Merhaba,
Seval Hanım'ın gençliği dolayısıyla pek tecrübeli olmaması beni tedirgin eden noktalardan biriydi.Gbeliğimin ilk dönemleri dr araştırırken Meliz Hanımı düşünmüş ama çoook yoğun olması nedeniyle Seval Hanıma karar vermiştim.
Ama biz gebeler doktorumuza kolay ulaşabilmeliyiz ve hızlı cevap alabilmeliyiz bence.
Ben kaprisli zırt pırt doktorunu arayan bir gebe olmadım hiç.Gebeliğimde yaşadığım çoğu durumu normaldir diyip sorma gereği bile duymadım.
Kurban bayramında gebeliğimin ilk zamanından beri devam eden vajinal baskım şiddetlenmiş ve vajinamda inanılmaz değişiklikler olmuştu.Bayram olması nedeniyle özel hayatına saygı duyup maill attım Seval Hanıma ve durumdan bahsettim..korkunç bir baskı var renk değişikliği ve girintili çıkıntılı şişlikler var diye tarif ettim.."Akıntı ve kaşıntı yoksa normaldir"dedi..Yani mantar enfeksiyonu yoksa salla dedi :)
İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu kendi kendime vajinal varis olabileceğim şüphesini güçlendirdim..Ertesi gün yine mail attım "durum hiç normal görünmüyor,bacak aramda kocaman testis varmış gibi ve yaşantımı ciddi etkiliyor"diye tarif ettim hatta o kadar çaresizdim ki mahrem bölgemin fotoğrafını çekip maille göndermeyi bile düşündüm..Mailime cevap vermedi!!
sonraki hafta kontrolümde hatırlamadı bile sorunumu,ben vajinal muayene olmak istediğimi söylediğimde muayene etti ve muayene sırasında gözleri faltaşı gibi açıldı"böylesini hiç görmemiştim"dedi..
haftalardır beni kontrol eden doktorun benim karakterimle ilgili bilgi sahibi olup,"bu hastam ciddi diyorsa durum ciddidir"diyip beni önemsemesini bekledim,maalesef olmadı..
artık uzun zaman geçtiğinden yeni doktor hastane araştırıp deneme-yanılma yöntemiyle değişiklik yapmak istemediğimden iyi bari devam edeyim diyip Seval Hanıma devam ettim.
Alllah bi şekilde razı gelmedi sanırım ve hastaneden ayrıldı,ayrıldığını maalesef instagramdan öğrendim!!ve 2gün sonrasına rutin muayenem varken! tedirgin oldum aradım,mesaj gödnerdim ertesi gün ya da sonraki gün geri döndü..
vs vs vs
sonrasında yukarılarda diğer mesajlarımda da yazdığım gibi biçare Meliz Hanıma başlayayım bari,hem bütün tahlillerim hastanenin bilgi bankasında saklı diyip Meliz Hanıma gittim.Çok mutlu ayrıldım ve kendisine de söylediğim gibi demekki bebeğime ilk Meliz Hanımın dokunması gerekiyormuş :))
Çok uzun yazdım ama açıkça durumu belirtmek istedim
Allah yardımcınız olsun,bol şans sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşallahhhh