- 19 Temmuz 2016
- 65
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi Sevde hasret
Bana biraz bilgi verin lütfen ,ben yeni evliyim hamilelikle ilgili hiç birşey bilmiyorum.. Lütfen bana yardım edin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin cümlemize..Can'ım beslenmene dikkat et eşine de kendine de..
Zaman'ı belli zaten ne yapsak değişmiyor ama desteklemiş olursun..
Bi dr a git muayene ol kan sayımı yaptır ve folik asite başla (infolic olursa daha iyi)
Rabbim aratmadan versin inşaallah
Bana biraz bilgi verin lütfen ,ben yeni evliyim hamilelikle ilgili hiç birşey bilmiyorum.. Lütfen bana yardım edin..
Teşekkür ederim detaylı bilgilerin için hakkımızda hayırlısı olsun..öncelikle yeni evlisin madem önce evliliğin tadını çıkarmaya bak. çocuğu beklet demiyorum yanlış anlama, sadece sen tadını çıkartırken o da kısmette varsa gelecektir zaten. stres yapmadan yaşanılan birlikteliklerde hamile kalmak daha kolay deniliyor. Doktorlar bile bunu söylüyor.
gelelim hiç bir şey bilmiyorum dediğin için olayın biyolojik yanına. Sağlıklı yumurtlayan, regli düzenli olan bayanlarda ayda bir kez yumurtlama oluyor, ovulasyon denilen olay. Bu yumurtlamada yumurtalıklarından çıkan yumurta(lar) yaklaşık 24 saat canlı kalıyor vücudunda. Bu süreçte içeride spermler varsa döllenme gerçekleşebiliyor.
İçerde spermler olabilmesi için de reglinin ilk gününü birinci gün olarak belirleyip 10-12-14-16. günlerinde birliktelik olması önemli. Bu hesaplama 28 günde bir regli olan bayanlara göredir.
Teşekkür ederim canım Allah hayırlı ömürlü etsin inşallah Amin...Ben halamın dediğini yaptım hamile kaldım. Reglinin 7. gününden itibaren yaklaşık 5-6 gün her gün ilişkimiz oldu ben de ilişki sonrası yerimden hiç kalkmadan yattım ben de büyülü bahçeyim :) Ama herkesin hikayesi farklı umarım çok beklemeden evlat sahibi olursun.
Teşekkür ederim canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun inşallah..ovulasyon testi al adetin bittikten sonra yapmaya başla yumurtlama günün belli olur ona göre davranırsın
Bazen yumurtlama gecikebiliyor. Bence bir hafta bekle test yap hakkında hayırlısı olsun inşallah.![]()
Ablanstar4Yeni ÜyeÜye
Yeni
Merhaba bişey sormak istiyorum.ben 16 haziranda adet oldum en son 30 günde bir adet döngüm ama 3 gün geçikti ilk defa.adet ağrısıda yokk hiç bi ağrı yok bel ağrısı dışında
sağolasın canım..Bazen yumurtlama gecikebiliyor. Bence bir hafta bekle test yap hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Amin Allah razı olsun teşekkür ederimHamile kalmak icin hamile kalmaya calismamak gerekiyor :) regl bittikten sonra gun asiri iliski olurda ve kendini kasma sıkma olur zaten ilk denemede olmassa da kendini sakin uzup stres yapma. Korunuyormussunuz gibi dusunursen hamileligi kafandan atarsan. Esini ve kendini strese sokmassan birde rabbimin izniyle olur inşallah.