Kolay doğum yapan anneler lütfen sırrınızı verin :))

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.685
6
641
43
Ankara
Kolay doğum yapan annişler,sırlarınızı paylaşırmısınız?Hurmamı yediniz,maydonoz suyumu içtiniz,kegel egzersizimi yaptınız??a.s.Birde doğumunuzu ucundan azcık anlatında rahatlayalım.Hep acı sahnelerini okumaktan içim daraldı.O kadarda zor değil korkmayın diyen annelerden msjlar bekliyoruz.Epidural olanlar hariç.

kizlar bendesizin gibiyim
ama size sunu diyeyimm herkesin vucuk yapisiyla ilgilii normal dogum
kimisi uc tanede dogursa ayni aciyi cekiyorr kimisi ilkinde bir ikinmada cikariyormus
bizim bi tanidik var mesela eltimm de ilk dogum yaptii hemde epiduralle onun rahmi catisi cok darmiss neysee coook zor oldu diyor(ama inanmiyorumm hali hicde berbat degildii)
yine birisi epiduralsiiz nasil ciktigini anlamadim adet sancisi gibi birsey hissettim
ve sonrada bebegin sesini duydum diyorr
yanii insallah bizde bir avazda kurtulanlardan oluruzz

hadı bayanlar yazın da bılgılenelım yazık degıl mı bıze sız yaptınız bıttı sıra bızde destek olun eccuk... a.s.

Ben anlatayım
elimde gebelikle ilgili bir kitap vardı orada gösterilen egzersizleri düzenli olmasada yaptım başkada birşey yapmadım
gece üçte bel ağrısıyla uyandım dakika tuttum baktım 5 dak.da bir gelmiyor tekrar uyudum
sabah uyandım gayet normal ara ara belimde ağrı oluyordu adet sancısından biraz fazla eşim annem kayınvalidem hastaneye gitmemi söylüyorlardı ama ben gitmedim akşam saat beş gibi sancılar biraz daha fazlalaştı artık hastaneye gitme vakti gelmişti
doktor muayene etti doğum başlamış 3 cm açılma var dedi bekleme odasına aldılar yanımda doğumu bekleyen 2 kadın daha vardı biri bağırıyordu biride sessizce ağlıyordu ben şaşkınlıkla onları izliyordum ebe geldi dedimki çok mu kötü bu doğum sancısı ebe gülerek sen şu an hangi sancıyı çekiyorsun dedi:)
saat dokuzda doğumhaneye girdim sancılarım bayağı artmıştı ama öyle dayanılamayacak kadar değildi
sancı başladımı ıkınıyordum kesildimi dr.la muhabbet ediyordum 25 dak. sonrada kızımı kucağıma
aldım
ben kolay doğum yaptım inanın Allah o gücü size veriyor birde sadece kızımı kucağıma alacağım anı bekledim korkmadım ne kadar korkarsanız o kadar fazla sancı hissedersiniz
hepinize kolay doğumlar diliyorum

Kız azıcık bahsetseydin ya şu egzersizlerdenjeyyar

ne kadar guzel cok sanslısın Allah bızede senınkı kadar kolay bır doğum nasip etsın ınsallah... a.s.

ben normal doğum yaptım sancılar biraz zorladı doğum yarım saatte bitti rahat doğumdu diyebilirim hatta ebe ve doktor hastanede son günlerde en rahat doğumu yapanmışım ben 9. aya kadar yürüdüm ve doğum esnasında soğuk kanlı oldum yapılması gerekenleri yaptım ıkınma tekniklerini öğrensabırlı ol bitiyor hemende ayağa kalktım korkmana gerek yok.

çoook kolay doğum yaptIM çünkü epiduralle normal doğumdu hiiç bişey hissetmedim ne ağrı ne sancı

çoook kolay doğum yaptIM çünkü epiduralle normal doğumdu hiiç bişey hissetmedim ne ağrı ne sancı

bende epidural+normal dusunuyorum..
anlatırmısın lutfen bıraz daha ayrıntılı.. çok merak ettım..
cevabını beklıyorum sevgıler.. a.s.

epuduralde belinden iğne yapıp alt tarafı uyuyşturuyorlar bu sayede sancıları hissetmiyorsun
ben hiç bir yan etkisini görmedim fakat bazı kişilerde bel ağrısı yada bel ağrısı olabiliyormuş

benim ilk dogumun 8 saat surdu..........ikinci ise 2.5 saat............ne kadar cekerseniz cekin,,o guzel varligi gorunce herseyi unutuyonuz bir anda...........

zemuszemus ne kadar güzel Allah herkese böyle doğum nasip etsin.

ben kullandığın kitabı soracaktım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…