Boswer Annemi çok özledimm Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 7.500 149 363 Sakarya 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Boswer #1 Kolestrol ilacı kullanıyorum.Hamilelik öncesi kolestrolün sıkıntısı olurmu?
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Boswer #2 Boswer .!.: Kolestrol ilacı kullanıyorum.Hamilelik öncesi kolestrolün sıkıntısı olurmu? Genişletmek için tıkla... Hamilelik öncesinde kolesterolün sıkıntısı olmaz, ancak gebeliğinizde yapacaklarınız önemli. Statinlerin gebelikte kullanımı önerilmiyor. Gebe kalmadan önce hiperkolestrolemi teadvinizi takipeden doktorunuzla gebelikteki alternatifleri konuşmanızı öneririm...
Boswer .!.: Kolestrol ilacı kullanıyorum.Hamilelik öncesi kolestrolün sıkıntısı olurmu? Genişletmek için tıkla... Hamilelik öncesinde kolesterolün sıkıntısı olmaz, ancak gebeliğinizde yapacaklarınız önemli. Statinlerin gebelikte kullanımı önerilmiyor. Gebe kalmadan önce hiperkolestrolemi teadvinizi takipeden doktorunuzla gebelikteki alternatifleri konuşmanızı öneririm...