Kekler - Pastalar kolay köstebek pasta resimli

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
$Safranbolu-20130911-02323.webp $Safranbolu-20130911-02324.webp $Safranbolu-20130911-02325.webp $Safranbolu-20130911-02326.webp $Safranbolu-20130911-02327.webp

reklam olmasın diye üstünü kapatmaya çalıştım markaların..
öğrenci evii fırın yok...
olur mu olmaz mı derken bi yaptım o gün bugündür tüm arkadaşlarım bayıldı devamlı yaparım..

malzemeler
7-8 tane kakaolu top kek fındıklısından
2 muz
2 paket krem şanti
2 kivi (şart değil ama olursa dış görünüşü hoş oluyor..)
ve süt.

resimlerde de görüldüğü gibi önce kivileri doğrayıp alt tabana yerleştiriyoruz sonra elimizde kekleri ufalayıp hafifçe bastırıp kiviye yapışmasını sağlıyoruz..
sonra krem şantinin yarısını kabın içine koyup düz taban olacak şekilde düzeltiyoruz muzları enine ve boyuna ikiye bölüp kremşantili kısmın üstüne yerleştiriyorz kalan krem şantiyi de üstüne koyup üstüne muzları dilim şekilinde doğrayıp (kek yapışsın diye) pastamızı kapatıyoruz.. üstüne yaklaşık 3 adet kek gidiyo ilk 4 ü alt tabanda kullanıyorum..

yiyenler normal köstebekten daha çok begeniyo nedendir bilmem..
şimdi yaptım sizinle paylaşayım dedimm. :56:

normal köstebek pastayı hiç sevmiyorum acı geliyor. ama seninki eminim tatlıdır kesinlikle deneyeceğim oldukça pratik.eline sağlık :))

canım ufaladığın topkekler dağılmıyor mu keserken?

hayır dağılmıyo sanki şekli o şekilmiş gibi kesiliyo :)
valla koyacaktım aslında ama yedık unuttum :D

ben köstebek pastadan yaptım ama eminim bu daha güzeldir en azındaan fırın derdi yok.Çok pratik bi tarif denemek lazım

Back
X