olay demek değilmidir?Çok özür dileyerek söylüyorum ama sanırım yazdıklarımı okumamışsınız...

ben yazdıklarınızı okumadan sorularınıza cevap veremem kaldıkı basa dönup yazdıklarınızı tekrar siz de okursanız "lezyon" sözü sizden çıkıyor ve bana bir akıntıdan bahsediyorsunuz. polemik yaratmaksızın sizden ricam benile burda yazma enerjinizi doktora giderek sorununuzu çözmek yönünde kullanmanızdır.

Back
X