Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston color concealer (ilk beyazlara veda) saç kremi kullanan var mı?

kitty28

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.545
570
658
46
Antalya
B7986EFE-92CD-43C6-AF7A-C05276FF3C22.webp

Bu ürünü kullanan var mı, memnun kaldınız mı? Saçlarım açık kumral, uçlar daha açık, sarı gibi, karamel tonunu kullansam kendi saç rengim bozulur mu acaba ?

Benim saçımda toplasan 10 tel incecik beyaz var. Saçlarımda çok açık renk.
Karamel rengini bugün altıncı kez kullandım. Renkle ilgili hiç bir değişiklik yok. Ne beyaz kapandı ne de saçımın rengi değişti. Sadece saç kremi olarak güzel bir ürün. Saçlarım yumuşacık oldu.

Benim saçımda toplasan 10 tel incecik beyaz var. Saçlarımda çok açık renk.
Karamel rengini bugün altıncı kez kullandım. Renkle ilgili hiç bir değişiklik yok. Ne beyaz kapandı ne de saçımın rengi değişti. Sadece saç kremi olarak güzel bir ürün. Saçlarım yumuşacık oldu.
Kullanmaya devam ettiniz mi peki, hiç mi işe yaramadı yahu hayallerim yıkıldı şu an ☺️

Nette az sayıda yorum buldum, kimi memnundu kimi değildi, alıp kendim denemeye karar verdim.
Daha 2.kez kullandım, tahmin edeceğiniz gibi beyazlarda hiçbir değişiklik yok.

Beyazları kapamasa bile saç kremi işte, kullanırım, hele hele beyazları kapatırsa bundan böyle saç kremim bu oluverir dedim aldım.

Korkularımdan biri zaten ince telli ve yağlanmaya meyilli saçlarımı daha da yağlandırmasıydı.Çünkü saç kremi normalde dibe sürülmez, oysa bu dipten uca uygulanıyor.

Çok şükür ki yağlanma problemi olmadı, bu iyi.

Diğer yandan orta boy, ince telli ve öyle çok da gür olmayan saçlarıma üründen dünya kadar kullanmam gerekti.Bazı ürünü azıcık kullansanız bile yayılır yeter ya, bu üründe durum tam tersi.Normalde kullandığım kadar saç kremi aldım elime, diplere bile yetmedi, boylar için ve uçlar için birer ölçü daha kullandım bol bol, ambalaj da küçük, 10 kullanım gider-gitmez sanırım.Neredeyse her gün saç yıkayan bir insan olarak, ayda 2 tane almam gerekir bundan.Oysa 550ml lik pantene krem bana aylarca gidiyordu.

Krem olarak performansı nasıl derseniz, iyi, fena değil.Açılmış-kurumuş-yıpranmış saçlar için yeterli olmayacaktır.İnce telli ama yıpranmamış saçlarımı kolayca tarayabildim kullanım sonrası.

‘Beyazları kapatmasa bile bu kremi kullanırım artık’ diyecek kadar memnun kalmadım, beyazları kapamazsa bir daha almam.

Tezcanlı bir insan olduğumdan 5dk beklemek de zor geliyor bana açıkçası.

Şimdilik pek ayılıp bayılmadım kendisine.Yine de bitene kadar kullanıp beyazlar üzerindeki etkisini deneyimleyeceğim.

Birkaç kullanım sonrası tekrar yazarım, sevgiler

3.kez kullandım, beyazlar duruyor ama saçımın genel rengi değişti biraz.Keratin bakımım da etkisini yitirdi sanki.Hacimlendi saçlar.Ki bu renk ve hacim değişikliği tercih ettiğim birşey değil.Açık kumral, yer yer sarı boyasız saçlarım karamelleşti biraz.Kontrolsüz bir kabarıklık değil ama hacimlendi saçlar.Ki ben sevmem hacim fln.Sevenlerin ya da ton değiştirmek isteyenlerin işine gelebilir.Bekleme süresi sıkıcı.Bitse de kurtulsam.Bırakınca bu ton farkı da gider inş saçtan.

3.kez kullandım, beyazlar duruyor ama saçımın genel rengi değişti biraz.Keratin bakımım da etkisini yitirdi sanki.Hacimlendi saçlar.Ki bu renk ve hacim değişikliği tercih ettiğim birşey değil.Açık kumral, yer yer sarı boyasız saçlarım karamelleşti biraz.Kontrolsüz bir kabarıklık değil ama hacimlendi saçlar.Ki ben sevmem hacim fln.Sevenlerin ya da ton değiştirmek isteyenlerin işine gelebilir.Bekleme süresi sıkıcı.Bitse de kurtulsam.Bırakınca bu ton farkı da gider inş saçtan.

Back
X