Kolay doğum tecrübelerinizi paylaşır mısınız

elifdeniz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
8
3
1
31
Merhaba 7 haftalık hamileyim ilk dogumum zor oldu sezeryan oldu ve enfeksiyon kaptı yaram 10 gün hastanede yattım sezeryan olmama rağmen normal doğum yapılabilir mi ve çok korkuyorum sezeryan ve normal doğumdan yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyor

Öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bildiğim kadarıyla sezaryen sonrası normal doğum oluyor, ancak doktorunuz sizi daha doğru bir şekilde yönlendirecektir. İçinizi ferah tutun, hem kendi sağlığınız hem de bebişin sağlığı için stres yapmayın

Ssvd yapan bir doktor tercih edebilirsiniz, sezeryan sizi korkuttuysa. Benim bu 2. Olacak inşallah

Teşekkür ederim bilginiz için

Ssvd yapan bir doktor tercih edebilirsiniz, sezeryan sizi korkuttuysa. Benim bu 2. Olacak inşallah
Ssvd. Ne oluyor acaba anlamadım benimde bu ikinci ilk çok zor oldu korkuyorum acaba bu sefer normal yapsam nasıl olur atlatabilir miyim bunun için neler yapmam lazım bu haftalarda ve doğuma kadar ne süreç izlemeliyim bunları merak ediyorum

Ssvd sezeryan sonrası vajinal doğum yani normal doğum demek. İlk doğum üstünden en az 2 yıl geçince yapılır.
Benim ilki normaldi bunu da öyle istiyorum sadece o an ağrım var çocuk doğunca sen de yeniden doğmuş gibi oluyorsun.
36. Haftamdan itibaren hergun 5 adet hurma yiyeceğim, sabah akşam squat, bil yürüyüş, merdiven inip çıkma yapacağım ben inşallah kolay doğum olur

Size tavsiyem iyi kötü hic kimsenin doğum tecrübesini dinlemeyin. Herkesin farklı bir doğum hikayesi vardır. Daha şimdiden doğumu düsünmek korkmanızdan başka hiçbir ise yaramaz.

İnşallah ağrısız sızısız bir doğum yaparsınız sağlıkla kucağına alırsınız bebeğinizi benimde ikinci ilki sezeryan oldu ve çok zor geçti enfeksiyon vs. Falan o yüzden sezeryandan gözüm korktu ama normalde yapabilir miyim bilmiyorum daha mı iyi olur daha mı kötü olur diye

Size tavsiyem iyi kötü hic kimsenin doğum tecrübesini dinlemeyin. Herkesin farklı bir doğum hikayesi vardır. Daha şimdiden doğumu düsünmek korkmanızdan başka hiçbir ise yaramaz.
Bu ikinci hamileliğim ilki sezeryan oldu çok kötü geçti o yüzden korkuyorum

Hanımlar benm dogumdan 18 ay sonra hamile kaldım bebegim 25 26 aylik olunca ikinci dogum olacak yaparlar mı normal doğum devlet hayır direk sezeryan dedi kendi doktoruma 30 haftadan sonra gideceğim bakalim ne diyecek

2 sene sonra yapılıyor diye biliyorum ama yinede doktorunuza danışın
Hanımlar benm dogumdan 18 ay sonra hamile kaldım bebegim 25 26 aylik olunca ikinci dogum olacak yaparlar mı normal doğum devlet hayır direk sezeryan dedi kendi doktoruma 30 haftadan sonra gideceğim bakalim ne diyecek

Devlet asla yapmıyor. Özellerde bunu destekleyen doktorlar yapıyor. işte dikiş ve bilmediğim birkaç şeye daha bakıp olup olamayacağını söylüyorlar. Yine doğum sırasında bir tehlike olursa sezeryana alıyorlar hemen. Bence denemeye değer

Yapabilirsin neden yapamayasin ki
Devlette sanmıyorum, özelde yapanlar var

Dinledigin dogum hikayeleri sana hiçbir faydası olmayacak çünkü her dogum kendine özel oluyor 2 normal dogum yaptım ikisi de tamamen farklı süreçlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…