Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başından beri gidiyorum ama kıbrıslı ve türkiyede çok gçmişi yok.benim de ilk gebeliğim riskliydi korkuyorum acaba koln internationalda doğum yapan ve meliz hanıma giden vrmı?
Merhaba.acaba sizden muayene ücreti ve dogum ücreti hakkinda bilgi alablirmiyim..tesekkür ederim :)Mrb
Ben meliz hnma gidiyorum çokda memnunm ama bu birazda drdan ne beklediğine bağlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sanırım sorumu görmediniz.tekrar rahatsız ediyorum ama doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız memnun olurum.Mrb
Ben meliz hnma gidiyorum çokda memnunm ama bu birazda drdan ne beklediğine bağlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba şimdi gördüm yazdığınızı daha bir ay önce konuştuk 3500 normal doğum 3900 sezeryan diye fiyat aldık
merhaba dikkatimi cekti bende kolan hast. arastırması yapıyorumda aldığınız fiyat sgksız fiyat mı? 3500Tl sanki fazla gibi geldi
cevabınız için çok teşekkür ederim..peki hastanenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz..medikalparkla karşılaştırmaya çalışıyorum da ben..kusura bakmayın rahatsız ediyorum siziMerhaba şimdi gördüm yazdığınızı daha bir ay önce konuştuk 3500 normal doğum 3900 sezeryan diye fiyat aldık
Mrbcevabınız için çok teşekkür ederim..peki hastanenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz..medikalparkla karşılaştırmaya çalışıyorum da ben..kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi
merhaba dikkatimi cekti bende kolan hast. arastırması yapıyorumda aldığınız fiyat sgksız fiyat mı? 3500Tl sanki fazla gibi geldi
cevabınız için çok teşekkür ederim..peki hastanenin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz..medikalparkla karşılaştırmaya çalışıyorum da ben..kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi[/QUO
normal doğum 2100 sezeryan 2600 isteğe bağlı sezeryan ise 3100 epidural istersen +600 daha veriyosun
nisa hastanesine yakınsanız derya kanza gül ü tavsiye ederimMeliz Hanım gayet güler yüzlü olsa da, son dönemde hasta sayısı arttığı için kesinlikle gereken ilgiyi gösteremiyor. Bakın göstermiyor demiyorum ama gösteremiyor.
Birincisi sekreteri olan kız çok agresif ve sivri dilli bir bayan. Evet Meliz hn. cep telefonunu veriyor ama hafta içi ararsanız kesinlikle konuşamıyorsunuz. O sinir bozucu bayan arkadaş açıyor telefonu. Ve derdiniz, sıkıntınız ne diye sormadan tamam arattıracağım diyor. Ondan sonra saatlerce telefon gelmesini beklemekle geçiyor vaktiniz. Allah korusun ciddi bir şeyiniz olsa, maazalah... Sekreter hanım lutfedip sormaya tenezzül bile etmiyor.
Bunun yanında maalesef yukarıda kanaması olduğunu fark edememesi ve bebek cinsiyetinin çözememesi gibi durumları neredeyse birebir ben de yaşıyorum şu sıralar. Evet çok tatlı çok cici bir doktor fakat maaelsef ingilizcede "over rated" denen, fazla abartılı ve çok da tecrübeli olmayan bir doktor olduğunu mutlaka söylemeliyim.
Her defasında, ancak bilgisayara baktığında süreçlerle ilgili neler yaptık, neler oldu hatırlıyor. Aksi takdirde 4-5 kere muayeneye de gitseniz, bir sonrakinde yine sizi ilk kez gidiyormuş gibi birazcık yabancılıyor. O yüzden kendisine gitmeyin demek etik olmaz fakat daha ilgili bir doktor, ve güleryüzlü bir yardımcısı olsun diyorsanız, farklı alternatiflere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Ben de şu an alternatif doktorlara bakıyorum, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim...
İlk olarak Meliz'e gidiyordum. 3 haftalikken düşük yapıp ağlayarak saat 9.30 da aradim diye " bu saatte bunun için mi aranır " diye ters bir tepki verdiği için Seval hanima gidiyorum. 2 kez muayene oldum, sevecen ve sabırla tüm sorularıma cevap verdi. Memnun kaldim. Umarım yine hayal kırıklığı yaşamam.Merhaba,
Şişli Kolan Hastanesi'de seval zeren hakkında bilgisi olan var mı?