kolan international dr. meliz onbaşıoğlu hakkında bilgi

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
başından beri gidiyorum ama kıbrıslı ve türkiyede çok gçmişi yok.benim de ilk gebeliğim riskliydi korkuyorum acaba koln internationalda doğum yapan ve meliz hanıma giden vrmı?

başından beri gidiyorum ama kıbrıslı ve türkiyede çok gçmişi yok.benim de ilk gebeliğim riskliydi korkuyorum acaba koln internationalda doğum yapan ve meliz hanıma giden vrmı?

Mrb
Ben meliz hnma gidiyorum çokda memnunm ama bu birazda drdan ne beklediğine bağlı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb
Ben meliz hnma gidiyorum çokda memnunm ama bu birazda drdan ne beklediğine bağlı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sanırım sorumu görmediniz.tekrar rahatsız ediyorum ama doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız memnun olurum.

Merhaba şimdi gördüm yazdığınızı daha bir ay önce konuştuk 3500 normal doğum 3900 sezeryan diye fiyat aldık

Merhaba şimdi gördüm yazdığınızı daha bir ay önce konuştuk 3500 normal doğum 3900 sezeryan diye fiyat aldık

merhaba dikkatimi cekti bende kolan hast. arastırması yapıyorumda aldığınız fiyat sgksız fiyat mı? 3500Tl sanki fazla gibi geldi

cevabınız için çok teşekkür ederim..peki hastanenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz..medikalparkla karşılaştırmaya çalışıyorum da ben..kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi

cevabınız için çok teşekkür ederim..peki hastanenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz..medikalparkla karşılaştırmaya çalışıyorum da ben..kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi
Mrb
Bende Meliz Hanıma gidiyorum, çok iyi bir doktor çokta memnunum, Kolan hastanesini diğer hastanelerle kıyasladığımda bence çok kaliteli bir hastane, tavsiye ederim,

merhaba dikkatimi cekti bende kolan hast. arastırması yapıyorumda aldığınız fiyat sgksız fiyat mı? 3500Tl sanki fazla gibi geldi

canım bende ilgili doktora gidiyordum ancak 2 ay önce bıraktım kendisini. benim yaşadığım durumlar ise muane sırası çok bekliyorum her defasında 45 dk dan fazla bekledim muane esnasında telefonu çaldığında beni bırakıp telefon ile konuştu belki bu bir kez olsa tahammül edebilirdim ama bu durumu 3-4 kez yaşadım ayrıca ben kullandığım yada kullanacağım ilaçları söylüyordum ben sölemeden omega vs ilaçları almamı kendisi söylemedi bayram tatilinde ciddi sancılarım vardı ve gsm den aradım ancak doktor yerine karşımda sekreterini buldum ve sekreteri doktorun izinde olduğunu dönüşte hastaneye gelmemi sötyledi eğer ben doğum için o kadar para harcayıp birde istediğimde doktoruma ulaşamayacaksam özele neden gideyim? ilk muanede ne kadar ilgili ise daha sonraları o kadar ilgisiz davrandı ve hastane evime çok yakın olmasına rağmen bıraktım benim yaşadıklarım bunlar aksine bende tavsiye üzerine gitmiştim ama ben hiç memnun kalmadım ve 32 haftalıkken bıraktım kendisini

cevabınız için çok teşekkür ederim..peki hastanenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz..medikalparkla karşılaştırmaya çalışıyorum da ben..kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi[/QUO

normal doğum 2100 sezeryan 2600 isteğe bağlı sezeryan ise 3100 epidural istersen +600 daha veriyosun

Mrb bende meliz hanima gidiyorum gayette memnunum kendisinden. Kendisi kibrisli olabilir ama egitimlerini turkiyede almis özgecmisini okursaniz yaziyo zaten. ilk gunden beri cok ilgili ve guleryuzlu. Ben daha once baska bi hastaneye gidiodum orayi birakip meliz hanima gectim. Dogumumada az kaldi ins boylede devam ederiz. Birde dr dan ne beklediginiz onemli...

Ayse hanim bende saglik calisaniyim etfalde calisiyodum meliz hanimi arastirarak buldum kolandan once turkiye hastanesine gittim ama tam bi felaketti sonrasinda meliz hanima gectim. Dr un katildigi seminerleri vehocalarini arastirdim baya iyiydi bide sansim yaver gitti daha once giden hic bi arkadasim kendisine giden yoktu normal dogum istedigimi ilk basta belirtmistim bana hic daha fazla para almak adina sezeryan yapalim demedi ve 5 aralikta normal dogum yaptim ebe hemsiremde cok iyiydi ve turkiye hastanesi normal doguma nobetci dr a normal dogumu yaptirirken meliz hnm ilk muayenede numarasini verdi bisey olursa ara dogum zamani hbr et geliorm dedi ve dogumda kendi vardi. Ama bu isler biraz sansada bakio ben memnun kaldim die herkes memnun kalacak die bi sart yok ama benilk gunden itibaren hic sorun yasamadm tek sikintim her muayene zamani meliz hanimin cok kilo aliyosun abur cubur yemiceksin doguramazsin direktiflerimle gecti :) iyikide yapmis dogumdan 1 ay sora aldigim kilolarin 12 kilosunu verdm

Fiyatlar zam geldikce artio ama ilk muayenede ne fiyat veriosalar onu oduosunuz diger zamlari yansitmiolar bize ilk 2100 dediler normal dogum icin sonra zam geldi normal dogum 2600 oldu ama biz ilk fiyati odedik son zamanlarda hastane arab ulke hastalariyla anlasma yapmisti yogunluk vardi simdi nasildir bilemem

Sskli normal 2100 e yaptim ben dogumumu aralik ayinda ama fiyatlari degisiyor saglik bakanligi zam yaptikca muayene ucreti 62 liraydi tahlillerimi hep devlet hastanesinde yaptirip gittim sadece son zamanlarda nst ucreti oluyo ekstra 30 lira normal dogumda 1 gece yatis tahliller bebegin muayenesiasisi ucrete dahil ben dr hanimdan cok memnun kaldim msjini yeni gordum gec oldu ama insallah isinize yarar

Geçen hafta tanıştım kendisiyle ve cok memnun kaldım. Cana yakın, ilgili biri. Çok sevdim kendisini. İnşallah yıllar boyu giderim. Yaşadığım jinekolojik siddetlerden sonra çok iyi geldi bana

Meliz Hanım gayet güler yüzlü olsa da, son dönemde hasta sayısı arttığı için kesinlikle gereken ilgiyi gösteremiyor. Bakın göstermiyor demiyorum ama gösteremiyor.

Birincisi sekreteri olan kız çok agresif ve sivri dilli bir bayan. Evet Meliz hn. cep telefonunu veriyor ama hafta içi ararsanız kesinlikle konuşamıyorsunuz. O sinir bozucu bayan arkadaş açıyor telefonu. Ve derdiniz, sıkıntınız ne diye sormadan tamam arattıracağım diyor. Ondan sonra saatlerce telefon gelmesini beklemekle geçiyor vaktiniz. Allah korusun ciddi bir şeyiniz olsa, maazalah... Sekreter hanım lutfedip sormaya tenezzül bile etmiyor.

Bunun yanında maalesef yukarıda kanaması olduğunu fark edememesi ve bebek cinsiyetinin çözememesi gibi durumları neredeyse birebir ben de yaşıyorum şu sıralar. Evet çok tatlı çok cici bir doktor fakat maaelsef ingilizcede "over rated" denen, fazla abartılı ve çok da tecrübeli olmayan bir doktor olduğunu mutlaka söylemeliyim.

Her defasında, ancak bilgisayara baktığında süreçlerle ilgili neler yaptık, neler oldu hatırlıyor. Aksi takdirde 4-5 kere muayeneye de gitseniz, bir sonrakinde yine sizi ilk kez gidiyormuş gibi birazcık yabancılıyor. O yüzden kendisine gitmeyin demek etik olmaz fakat daha ilgili bir doktor, ve güleryüzlü bir yardımcısı olsun diyorsanız, farklı alternatiflere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ben de şu an alternatif doktorlara bakıyorum, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim...

Meliz Hanım gayet güler yüzlü olsa da, son dönemde hasta sayısı arttığı için kesinlikle gereken ilgiyi gösteremiyor. Bakın göstermiyor demiyorum ama gösteremiyor.

Birincisi sekreteri olan kız çok agresif ve sivri dilli bir bayan. Evet Meliz hn. cep telefonunu veriyor ama hafta içi ararsanız kesinlikle konuşamıyorsunuz. O sinir bozucu bayan arkadaş açıyor telefonu. Ve derdiniz, sıkıntınız ne diye sormadan tamam arattıracağım diyor. Ondan sonra saatlerce telefon gelmesini beklemekle geçiyor vaktiniz. Allah korusun ciddi bir şeyiniz olsa, maazalah... Sekreter hanım lutfedip sormaya tenezzül bile etmiyor.

Bunun yanında maalesef yukarıda kanaması olduğunu fark edememesi ve bebek cinsiyetinin çözememesi gibi durumları neredeyse birebir ben de yaşıyorum şu sıralar. Evet çok tatlı çok cici bir doktor fakat maaelsef ingilizcede "over rated" denen, fazla abartılı ve çok da tecrübeli olmayan bir doktor olduğunu mutlaka söylemeliyim.

Her defasında, ancak bilgisayara baktığında süreçlerle ilgili neler yaptık, neler oldu hatırlıyor. Aksi takdirde 4-5 kere muayeneye de gitseniz, bir sonrakinde yine sizi ilk kez gidiyormuş gibi birazcık yabancılıyor. O yüzden kendisine gitmeyin demek etik olmaz fakat daha ilgili bir doktor, ve güleryüzlü bir yardımcısı olsun diyorsanız, farklı alternatiflere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ben de şu an alternatif doktorlara bakıyorum, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim...
nisa hastanesine yakınsanız derya kanza gül ü tavsiye ederim

Merhaba,

Şişli Kolan Hastanesi'de seval zeren hakkında bilgisi olan var mı?
İlk olarak Meliz'e gidiyordum. 3 haftalikken düşük yapıp ağlayarak saat 9.30 da aradim diye " bu saatte bunun için mi aranır " diye ters bir tepki verdiği için Seval hanima gidiyorum. 2 kez muayene oldum, sevecen ve sabırla tüm sorularıma cevap verdi. Memnun kaldim. Umarım yine hayal kırıklığı yaşamam.

Back
X