Selamun aleykum bayanlar
Siz evde programli temizlik uyguluyormusunuz?Özellikle cocuklu anneler Evinizi nasil bir planla kolay temizliyorsunuz,düzenliyorsunuz?
Sizce Düzenmi temizlikmi önemli?
Bende kolay yolu buldum stressiz bisekilde evimi temiz birakmayi ama düzenlimi sorsaniz fazla istedigim gibi düzenli olamiyorum malesef.Her daim bugün burayi düzeltecem derken aksamlari yorgun düsüyorum?
Birbirimize fikir vere biliriz isterseniz!
Benim uygulayacagim plani merak edenlere yazarim insaallah:)
Selamun aleykum bayanlar
Siz evde programli temizlik uyguluyormusunuz?Özellikle cocuklu anneler Evinizi nasil bir planla kolay temizliyorsunuz,düzenliyorsunuz?
Sizce Düzenmi temizlikmi önemli?
Bende kolay yolu buldum stressiz bisekilde evimi temiz birakmayi ama düzenlimi sorsaniz fazla istedigim gibi düzenli olamiyorum malesef.Her daim bugün burayi düzeltecem derken aksamlari yorgun düsüyorum?
Birbirimize fikir vere biliriz isterseniz!
Benim uygulayacagim plani merak edenlere yazarim insaallah:)
Evde kullanmadığın eşyaları elden çıkar. Fazlalıklar herzaman sıkıntı olur. Herzaman aldığını yerine koy. Bazı döküntü eşyalar için odalarda toparlayıcı kutu sepet bulundur. İki küçük çocuk olduğu için gündüz aynı anda uyumazlar. Hiç boş kalamazsın. Eşin yardım etse haftada bir dip bucak temizlesen. Hergün ufak tefek işler yapsan.????anneler nerdesiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?