Ben anlatayım
elimde gebelikle ilgili bir kitap vardı orada gösterilen egzersizleri düzenli olmasada yaptım başkada birşey yapmadım
gece üçte bel ağrısıyla uyandım dakika tuttum baktım 5 dak.da bir gelmiyor tekrar uyudum
sabah uyandım gayet normal ara ara belimde ağrı oluyordu adet sancısından biraz fazla eşim annem kayınvalidem hastaneye gitmemi söylüyorlardı ama ben gitmedim akşam saat beş gibi sancılar biraz daha fazlalaştı artık hastaneye gitme vakti gelmişti
doktor muayene etti doğum başlamış 3 cm açılma var dedi bekleme odasına aldılar yanımda doğumu bekleyen 2 kadın daha vardı biri bağırıyordu biride sessizce ağlıyordu ben şaşkınlıkla onları izliyordum ebe geldi dedimki çok mu kötü bu doğum sancısı ebe gülerek sen şu an hangi sancıyı çekiyorsun dedi:)
saat dokuzda doğumhaneye girdim sancılarım bayağı artmıştı ama öyle dayanılamayacak kadar değildi
sancı başladımı ıkınıyordum kesildimi dr.la muhabbet ediyordum 25 dak. sonrada kızımı kucağıma
aldım
ben kolay doğum yaptım inanın Allah o gücü size veriyor birde sadece kızımı kucağıma alacağım anı bekledim korkmadım ne kadar korkarsanız o kadar fazla sancı hissedersiniz
hepinize kolay doğumlar diliyorum[/QUOTE
evlenmeden önce ilk gece diye korkuturlar... bebek istersin doğumdan korkuturlar... ne kadar güzel anlatmışsın inan böyle anlatımları okuyunca içim rahatlıyor... a.s.