Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kime yaptiriyorsun nasıl karar verdin ne kadarYokmu kimse üzdüüğğğ![]()
Canim kime yaptiriyorsun nasıl karar verdin ne
merhaba oldunuz mu ameliyatları ?Adnan menderes üniversitesinde osman hocaya olacağım karar vermem hiç zor ılması çok ciddi bi kilo verince öyle yaşamak artık istemedim ve kararımı verdim fakat yine olan birilerinden bilgi almak istiyorum da kimsede bilgi vermek istemiyor galiba![]()
Oldum evet 9 gün oldu doktorum kollarımdan fazla almış kollar kapanmadı dikişlerim açık 1 2 ayda anca iyileşenileckmişimmerhaba oldunuz mu ameliyatları ?
çok geçmiş olsun , korse ne kadar takacakmışsınıt
Teşekkür ederim, tam net bi tarih söyleyemiyor şuan ama 1 aydan fazla bi süre olduğunu anladımçok geçmiş olsun , korse ne kadar takacakmışsınız?
Onda bir problemim yok gayet iyi geçiyor normal iyileşme süreci hatta iyileşti bile diyebilirimmerhaba uyluk germe nasıl geçti?
kasığınıza mı dikildi acaba?Onda bir problemim yok gayet iyi geçiyor normal iyileşme süreci hatta iyileşti bile diyebilirim
Hem kasık hemde dizime kadar dikişlerim var tek sorun wc onun için huni aldık o şekilde yapıyorm çünkü dikişlerin kuru olması lazım bide bugün 5 gün önce gelen bir reglm oldu vay bana vaylar banakasığınıza mı dikildi acaba?
Dikişlerimde şükür açılma olmadı çık dikkat ettik annemle büyük tuvaletimide klozete evde oturabildğim bi sandalyenin ortasını babam kestirdi klozete koyuyorlar haliyle yükseliyor o şekilde yapıyorm bi arkadaşta çocuk deniz simitleri şişirmiş klozete koymuş ama sandalye benim işimi gördübenim de hemen ardından başlayacak reglim var. dikişlerinizde açılma oldumu? büyük tuvaletinizi nasıl yaptınız
Eczaneden adet geciktirici ilaç alın veya tampon em iyisi ben tampon kullanamıyorum eğer kullanmak için müsaitseniz tampon kullanın benim gibi değilseniz adet geciktirici alıp kullanmaya başLynDikişlerimde şükür açılma olmadı çık dikkat ettik annemle büyük tuvaletimide klozete evde oturabildğim bi sandalyenin ortasını babam kestirdi klozete koyuyorlar haliyle yükseliyor o şekilde yapıyorm bi arkadaşta çocuk deniz simitleri şişirmiş klozete koymuş ama sandalye benim işimi gördü
Size özelden yazdımEczaneden adet geciktirici ilaç alın veya tampon em iyisi ben tampon kullanamıyorum eğer kullanmak için müsaitseniz tampon kullanın benim gibi değilseniz adet geciktirici alıp kullanmaya başLyn