Karın germeden sonra tabiki kaldı. Sezaryen izinden baya uzun bi iz.İz kaldı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karın germeden sonra tabiki kaldı. Sezaryen izinden baya uzun bi iz.İz kaldı mı
bende kucultmek istiyorum sonraki surec nasil gecti paylaşırmısınız lutfen. Agri sureci, kolları kullanma durumu arac kullanabildinizmi vsKüçülttüm![]()
Darısı başıma inşallah bende olucam bu ara istiyoruzAğrı yok denecek kadar az. Onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Çok basitti benim için.
Merhaba canım evet fazla söylemişler İstanbul'dayım bende istersen söylerim özelde arar sorarsın fiyatları.Merhaba Turta.bende senin yapacağın işlemlerden yapicam yani yapmak istiyorum ama bana söyledikleri fiyat ucuk bir doktor 50 bin TL dedi diğeri 70 bin TL bunlara hersey dahil,ben yurtdışından gideceğim İstanbul'a birinde 5 gün birinde 9 gün otel dahil,korse,kan tahlilleri falan da. Çok fazla değil mi yahu?
Ben senin yazılarını tek tek okudum. Geçmiş olsun bir an önce enfeksiyon biter de istediğin vücuda kavuşursun. Benimki özel bir doktor galiba sosyete doktoruymuş Mert Demirel ve Altan Yücetaş ikisi de ucuk fiyatlar söylediMerhaba canım evet fazla söylemişler İstanbul'dayım bende istersen söylerim özelde arar sorarsın fiyatları.
Korse ameliyat kan tahlilleri hepsi 15 e geliyor benim çünkü.
Kan enfeksiyonumdan kurtulur kurtulmaz hemen olucam ins
Ozaman normal sekerim yani doktordan doktora fark ediyor tabi.Ben senin yazılarını tek tek okudum. Geçmiş olsun bir an önce enfeksiyon biter de istediğin vücuda kavuşursun. Benimki özel bir doktor galiba sosyete doktoruymuş Mert Demirel ve Altan Yücetaş ikisi de ucuk fiyatlar söyledioff
Ne zaman enfeksiyon biterse yaparsın ameliyati?Ozaman normal sekerim yani doktordan doktora fark ediyor tabi.
İnşallah canım ya 2 kere döndüm kapıdan bir kere de çizmişti vicudumu
Hafta içi kan vericem yüksekse yine devlete gidicem canım dalağım şişiyor benim aslında esimle konuştuk marta kadar olmuş olurum çünkü yazin o korse çekilmez yaza kadarda düzelmiş olurum diye planladikNe zaman enfeksiyon biterse yaparsın ameliyati?
Bende aslında Martta istiyordum,ama ailemle gelmeye karar verdik ve kardeşimin okulu var nisan sonunda dönebileceğim ama ben Kanada'da yaşıyorum ve hava biraz geç sıcak oluyor. Haber ver bana :) yorumlarını dinlemek isterimHafta içi kan vericem yüksekse yine devlete gidicem canım dalağım şişiyor benim aslında esimle konuştuk marta kadar olmuş olurum çünkü yazin o korse çekilmez yaza kadarda düzelmiş olurum diye planladik