- Emoji Skoru
- 2.805
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Bunu da yapiyorum mesela o gün duş aldıysam bile dışarıda çok uzun kalırsam yapiyorumYa ben böyle durumda , koltuk altimi yıkıyorum önce sabunla sonrada dus jeliyle yıkıyorum.zaten bütün çamaşırları degistiriyorum. Dus alamadığım bir yerdeysem bunu yapıyorum
Bence günlük temizliğini yaptığın sürece takıntı haline getirmemeye çalışmalısın yanında parfüm taşı her lavaboya girdiğinde tazele ben parfümümü minik şişelere koyuyorum işte çok koşturduğum için tazeliyorum devamlıArkadaşlar merhaba size birsey danismak istiyorum normalde günlük yıkanmaya cok dikkat eden biriyim hatta özellikle duşu aksamdan degil de sabahtan alirim gece terleyip kokarım diye
Ama o gün geç kalıp da duş anlamadıysam o kadar panik oluyorum ki biri bana yaklaşınca ya kokuyorsam diye üstümden soğuk terler akiyor sanki öyle panik oluyorum kafaya takıyorum
O gun duş almışsa bile benim bulunduğum ortamda biri tuhaf bi koku var deyince acaba ben mi kokuyorum diye tedirgin oluyorum boyle düşündüğümü de kimseye söylemiyorum
Bir kere bir arkadaşım bana parfüm hediye etmişti sonrainda da deodorant hediye etmişti yurtdisindan geldi cok guzel kokuyor diye o zamanlarda acaba ben kokuyor muyum diye cok fazla evham yaptım sonra birgun doğal ürünlerle ilgili bir siteden bana oyle birsey onerince ya ben kokuyor muyum onun için mi önerdim dedim daha önceden de deodorant falan hediye edince boyle dusundum yok dedi
Kardesim normalde koksam söyleyecek karakterde biri ona sordum yok ben koku alsam söylerim korkmuyorsun dedi
Ama iste duş alamadığım zamanlarda günü diken üstünde tamamlıyorum
İç camasirlarimi günlük değiştirmeye dikkat ederim ev ziyaretine gidersem çorabımı değişirim ayakkabının içindeki çorapla girmemeye çalışırım o eve ama iste duş da alsam parfüm de sıksam bu tedirginliği asamiyorum
Dün çok soğuktu evden çıkarken hasta olurum diye düş almadim sabah alıyorum diye aksamda almadim sabahta gec kalıyordum 2 gün yikanamadim diye sanki ben kokuyormusum gibi hissediyorum odamdan cikamiyorum halletmem gereken işler var ama ben ya kokuyorsam diye panikliyorum
Bunu kimseye sormadan anlamanın yöntemi yok mudur yada bi insan kaç gün düş almazsa kokar be bunu nerden ogrenebilirim
Eşimle buna lavabo duşu diyoruz. Özellikle kimse yoksa ve tek kişilik lavaboysa iyi oluyorYa ben böyle durumda , koltuk altimi yıkıyorum önce sabunla sonrada dus jeliyle yıkıyorum.zaten bütün çamaşırları degistiriyorum. Dus alamadığım bir yerdeysem bunu yapıyorum
Deotak da hoşuma gitti benim, onunda sıfır koku.İnsan kendi kokuyor mu kokmuyor mu anlar ya. Çok mu terliyorsunuz gün içinde devamlı stres olduğunuz bir iş falan mı yapıyorsunuz? İncia marka roll on var onu kullanabilirsin tamamen doğal ve sıfır koku yapıyor. Yani normalde deodorant sıkınca gün içinde insana ekşi ekşi deodorantlı bi koku kalır ter değil de deodorant kokusu anlarsınız demek istediğimi. Bunda öyşe birşey de olmuyor tamamen sıfır koku. Sadece kıyafetime parfüm sıktıysam onun kokusu ve sıfır vucut kokusu diyebilirim...
Evet bir de ben sevemiyorum ya deodorantlar da ne olursa olsun garip bir koku yapıyor. Bu doğal içerikli roll onlae çok başarılıDeotak da hoşuma gitti benim, onunda sıfır koku.
Her ortamda parfüm deodarant kullanmayın. Umuma açık yerlerde özellikle, benim gibi alerjik astımı olanlar kriz geçiriyor.