kolay ev temizlik plani nasil olmali?

fanisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
94
69
38
37
Selamun aleykum bayanlar

Siz evde programli temizlik uyguluyormusunuz?Özellikle cocuklu anneler Evinizi nasil bir planla kolay temizliyorsunuz,düzenliyorsunuz?
Sizce Düzenmi temizlikmi önemli?
Bende kolay yolu buldum stressiz bisekilde evimi temiz birakmayi ama düzenlimi sorsaniz fazla istedigim gibi düzenli olamiyorum malesef.Her daim bugün burayi düzeltecem derken aksamlari yorgun düsüyorum?
Birbirimize fikir vere biliriz isterseniz!
Benim uygulayacagim plani merak edenlere yazarim insaallah:)

Cocukla ev ve yemek islerinde zorluk ceken varmi yoksa hepsini bebisler uyudukdan sonrami hallediyorsunuz?

Selamun aleykum bayanlar

Siz evde programli temizlik uyguluyormusunuz?Özellikle cocuklu anneler Evinizi nasil bir planla kolay temizliyorsunuz,düzenliyorsunuz?
Bende kolay yolu buldum stressiz bisekilde evimi temiz birakmayi ama düzenlimi sorsaniz fazla istedigim gibi düzenli olamiyorum malesef.Her daim bugün burayi düzeltecem derken aksamlari yorgun düsüyorum?

Çocuk kaç yaşında?
Ev hanımıymışsınız zaten.. çok da yorucu olmaz herhalde..

Evet ev hanimi ama bebegim 1 yasinda diger kizim 4 yasina girecek insaallah.

Malesef okb belirtileride var bende onunlada savasiyorum yoksa güzel bir program plan uyguluyorum

Cocukla ev temizlik plani aranizda kimse yapmazmi?Arkadaslar biraz alisverisfikir olsun:)Günde is icin kac saarinizi harciyorsunuz o arada cocuklara nasil bir ugras veriyorsunuz?Haftalik temizliginiz kac saat sürer bebisler birakiyormu?Nasil bir cözüm buluyorsunuz?Buna benzer sorulari cogu anneler sorup arastirir:)

Selamun aleykum bayanlar

bence düzen önemli... hemde çok.. çünkü düzenli olmayan evi kırk yıl temizlesen temiz görünmez, ama evin düzenli olursa o esnada göze batmaz evin pisliği... mesela tv nin tozu, yada lavabonun ovulmamış olması pek dikkat çekmez. fakat evin sağı solu düzen içinde değilse, heryer dağınıksa, sen lavaboyu ovsan kaç yazar, tv nin tozunu alsan kaç yazar... bence düzene alıştır kendini... her eşyanın bir yeri olsun, belki komik gelecek ama tv kumandasının bile yeri olmalı... herşeyin bir yeri olursa zamanla elin o eşyaların yerine alışır...

????anneler nerdesiniz????
Evde kullanmadığın eşyaları elden çıkar. Fazlalıklar herzaman sıkıntı olur. Herzaman aldığını yerine koy. Bazı döküntü eşyalar için odalarda toparlayıcı kutu sepet bulundur. İki küçük çocuk olduğu için gündüz aynı anda uyumazlar. Hiç boş kalamazsın. Eşin yardım etse haftada bir dip bucak temizlesen. Hergün ufak tefek işler yapsan.

Evet düzen gercekden dediginiz gibi cook önemli ben iki cocuklu olarak zorlaniyorum bazen düzen istedigim gibi olmuyor malesef

Back
X