Kol ve uyluk germe ameliyatı olan varmı?

NevcaN09

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
19
21
18
32
Merhabalar canlar 1 Aralıkta uyluk germe ve kol germe ameliyatlarında aynı zamanda olacağım bu ameliyatları olan varmı varsa bilgilendirebilirmi acaba çok araştırma yaptım fakat olan biriyle konuşmak istiyorum hemde ilerde olacak olanlara yol göstersin istiyorum

Adnan menderes üniversitesinde osman hocaya olacağım karar vermem hiç zor ılması çok ciddi bi kilo verince öyle yaşamak artık istemedim ve kararımı verdim fakat yine olan birilerinden bilgi almak istiyorum da kimsede bilgi vermek istemiyor galiba 😀

Adnan menderes üniversitesinde osman hocaya olacağım karar vermem hiç zor ılması çok ciddi bi kilo verince öyle yaşamak artık istemedim ve kararımı verdim fakat yine olan birilerinden bilgi almak istiyorum da kimsede bilgi vermek istemiyor galiba 😀
merhaba oldunuz mu ameliyatları ?

Oldum evet 9 gün oldu doktorum kollarımdan fazla almış kollar kapanmadı dikişlerim açık 1 2 ayda anca iyileşenileckmişim

benim de hemen ardından başlayacak reglim var. dikişlerinizde açılma oldumu? büyük tuvaletinizi nasıl yaptınız

benim de hemen ardından başlayacak reglim var. dikişlerinizde açılma oldumu? büyük tuvaletinizi nasıl yaptınız
Dikişlerimde şükür açılma olmadı çık dikkat ettik annemle büyük tuvaletimide klozete evde oturabildğim bi sandalyenin ortasını babam kestirdi klozete koyuyorlar haliyle yükseliyor o şekilde yapıyorm bi arkadaşta çocuk deniz simitleri şişirmiş klozete koymuş ama sandalye benim işimi gördü

Dikişlerimde şükür açılma olmadı çık dikkat ettik annemle büyük tuvaletimide klozete evde oturabildğim bi sandalyenin ortasını babam kestirdi klozete koyuyorlar haliyle yükseliyor o şekilde yapıyorm bi arkadaşta çocuk deniz simitleri şişirmiş klozete koymuş ama sandalye benim işimi gördü
Eczaneden adet geciktirici ilaç alın veya tampon em iyisi ben tampon kullanamıyorum eğer kullanmak için müsaitseniz tampon kullanın benim gibi değilseniz adet geciktirici alıp kullanmaya başLyn

Back
X