Saç Rengi ve Saç Boyama koleston kızıl büyü 55-46 kullanan var mı?ya da yorum yapmak isteyen.

evet ben kullandım çok güzel bir kızıl boyadığım kızıllar arasında en canlı olandı...

ben yaklaşık 2 yıl falan kullandım.çok güzel bir kızıl bence ama artık kızıldan çok sıkıldığım için değiştirdim rengini..ama bak şimdi sen sorunca yinemi dönsem diyorum kızıla:))

Bende kullandım cok güzel bi renk çoğu arkadaşımda bunu kullanıyo dene pişman olmazsin canim

güzel bi renk ben boyamıştım. ama açık kumralın üzerine boyadım çabuk aktı. üzerine bir de aşk alevi boyadım. kızıl büyü aşk alevinden daha koyu.

bende kyllandım canım ama esmerim ve kaşlarım simsiyah biraz boğdu beni ama hoş bi renk baskın yani.sıkılınca üzerine kahverengi boyadım tabi kızıl karışımı gibi oldu onu herkes cok begendi.acık tenliysen dene derim ben

5 yıl boyunca hemen hemen kızılın bütün tonlarını kullanmışımdır.Kolestonun kızıl büyüsünüde kullandım koyu canlı bir kızıl oluyor güneşte çok güzel parlıyor ama kızıl saç sürekli boya istiyor çabuk akan bir renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…